Setari Cookie-uri

Vrei să fii sexy și când faci sport? Cum alegi echipamentul de fitness care să te pună în valoare!

Corpul nostru are nevoie de antrenament fizic pentru a se menține într-o formă cât mai bună.

sport Știm cu toții că frumusețea cere sacrificii, iar corpul nostru are nevoie de antrenament fizic pentru a se menține într-o formă cât mai bună. Nu toți suntem înzestrați cu un trup de invidiat, însă putem obține o siluetă perfectă dacă practicăm sport. Sala de fitness devine, în acest context, locul pe care ar trebui să-l vizităm cât de des se poate, dar pentru asta avem nevoie, însă, de un echipament potrivit.

Ce purtăm, totuși, dacă silueta noastră nu arată perfect, dar ne dorim să ne simțim sexy și când suntem în sala de fitness? Noi îți oferim cele mai bune sfaturi despre alegerea pieselor vestimentare pentru sport care să te pună în valoare!

1. Treningul

Una dintre cele mai safe opțiuni vestimentare pentru sala de fitness este să alegi un trening de damă. Ai posibilitatea de a opta pentru o mulțime de croiuri, culori și modele care să ți se potrivească, așa că vei găsi cu siguranță ceva care să ți se potrivească. De exemplu, dacă ai o siluetă filiformă, profită de acest avantaj și alege o pereche de pantaloni mulați, cu croi conic. Pentru a adăuga un plus de volum siluetei, folosește un mic truc: alege pantaloni cu imprimeuri colorate.

Citește și:

În plus, treningul este o piesă vestimentară versatilă, pe care o vei putea purta ulterior și înafara sălii.

2. Colanții

Colanții reprezintă o altă piesă vestimentară basic pe care să o porți la sala de fitness. Chiar și dacă ai câteva kilograme în plus poți purta colanți. Sfatul nostru este să investești într-o pereche de colanți tehnici, confecționați din materiale speciale, care nu doar că absorb transpirația, oferindu-ți confort, dar de asemenea te vor face să pari mai suplă. De fapt, micile imperfecțiuni pot fi estompate dacă alegi o pereche cu prevăzută cu bandă elastică mai lată care să ofere suport taliei.

Totodată, e esențial să optezi pentru lungimea potrivită conformației tale; o pereche de colanți trei sferturi sunt ideali pentru o persoană înaltă, în timp ce pentru o persoană minionă mult mai potriviți sunt colanții a căror lungime atinge linia gleznei.

Citește și:

3. Bustiera

Bustiera este un alt accesoriu indispensabil pentru activitățile fizice. Aceasta are, în primul rând, un rol practic, funcțional, dar de asemenea este ideală dacă vrei să-ți pui în evidență bustul. E foarte important ca atunci când achiziționezi o bustieră să alegi măsura potrivită; o bustieră prea mare nu îți va oferi suportul necesar în timp ce faci sport, iar o mărime prea mică îți va provoca disconfort.

Sugestia noastră este să alegi o bustieră cu inserții din mesh, care să asigure un grad sporit de respirabilitate pielii, confecționată din spumă integrată, care asigură o susținere eficientă a sânilor.

4. Pantofii sport

Bineînțeles că nu poți păși în sala de fitness fără să porți încălțăminte adecvată. Chiar dacă nu ai fi crezut, o pereche de pantofi sport potriviți te poate face să atragi priviri pline de admirație în timpul antrenamentului de la sală. Astfel, pe lângă faptul că adidașii speciali pentru fitness au caracteristici specifice (exemplu: talpă care să asigure aderența, să ofere protecție și susținere picioarelor, precum și materiale și tehnologii dedicate pentru a eficientiza performanțele.

Citește și:

În alegerea pantofilor sport, ține cont și de tipul pronației pe care îl ai.

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.