Setari Cookie-uri

Caserola compartimentată practică de care aveam nevoie: ideală de luat oriunde!

Am găsit una dintre cele mai interesante metode de a-ți păstra și transporta mâncarea sau gustarea, oriunde ai ajunge. O caserolă compartimentată este ideală pentru acelea dintre noi care gustă un meniu complet și nu vor să se complice cu mai multe cutii greoaie.

Într-o lume tot mai agitată, cu un program tot mai încărcat, ajungem să neglijăm mesele zilnice și să credem că o gustare poate ține loc de prânz sau, mai rău, de mic-dejun. Asta și pentru că suntem mereu pe fugă și invocăm faptul că nu avem timp să ne pregătim ceva.

Un răspuns la problemele noastre în acest sens ar fi o caserolă cu compartimente smart, care să te ajute să îți iei după tine tot ce ai nevoie și poftești în materie de masă sănătoasă și cât mai diversificată. Este perfectă pentru o masă ready to go - diversifici, ambalezi, depozitezi, iei după tine la pachet în caserolă și savurezi.

Una dintre surprizele de care am avut parte în ceea ce privește ideea de depozitare a alimentelor și a mesei de prânz pentru birou a fost caserola bine compartimentată de la Tefal.

Citește și:

Vezi mai multe modele

Cutie alimentară tip caserolă compartimentată Tefal Masterseal CLIP&GO cu sistem de etanșare excelent și caracteristici pe măsura denumirii sugestive

Cu capacitate de 1,2 litri, adică extrem de încăpătoare, această caserolă are o formă dreptunghiulară, este 100% densă, ceea ce înseamnă că se poate pune cu ușurință în ea aproape orice fel de alimente, indiferent de temperatură. E practică însă ca volum, se poate lua ușor după tine în orice fel de plăsuță, ghiozdan sau sacoșică pentru a o lua cu tine la birou, la școală sau la un picnic. Ca dimensiuni, măsoară 22.5 x 16.6 x 5.8 centimetri și cântărește puțin sub 400 de grame - pe cercetate. Încape simplu oriunde.

Primul lucru cu care te va surprinde această propunere de la Tefal este închiderea bazată pe un sistem de etanșare propriu Clip &Go, una extrem de sigură și practică. Pe lângă faptul că nu permite să curgă nimic din ce este păstrat în interior, alimentele sunt mai mult timp reci - dacă sunt luate de la frigider - grație garniturii de pe marginea capacului. Adică etanșează de minune, nu se scurge absolut nimic din interior, oricum ai ține-o (vezi mai jos în foto cum am lăsat cutia pe lateral sprijinită și nu a curs nimic din interior), nici măcar din mini cutiile interioare care compartimentează.

Citește și:

    caserolă compartimentată pentru alimente Tefal cu sistem de închidere foarte bun antiscurgere Vezi mai multe modele

    Astfel, caserola compartimentată Tefal cu sistem de etanșare foarte bun păstrează foarte bine, pentru mult timp, inclusiv temperatura alimentelor pe care le-ai pus în interior, că sunt reci sau calde. Are un potențial de conservare îndelungată în acest mod.

    Este multifuncțională și cu un design extrem de plăcut, estetică, din plastic transparent (fără BPA - toxina chimică industrială).

    În interior dispune de trei compartimente detașabile pentru a pune separat ingredientele dorite. Una ocupă jumătate din capacitatea caserolei, iar celelalte două sunt egale, câte un sfert din aceasta. Poate că ar fi fost ceva mai util să aibă și ele capace, să le poți utiliza pe fiecare și separat, dar nu mi se par o necesitate musai, mai ales că nu se scurge nimic nici la acest nivel, între compartimente, în interiorul caserolei.

    Citește și:

      Fie că vrei o salată, o mâncare cu mai multe feluri sau garnituri, le poți înghesui împreună separat fără să își împrumute mirosurile de la un ingredient / fel de mâncare la altul.

      cutie alimentară compartimentată Tefal Vezi mai multe modele

      De ce ne place caserola compartimentată pentru alimente Tefal, cu sistem inteligent de închidere etanșă?

      Ne place mult cutia compartimentată pentru alimente de la Tefal, în primul rând pentru că nu stai cu grijă că ce vrei să mănânci mai târziu s-a împrăștiat prin geanta sau sacoșa ta. Că se păstrează separat tot ce ai compartimentat în interior, fie că vorbim de feluri de mâncare diferite, garnituri diverse sau ingredientele unei salate, fructe sau legume. De altfel, datorită acestei cutii alimentare Tefal bine compartimentată reușești să mănânci cât mai diversificat. ;) Pentru că ai tendința să compartimentezi, să pui alimente cât mai diverse în interior, să separi mai multe mese: fel principal, salată, garnituri, desert, snacks.

      Să nu mai menționăm de faptul că are tehnologia Clip&Close - închidere ermetică proprie Tefal, cu capac cu clame care etanșează de minune, ca niște ventuze - te poți asigura că nici produsele nu se vor amesteca între ele.

      caserole alimentare compartimentate Tefal cu închidere foarte bună Vezi mai multe modele

      O prospețime garantată și eficientă. Poți pune în aceasta și lichide și nimic nu se va vărsa - este waterproof. În plus, sistemul inovator de sigilare nu doar că va păstra mâncarea proaspătă, dar nu va forma microbi. Este igienică, această tehnologie de închidere asigurând că nu se vor depune reziduuri sau forma bacterii.

      Nu este o regulă să folosești această caserolă doar pentru deplasări. O poți utiliza și acasă când gătești ceva și vrei să păstrezi mâncarea proaspătă în frigider, pentru că sistemul de ermetizare popriu Tefal te ajută de minune. Nu este nici obligatoriu să păstrezi cele trei casete mici în interior, pentru compartimentare, pentru că le poți plasa în funcție de cum dorești și de ce nevoi ai pe moment.

      Caserola Tefal cu compartimente Clip&Go se poate pune în mașina de spălat vase, este „prietenoasă” cu mediul și sigură pentru frigider și se poate utiliza și în cuptorul cu microunde (doar deschisă când o folosești așa!). Un singur dezavantaj as menționa: nu poți include în aceasta și cuțitul sau furculița, dacă vrei să le pui împreună în interior ca să creezi un pachet complet (o alternativă pentru această dorință mai cu... pretenții este, în schimb, această cutie de alimente cu tacâmuri incluse, la fel de bună ca etanșare). Dar acesta nu este un incovenient mare, mai ales că poți lua și separat tacâmurile.

      Ar putea deveni secretul tău pentru atunci când mergi cu trenul, când ai o călătorie mai lungă de făcut sau pur și simplu când îți trebuie ceva inteligent pentru gustarea de la muncă.

      Cu combinația potrivită, poți deveni și mai organizată în alimentație, în modul cum investești în ce mănânci, cât de divers, și poate că această caserolă compartimentată Tefal te va ajuta să fii mai atentă la ce fel de combinații de mâncare faci.

      Vizionare placuta


      Kudika
      26 Septembrie 2018
      Echipa Kudika

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.