Setari Cookie-uri

Incarca-te cu energie pozitiva: 4 motive de recunoștință matinală

Recunoștiința practicată imediat după trezire acționează ca o unealtă magică ce contracarează orice vis urât și te umple cu energie pozitivă.

recunostinta matinala foto: Svitlana Sokolova, Shutterstock

Felul în care îți începi dimineața dă tonul zilei. Dacă ești veselă așa rămâi toată ziua. Insă dacă te scoli cu fața la cearșaf, totul pare să meargă pe dos. Recunoștiința practicată imediat după trezire acționează ca o unealtă magică ce contracarează orice vis urât și te umple cu energie pozitivă. Iată patru motive pentru care să fii recunoscătoare în fiecare dimineață și să îți începi ziua cu zâmbetul pe buze.

1. Îți este dat să trăiești încă o zi pe Pământ

Momentul în care trecem în neființă este unul dintre marile mistere ale vieții noastre. Și asta poate pentru că, de fapt, nici nu ne dorim să știm. Un motiv în plus de a trăi fiecare viață ca și cum ar fi ultima. Nu la modul nesăbuit, ci privind în jur cu ochi noi, de copil. Dacă nu ai mai făcut-o demult, acesta este un motiv în plus pentru a fi recunoscătoare că ai deschis ochii în această dimineață. Vei putea descoperi orașul așa cum nu ai mai făcut-o până acum.

Citește și:

2. Trăiești în mileniul trei

Cu toate provocările dar și darurile tale. Ai la dispoziție o mulțime de device-uri și gadgeturi care îți fac viața ușoară și plăcută. Ca femeie, poți fii și deveni orice îți dorești să fii, inclusiv astronaut. Ai marea libertate de a-ți trăi viața așa cum îți dorești. Poți călători oriunde vrei și te poți conecta cu oameni din întreaga lume prin intermediul Internetului.

3. Trăiești într-o țară sigură

Știi ca în alt orașe din lumea civilizată, inclusiv Dublin, există zone în care este periculos să ieși singură pe stradă noaptea? Așa cum spunea și Sandra Ecobescu, fodatoarea Fundației Calea Victoriei, merită să fim recunoscătoare pentru faptul că ne-am născut într-o țară în care este pace, în care nu există problma drogurilor și a armelor.

Citește și:

4. Nevoile tale de bază sunt împlinite

Știu că, poate, nu ți se pare important însă câtă vreme ai un acoperiș deasupra capului și ce pune pe masă, ești în siguranță. Ai ceea ce îți trebuie pentru a putea visa și face planuri pentru o viață așa cum ți-o dorești. Și, mai ales, ai ceea ce îți trebuie pentru a fi în viață.

Foto prima pagina: Syda Productions, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.