Setari Cookie-uri

Daca iubesti iaurtul fin si cremos incearca Activia Finesse

Incearca primul iaurt cremos din gama Activia natur: Activia Finesse.

comunicat de presa

Activia

Dupa sarbatorile de iarna in care te-ai rasfatat cu delicatesele culinare preferate, simti nevoia unui echilibru pentru burtica ta? Daca ai decis ca in noul an sa ai un stil de viata sanatos, cu o alimentatie echilibrata, sa faci mai multa miscare si sa gandesti pozitiv, acum este momentul perfect sa incepi sa ai grija de tine!

Incearca primul iaurt cremos din gama Activia natur: Activia Finesse. Cu o textura fina si cremoasa, Activia Finesse sustine starea ta de bine si este ideal pentru micul dejun, gustare sau cina.

Lansarea noului sortiment face parte din campania ,,Incearca provocarea Activia. Multumita sau banii inapoi”, ce se deruleaza in perioada 8 ianuarie - 18 martie. Accepta si tu provocarea Activia si consuma orice iaurt Activia zilnic, timp de 14 zile. Daca nu esti multumita, primesti banii inapoi.

Citește și:

Este simplu sa incerci in fiecare zi sa ai un obicei sanatos, care iti ajuta sanatatea digestiva pe termen lung: consumul de iaurt. Pe langa proteinele, calciul, potasiul, fosforul, zincul, bacteriile lactice vii benefice, iaurtul Activia contine fermentul utilizat exclusiv de Danone, Bifidus Actiregularis, care ajunge in flora intestinala, al carei echilibru este extrem de important pentru binele organismului nostru.

Activia Finesse

In urma unei evaluari nutritionale complexe a iaurturilor din gama Activia, Societatea de Nutritie din Romania recomanda consumul zilnic de iaurt Activia ca parte a unei alimentatii echilibrate.

Intra pe pagina activia.ro si descopera intreaga gama de produse Activia si informatii interesante despre starea ta de bine. Tot aici sau la numarul de infoline 021.589.1717 poti solicita banii inapoi in cazul in care nu esti multumita de rezultatele obtinute dupa programul Activia de 14 zile.

Citește și:

Paseste increzatoare in noul an si ai grja de starea ta interioara pentru ca intotdeauna aceasta te va defini.

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.