Setari Cookie-uri

Statii de calcat Tefal de ultima generatie pentru hainele tale preferate

Reduci timpul de calcat al hainelor la jumatate, iar ingrijirea tesaturilor nu mai este o preocupare pentru ca statiile de calcat Tefal protejeaza imbracamintea si multumita presiunii cu aburi, acestea improspateaza tesaturile.

Cumparatorii au inceput sa fie din ce in ce mai interesati de statiile de calcat pe masura ce acestea si-au dovedit popularitatea prin calitatea oferita. Cu un pret de achizitie peste medie, garantia pentru ingrijirea hainelor este de 100%, iar calcatul devine o placere, chiar si pentru cel mai putin pricepute dintre noi. Pentru ca, sa recunoastem, este o tehnica si aici, iar daca primesti un ajutor care iti usureaza treaba, ar fi o idee destul de buna sa profiti de ea.

Produse superioare de calitate, statiile de calcat de la Tefal suplimenteaza ceea ce deja aveau statiile de calcat cu aburi, oferind rapiditate in calcarea tesaturilor, apretate intr-un mod inteligent.

In primul rand, performantele promise de statiile de calcat Tefal inseamna mai putin efort, dar ce este mai important este ca netezesc suprafata chiar si a celor mai mototolite materiale, indepartand cutele inestetice. Cu alte cuvinte, rezultatele performante se pot obtine chiar la tine acasa.

Citește și:

Statii de calcat profesionale cu aburi: de ce sa le alegi si ce promit

In general statiile de calcat au o capacitate de umplere de pana la trei ori mai mare fata de fiarele de calcat obisnuite si sunt si mai usoare. Ca sa te convingem ca investitia merita, am ales pentru tine un model dintre cele mai apreciate produse dintre statiile de calcat de la Tefal, ca sa ai un ghid cand te decizi ce sa cumperi. Oh, in plus se demareaza o campanie faina, avand posibilitatea de a testa gratuit un astfel de aparat. Iti povestim mai jos.

Statie de calcat Tefal Pro Express Care: modele disponibile sunt GV9080, GV9061E0, GV9070, GV9060. O sa observi ca diferentele sesizabile dintre toate acestea constau in setarile de temperatura sau in putere, dar si in timpul de incalzire. La o comparatie discreta o sa observi comun printre caracteristici: talpa autoclean, presiunea si debitul de aburi, dimensiunile.

Citește și:

statii de calcat profesionale tefal pro express care

Vezi modele de Tefal Pro Express Care

Statie de calcat Tefal Pro Express Care GV9060: de ce merita

Un produs care ne-a atras atentia este Tefal Pro Express Care GV9060, unul dintre motive constand in rezultatele garantate privind protejarea tesaturilor. Dar detaliile vorbesc de la sine:

  • are dubla protectie impotriva calcarului
  • mentine hainele impecabile
  • are cinci setari optime de temperaturi, ajustarea facandu-se prin Pro Express Care
  • aburul este la presiune inalta - rezultat prin tehnologia exclusiva Protect System
  • aburul poate fi setat in functie de material: sintetice, matase, lana, bumbac, lenjerie/denim
  • timpul de lucru pentru calcarea rufelor este redus
  • dispune de tehnologie, exclusiva pentru Tefal - Protect System - previne scurgerea picaturilor de apa ramase in fier si patarea ulterioara a hainelor
  • are un colector unde aduna si indeparteaza particulele de calcar din boiler, astfel durata de functionare a aparatului este prelungita
  • alunecare perfecta pe haine, in orice directie, multumita talpei Gliss/ GlideProtect Autoclean, de altfel prevazuta cu functia de autocuratare
  • se depoziteaza rapid, usor si practic pentru ca are un compartiment de strangere a cablului
  • rezervorul de apa are o capacitate de 1,6 litri si este detasabil, cu reumplere continua.

Statie de calcat Pro Express Care

Citește și:

Vezi statie de calcat Tefal GV9060

Asa cum precizam, sub umbrela motto-uluiTesteaza timp de 90 de zile”, Tefal vrea sa te faca un complice in cadrul unei campanii ademenitoare. Te invita, astfel, sa experimentezi ce inseamna cu adevarat sa folosesti o statie profesionala de calcat.

Pe scurt ai posibilitatea sa testezi utilitatea si performantele statiilor Tefal de ultima generatie pe hainele preferate, iar asta se intampla pana pe 31 decembrie. Repejor la inscriere - nu de alta, dar trebuie sa te convingi singura de beneficiile pe care mizeaza un astfel de aparat performant de calcat rufele.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Sata Production

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.