Setari Cookie-uri

Scapa de raceala! Cum sa iti cresti imunitatea natural la inceput de toamna

Cu totii ne-am imbolnavit la un moment dat din cauza vremii schimbatoare, a frigului, a trecerii inspre anotimpuri reci. E destul de greu de evitat o raceala in asemenea conditii. Dar, mai ales, e dificil din cauza unei probleme de baza: sistemul imunitar slabit.

Sistemul natural de aparare al organismului slabeste cel mai mult in conditii de stres si oboseala, dar si atunci cand au loc schimbari drastice de vreme sau alternante de temperatura. Ca sa nu mai vorbim de copii, care sunt mai predispusi la raceli si boli ale frigului. Sau de cei care lucreaza cu micutii: educatoare, invatatoare, bone etc.

Din fericire insa, exista numeroase solutii si remedii in acest sens. Si as prefera aici sa vorbim despre cele naturale, uneori de-a dreptul miraculoase. Pentru ca in goana de a ne face bine, ignoram adesea tocmai produsele puse la dispozitie de Mama Natura.

Kit pentru imunitate

Miere de Manuka + Ulei de cocos Borcanul copiilor veseli + Gatutelul fericit

Kit-uri pentru intarirea sistemului imunitar

Iar astfel de produse naturale sunt uneori capabile sa iti intareasca organismul precum o fortareata. In plus, ele vin adesea in pereche de „soldati” capabili sa iti protejeze organismul cat mai bine, in pachete promotionale atractive si mult mai convenabile ca pret. Acestea constituie de regula combinatii de cate doua produse naturale diferite, din ingrediente cu multiple beneficii si rezultate in intarirea sistemului imunitar.

Citește și:

Printre aceste produse se numara mierea de Manuka. Naturala, neprocesata, neamestecata, mierea de Manuka are proprietati antibacteriene si este un supliment alimentar ideal. In caz de raceala si gripa, mierea vine in ajutor cu efecte benifice multiple, luptand impotriva durerilor de gat si a tusei, si, bineinteles, ajuta la intarirea sistemului imunitar.

Antioxivita si uleiul de cocos alcatuiesc un pachet de sanatate puternic. Antioxivita este cel mai puternic antioxidant natural, incetineste imbatranirea si reduce stresul oxidativ, are actiune puternic antitumorala, antivirala, antibacteriana, este tonica pentru creier, musculatura si sistemul circulator.

Pachet pentru imunitate

Antioxivita + Ulei de cocos Pachet Miere de Manuka

Ulei de cocos pentru intarirea sistemului imunitar

Uleiul de cocos nu este bogat in grasimi naturale, nutrienti, vitamine si minerale, insa contine un procent ridicat de acid lauric, ceea ce-l face benefic pentru organism. Impreuna cu acidul capric si cel caprilic, acidul lauric actioneaza ca un puternic antimicrobian si lupta impotriva virusurilor, a ciupercilor, stimuland activitatea sistemului imunitar.

Citește și:

In concordanta cu studiile Centrului de Cercetare a Cocosului, uleiul de cocos ucide virusuri care pot cauza gripa, herpes, hepatita, SARS si distruge bacteriile care cauzeaza ulcerul, infectiile gatului, infectiile tractului urinar, pneumonia sau gonoreea.

Mai mult, aplicat extern, uleiul de cocos formeaza un strat chimic protector al zonei infectate de agenti externi precum praful, ciupercile, bacteriile sau virusurile, si este eficient impotriva zgarieturilor.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Stock-Asso

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.