Sunt pufoase, inspira ideea de confort, te imbie la lene. Si sunt fa-bu-loa-se. Ti-ai dat seama deja ca ador pernele decorative?

Tocmai de aceea am cautat cateva sugestii despre cum sa iti transformi total casa cu pernele decorative cele mai chic.

Perne decorative colorate pentru o casa Boho

Un living rustic-urban, ce te trimite cu gandul la stilul caselor luxoase din Hamptons este varianta perfecta ce poate fi imbogatita cu pernele decorative colorate.

Alege perne elegante de aici

Am ales acest interior pentru ca imbina detaliile retro, texturile mixte, naturale – mult lemn, care lasa impresia de intimitate, casa calda, prietenoasa. Totul completat de lumina naturala din abundenta si culorile intense fac din aceasta sufragerie un spatiu numai bun de petrecut weekendurile si serile.

Pernele decorative cu imprimeuri florale, abstracte, animal-print si etnice sunt elemente de legatura si centru de interes al camerei.

Pernele decorative geometrice se potrivesc in interioare minimal

Daca adori stilul minimalist si in decoratiuni, atunci pernele decorative cu motive geometrice aduc un plus de culoare, fara a face nota discordanta.

Perne pentru o casa chic aici

Acest spatiu cu canapea colorata, lampadar industrial, fotoliu Egg, masuta decorativa colorata si perne in ton se potriveste intr-un interior in stil Loft.

Combina perne din texturi interesante pentru amenajari elegante

Boho-retro-pretios. Asa as denumi acest interior, daca ar fi dupa mine. Decoratiunile cu franjuri amintesc de Jazzul anilor ’20 si de rochiile Flapper. Draperiile diafane adauga o nota pretioasa. Iar pernele decorative din texturi ce ies in evidenta sunt alegerea perfecta in acest decor.

Cele mai cool modele de perne

Pernele colorate, pernele din blana, pernele cu franjuri completeaza in acest caz un interior de living – desi, poate fi la fel de bine o zona de relaxare outdoors, precum o terasa – eclectic.

Pernele decorative sunt exact accesoriul de care casa ta are nevoie. Le poti strecura in sufragerie, in dormitoare, in spatiile exterioare, precum balconul, chiar si in bucatarie. Si asta, la costuri prietenoase si... pufoase. Ca si pernele.

Sursa foto front page – Stephen Di Donato/Unsplash

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: