Kudika
19 Octombrie 2017

Mall Promenada gazduieste Targul 'Bio & Organic Fest' si pune la dispozitia vizitatorilor o gama variata de produse bio si organice, oferite de 16 producatori.

produse bioTimp de noua zile, Mall Promenada va fi destinatia perfecta pentru toti cei care doresc sa afle care sunt beneficiile unui stil de viata sanatos si ale unei alimentatii echilibrate, indiferent de categoria de varsta si preocupari. In perioada 13 – 22 octombrie, centrul comercial ii invita pe vizitatori sa descopere o gama variata de produse bio si organice.

Kaufland lanseaza noi marci proprii de produse ecologice si vegetariene: K-Bio si K-take it veggie

Cei 16 expozanti prezenti la targ vor oferi atat produse alimentare, precum dulciuri, vinuri, siropuri si alte delicatese, cat si articole de infrumusetare si ingrijire, de la cosmetice si make up, pana la uleiuri certificate bio, produse de ingrijire a casei si multe altele.

Asadar, vizitatorii centrului comercial sunt asteptati sa descopere sucurile naturale Stevielle, siropurile si dulceturile de mere de la Livada Heroiu, produsele traditionale, de patiserie si dulciurile marca Moara Veche, precum si produse naturale cu specific grecesc de la Greek Taste. De asemenea, Sara Green si Bio Aleea vor aduce in cadrul evenimentului produse de curatenie certificate bio, diverse pulberi ecologice si produse de ingrijire personala sau a casei.

Mai mult, cei care vor sa afle mai multe despre ce inseamna un look sanatos, vor putea gasi la „Bio and Organic Fest” si o gama variata de produse cosmetice bio si spa, profesionale. La targ, vor mai fi disponibile uleiuri certificate ecologic, cat si cosmetice pe baza de salina si namol pentru o ingrijire speciala. Alaturi de produse, vizitatorii vor putea sa afle si informatii utile despre bazele unui stil de viata sanatos si echilibrat, adaptat nevoilor lor.

Evenimentul se adreseaza persoanelor din toate categoriile de varsta, la curent cu noutatile din domeniu, pasionate de sport, dar si parinti interesati sa le ofere celor mici produse sanatoase.

Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul https://promenada.ro/ si pe pagina de Facebook a centrului comercial.

Carmen Negoita sustine produsele BIO la preturi NATURALE
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: