Setari Cookie-uri

6 obiecte absolut geniale pentru organizarea spatiului din casa ta

O casa frumoasa inseamna o casa organizata, curata si aerisita. Nu lasa avalansa de haine si de obiecte sa stea in calea ta si a celor care vin in vizita, foloseste-te de ajutorul obiectelor pentru depozitare si organizare ca sa obtii spatiu.

Pentru mine, o persoana care iubeste rafturile si sertarele, obiectele pentru depozitare si organizare sunt unele dintre cele mai folositoare obiecte din viata oamenilor preocupati de cele casnice. Poate ca cei care petrec mai putin timp acasa nu baga de seama ca hainele nu mai au loc in sifonier sau ca vasele stau mai mult afara decat in dulapuri, dar un om caruia ii place sa se relaxeze seara pe canapeaua din sufragerie sau dimineata la o cafea in bucatarie, stie cat de important este ca totul in jurul lui sa fie asezat unde trebuie.

Astazi este despre aceste obiecte mici si utile care ajuta la organizarea spatiului din casa, lasand incaperile mai aerisite si mai luminoase. Bucura-te de beneficiile pe care le ofera!

Obiecte pentru organizarea spatiului in baie si bucatarie

Dupa parerea mea, baia si bucataria sunt camerele din casa cu cea mai mare nevoie de aerisire. Baia este oricum mai mica decat celelalte incaperi, daca am mai si depozita o multime de chestii in ea, momentele noastre de relaxare petrecute in ea nu ar mai fi la fel de placute. De aceea avem intotdeauna nevoie de un dulapior sub chiuveta in care sa ascundem detergentul de rufe si alte lucrusoare de care avem nevoie o data pe saptamana.

Citește și:

Un rol foarte important il joaca si suportul pentru periutele si pasta de dinti, pe care il poti gasi in varianta de pus pe perete. Mie una imi surade si ideea de cuier tip scarita pe care o poti pune in baie, pe hol, in camera sau pe balcon.

In bucatarie, pe langa tavile compartimentate pentru tacamuri si suporturile clasice pentru borcanele cu condimente, am gasit si un raft magnetic care lasa loc pe dulap altor obiecte. Il poti depozita pe frigider sau pe orice alta suprafata magnetica, la inaltime.

Organizarea spatiului in casa

Raft magnetic Suport pentru periute Cuier tip scarita

Dulapuri si saci de vidat pentru organizarea hainelor

Daca nu ma insel, indraznesc sa spun ca hainele sunt cele care ocupa cel mai mult spatiu in casa. Se inmultesc mai repede decat canile si farfuriile pe care le primim cu imparteala la sarbatori, stricandu-ne astfel ordinea din dulap. Eu una am mari probleme cu hainele, abia daca mai stiu unde sa le depozitez. Mi-am luat chiar si un mic sifonier in care pun ce nu mai port si l-am mutat pe balcon. Ma ajuta foarte mult sacii de vidat, fara de care ar fi fost un adevarat haos si in sifonier, dar si in casa. Sacii de vidat sunt de folos atat pentru depozitarea hainelor voluminoase, cat si a lenjeriei de pat, a paturilor si a plapumei.

Citește și:

Pentru organizarea ca la carte, o contributie importanta o au dulapurile suspendate si cele textile. Dulapul suspendat poate fi pus intre perete si dulap, in spatiul acela ingust care ramane intotdeauna intre sifonier/dressing si perete. Aici putem depozita incaltaminte sau haine usoare, de obicei pe cele pe care le purtam cel mai des.

Dulapul textil, care se aseamana foarte tare cu un sifonier din lemn, este ideal pentru ca se poate strange atunci cand nu mai este nevoie de el si sa astepte intr-o cutie pana la urmatoarea folosire. Il poti tine in orice colt al camerei, chiar si pe balcon.

Organizarea spatiului in casa

Saci de vidat Dulap organizator suspendat Dulap textil pentru organizare

Atunci cand te simti agitata si usor nervoasa, priveste in jurul tau, priveste in dulapul cu haine si, daca constati ca hainele sunt ravasite sau obiectele nu sunt asezate la locul lor, inseamna ca de acolo ti se trage starea. Fa ceva in privinta asta!

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ArchiVIZ

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.