Setari Cookie-uri

Dulapuri, comode si cufere pentru o casa de poveste

Ma bucur sa vad ca tot mai multe persoane din jurul meu cauta frumusetea in lucrurile simple si vor sa duca o viata linistita, departe de agitatia din oras, sa creasca legume in gradina si sa isi bea cafeaua pe prispa casei. Ma bucur sa intru in casele oamenilor si sa simt mirosul de lemn proaspat venit de la piesele de mobilier care le-au transformat locuinta intr-o casa de poveste.

Ce pot sa zic... pe mine weekend-ul cu ploaie si temperaturi scazute care tocmai s-a incheiat m-a facut sa visez cu ochii deschisi. M-am visat cum duceam o viata linistita, departe de aglomeratie si de agitatie, intr-o casuta cu trei camere si o curte mica, implinita sufleteste si recunoscatoare pentru tot ceea ce am.

Imi scriam linistita autobiografia la biroul asezat langa fereastra si cand faceam pauza pregateam intrebarile pentru urmatorul interviu pe care l-as fi luat artistilor preferati. Seara adormeam, ca si acum, cu zambetul pe buze langa iubitul meu.

Casuta din visele mele si, sper eu, din viitorul apropiat, arata ca o casuta din povesti. Este colorata si rustica. Are ferestre mari si perdele dragute, mobila din lemn vechi, cu multe sertarase si rafturi, covorase tesute la razboi, miroase a prajituri si iasomie.

Comode si noptiere pentru dormitor rustic

De dragul acestui vis, dar si pentru ca imi place sa fac planuri peste planuri si liste peste liste, pentru cand o fi sa fie, am deschis internetul si am inceput sa caut piese de mobilier ideale pentru o casa de poveste. Mare mi-a fost entuziasmul cand am vazut ca tot ce imi doresc, chiar mai mult decat as fi indraznit sa visez, gasesc in magazinele online.

Citește și:

Comode, noptiere si lazi pentru depozitare din lemn ideale pentru un dormitor rustic si tineresc in acelasi timp. Sincer, sunt printre noi fete care nu isi doresc sa aiba o lada pentru zestre?! Poate nu zestre neaparat, dar in care sa isi depoziteze cateva dintre lucrusoarele de suflet. As renunta la orice piesa de mobilier ca sa ii fac loc intr-un colt al casei.

Piese de mobilier din lemn

Comoda din lemn natural Noptiera din lemn maro inchis Lada rustica

Piese de mobilier cu modele dragute

Am cautat mai departe, dulapuri si vitrine care se potrivesc si in restul camerelor, nu doar in dormitor. Am gasit pentru sufragerie o vitrina modulara cu multe sertarase si gemulete, fix cum imi place mie. Am gasit un dulap suspendat cu imprimeu vintage care se potriveste de minune intr-o bucatarie rustica, alba si cu covorase din iuta pe jos, dar si un cufar din lemn natural care ar da bine in holul de la intrare.

Citește și:

    Toate aceste lucruri ma duc cu gandul la copilaria frumoasa petrecuta in curtea bunicilor, si, spre fericirea mea, am avut bunici la tara, acolo unde ma uitam la televizor o ora pe zi, si ma jucam dand mancare la pasari, spaland cainele si alte activitati d-astea de... curte.

    Piese de mobilier din lemn

    Vitrina modulara Dulap suspendat Lada vintage cu motive medivale

    Prin urmare, fa-ti locuinta asa cum doresti tu, nu altcineva. Mobileaz-o si decoreaz-o in asa fel incat ori de cate ori intri pe usa sa simti ca ai lasat toate grijile si gandurile afara si ca acolo in universul tau nimeni si nimic nu poate sa patrunda care sa te influenteze negativ.

    Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Photographee.eu

    Vizionare placuta


    Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.