Setari Cookie-uri

Un studiu la nivel global derulat de Philips Lighting reflectă cele mai mari îngrijorări ale părinților în privința copiilor

Philips Lighting (Euronext Amsterdam ticker: LIGHT), lider mondial în domeniul iluminatului, a prezentat date care dezvăluie că principala preocupare pentru părinți, atunci când vine vorba despre bunăstarea copiilor lor, este vederea.

Presiunile vieții moderne și avansul tehnologiei surprind copiii petrecând în medie 12 ore pe zi sub lumină de slabă calitate, în fața unui ecran, la școală sau făcându-şi temele. Acest lucru face ca iluminatul de calitate să reprezinte o prioritate pentru mulți părinți. Există, de asemenea, o creștere a riscului de apariție a miopiei în rândul copiilor la nivel mondial, ceea ce accentuează îngrijorarea părinților față de sănătatea ochilor copiilor.

  • La nivel global, peste jumătate dintre părinți (52%) consideră vederea copiilor ca fiind o preocupare importantă în ceea ce privește bunăstarea lor.
  • Aproape două treimi (60%) cred că, în viitor, copiii lor vor avea nevoie de ochelari.
  • Iluminatul de calitate este considerat ca fiind foarte important pentru vederea și bunăstarea copiilor.

Philips Lighting

Citește și:

Philips Lighting (Euronext Amsterdam ticker: LIGHT), lider mondial în domeniul iluminatului, a prezentat date care dezvăluie că principala preocupare pentru părinți, atunci când vine vorba despre bunăstarea copiilor lor, este vederea. Presiunile vieții moderne și avansul tehnologiei surprind copiii petrecând în medie 12 ore pe zi sub lumină de slabă calitate, în fața unui ecran, la școală sau făcându-şi temele. Acest lucru face ca iluminatul de calitate să reprezinte o prioritate pentru mulți părinți. Există, de asemenea, o creștere a riscului de apariție a miopiei în rândul copiilor la nivel mondial, ceea ce accentuează îngrijorarea părinților față de sănătatea ochilor copiilor.

Peste trei sferturi dintre părinții din întreaga lume recunosc importanța vitală a iluminatului pentru îmbunătățirea performanțelor copiilor la școală, iar un număr și mai mare (79%) împărtășesc îngrijorarea că, o lumină slabă, de culoare nepotrivită, poate tulbura vederea copilului. În consecință, trei sferturi dintre părinți ar folosi LED-urile Philips dacă ar ști că ar avea un impact pozitiv asupra studiilor la domiciliu ale copiilor lor. Un număr similar de persoane ar lua în considerare cumpărarea unui bec, dacă ar îmbunătăţi rezultatele copiilor la școală, în special în Indonezia (83%), Spania (79%) și Turcia (78%).

Citește și:

Studiul efectuat asupra a peste 8,000 de adulți din 11 țări - China, Cehia, Franța, Germania, Indonezia, Polonia, Spania, Suedia, Thailanda, Turcia și SUA - arată că părinții iau și măsuri pentru a limita timpul petrecut de copiii lor în fața ecranelor, în timp ce 71% din părinți consideră că această măsură poate ajuta la prevenirea miopiei, acest punct de vedere fiind susținut, în special, de către părinți din Asia (Indonezia 91%, Thailanda 83% și China 83%). Acest lucru este susținut și de un raport al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), care a arătat că excesul de muncă în fața ecranelor poate crește riscul de apariţie a miopiei, în timp ce desfăşurarea mai multor activități în aer liber poate ajuta la prevenirea acestei boli.

Performanța şcolară a copiilor sau nivelul de stres al acestora reprezintă, de asemenea, o sursă de îngrijorare pentru părinți, dar vederea copiilor se situează pe primul loc în rândul preocupărilor părinților, aceștia din urmă căutând soluții practice, care vor avea un impact pozitiv asupra bunăstării copilului lor.

Citește și:

"Deoarece copiii petrec din ce în ce mai mult timp în faţa ecranului și concentrându-se asupra activității școlare, este important să o facă într-un mediu sigur pentru vederea lor, pentru a reduce orice urmă de disconfort", spune Rowena Lee, Senior Vice-President BG LED, Philips Lighting. "În cadrul Philips Lighting, înțelegem importanța iluminatului de calitate, în special atunci când vine vorba despre sănătatea ochilor, motiv pentru care am dezvoltat "criterii de confort". Testăm toate LED-urile Philips, pentru a ne asigura că acestea respectă standardele noastre înalte, pentru a crea un sistem de iluminat bazat pe confort și calitate."

"Criteriile de confort"

Philips Lighting a elaborat condiții optime de testare - "criterii de confort" – şi evaluare a pâlpâirii becurilor. Ţinând cont de aceste criterii, LED-urile Philips sunt verificate, pentru a ne asigura că respectă atât standardele înalte de calitate necesare, cât şi eficiența energetică și durată medie de viață de peste un deceniu.

Citește și:

Consumatorii se pot bucura de un iluminat confortabil cu LED-urile Philips, precum:

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul campaniei www.philips.ro/led.

Despre studiu

Toate cifrele, în cazul în care nu se specifică altfel, provin din cercetarea efectuată de ResearchNow. Cercetarea a fost efectuată în iulie 2017, chestionând peste 8 000 de adulți din 11 ţări diferite: China, Cehia, Franța, Germania, Indonezia, Polonia, Spania, Suedia, Thailanda, Turcia și SUA. Chestionarele au fost efectuate online.

Citește și:

Despre Philips Lighting

Philips Lighting (Euronext: LIGHT), lider global în produse de iluminat, sisteme și servicii, este dedicat inovației care aduce valoare de business, asigurând experiențe care ajută la îmbunătățirea stilului de viață. Targetând piața profesională cât și pe cea de consum, suntem un lider al industriei prin utilizarea IoT (Internet of Things) în scopul transformării caselor, clădirilor și a spațiilor publice. Cu vânzări de peste 7,0 miliarde de Euro în 2017, avem o echipă de aproximativ 32,000 de angajați în peste 70 de țări.

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.