Setari Cookie-uri

Advertorial Solutii eficiente ca sa scapi de tusea productiva

Sacaitoare si neplacuta in timpul zilei, tusea devine cu adevarat suparatoare noaptea pentru ca te impiedica sa te odihnesti.

De la inceputul anului, racelile s-au tot lipit de tine, iar dintre toate simptomele care te-au chinuit cel mai mult pe primul loc se afla cu siguranta tusea. Sacaitoare si neplacuta in timpul zilei, tusea devine cu adevarat suparatoare noaptea pentru ca te impiedica sa te odihnesti.

Iata cateva solutii care te vor ajuta sa treci mai usor peste episoadele de tuse:

Ai grija sa te hidratezi pentru ca asta contribui la calmarea mucoasei iritate. Consumul de lichide te va ajuta sa respiri mai usor si sa tusesti mai putin.

Daca tusea ta este productiva, este recomandat sa iei produse expectorante, care ajuta la subtierea mucusului si la eliminarea lui. Pe langa expectorante este necesara si administrarea unui imunostimulator, care va ajuta organismul sa reduca perioada de convalescenta, iar recuperarea sa fie mai usoara.

Dormi cu capul mai sus decat corpul. Alege o perna inalta care sa te ajute ca partea superioara a corpului sa fie mai ridicata decat partea inferioara. Aceasta pozitie te va ajuta sa dormi mai bine, deoarece iti elibereaza caile respiratorii, impiedicand mucusul sa ajunga in gat si sa irite mucoasa.

Ai grija la umiditatea aerului din camera. Aerul uscat din camera iti poate determina o tuse puternica. Pentru a creste umiditatea aerului, aeriseste in mod regulat incaperea in care locuiesti si pune pe calorifer un vas cu apa.

Pentru tusea productive, allege Imunotus Forte

Cu doar un plic pe zi, Imunotus Forte scade intensitatea si durata tusei, avand atat actiune mucolitica, cat si expectoranta datorita acetilcisteinei, cimbrului si florilor de soc din compozitie. Imunotus Forte este recomandat copiilor, incepand cu varsta de 12 ani, si adultilor, avand un profil de siguranta ridicat si contribuind totodata la mentinerea sanatatii sistemului imunitar datorita ingredientelor naturale din compozitie.


Kudika
27 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.