Setari Cookie-uri

Medicover lanseaza platforma de comunicare 'Sanatate ca la carte'

Actiunile 'Sanatate ca la carte' vor acoperi o gama larga de specializari medicale.

comunicat de presa

Medicover, unul dintre cei mai importanti furnizori privati de servicii medicale si diagnostic din Romania, lanseaza platforma de comunicare “Sanatate ca la carte”, prin realizarea unei serii de actiuni menite sa atraga atentia asupra importantei preventiei in domeniul medical. Campania se va desfasura la nivel national si va acoperi diferite arii de expertiza.

“Lansarea acestei platforme reprezinta o reafirmare a angajamentului Medicover fata de pacientii sai, prin intermediul echipei de specialisti foarte bine pregatite si a serviciilor pe care le oferim, la cele mai inalte standarde medicale. Prin aceasta initiativa vrem sa incurajam apelarea la servicii medicale de top, sa prevenim eventualele afectiuni si sa le reamintim oamenilor ca sanatatea trebuie sa ramana o prioritate”, a declarat Ovidiu Vasile, Director Operational Medicover Romania.

Citește și:

Medicover

Actiunile „Sanatate ca la carte” vor acoperi o gama larga de specializari medicale (obstetrica - ginecologie, chirurgie digestiva si oncologica, chirurgie bariatrica), in principal prin abordari minim invazive, si vor fi corelate cu calendarul international al Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Ca prime actiuni derulate in cadrul platformei, la spitalul Medicover au fost realizate doua operatii pro bono efectuate de Doctorul Radu Zamfir, care au vizat inlaturarea unei tumori de coada pancreas si a unui hemangiom hepatic.

In aceasta perioada, in contexul Saptamanii Europeane de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, Medicover isi propune sa atraga atentia asupra importantei preventiei in cazul acestui tip de cancer, venind in intampinarea pacientelor cu pachete personalizate de screening, la preturi speciale.

Citește și:

“Cancerul de col uterin este a doua cauza de mortalitate prin cancer in randul femeilor din Romania si prima cauza de mortalitate prin cancer la femeile cu varsta cuprinsa intre 25-49 de ani. In acest context, preventia prin intermediul controalelor periodice este esentiala, testul Papanicolaou fiind principala metoda de preventie a acestui tip de cancer, a declarat Dr. Silviu Istoc, medic primar obstetrica-ginecologie in cadrul Spitalului Medicover.

Medicover

Tot in cadrul platformei, in luna februarie, va fi lansata si caravana Medicover, in toate orasele mari unde exista clinici Medicover (Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov, Galati, Pitesti), prin intermediul careia va fi facilitata interactiunea intre specialistii spitalului, pacienti si parteneri locali.

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.