Setari Cookie-uri

5 soluții pentru un somn odihnitor - saltele superioare de calitate

Frumusețea și starea de bine pornesc din interior. Motiv pentru care, în primul rând, ar trebui să ai un somn odihnitor - este mai simplu decât crezi cu niște saltele superioare premium!

Saltelele suplimentare sau topperele se pun deasupra zonei de dormit și contribuie la o mai bună suprafață de relaxare și de odihnă, deci și pentru un somn lipsit de neplăceri. Dacă te-ai săturat să te trezești cu dureri de spate, să pierzi timp căutând poziția potrivită în pat sau pur și simplu știi deja cât de mult îți influențează asta randamentul, poate că ar trebui să iei niște măsuri. Așa că, ne-am gândit că ți-am fi de ajutor cu niște soluții, recomandându-ți niște saltele superioare ca să arăți și să te simți bine - fizic și spiritual!

Saltea suplimentară Pillow Top Latex

Salteaua suplimentară cu Latex (grosime 7 zone de presiune de 3 centimetri) are un grad de fermitate mediu și vine livrată cu o husă exterioară detașabilă de acoperire tratată cu Aloe Vera, ușor lavabilă. Modelul Pillow Latex conferă o senzație de relaxare și confort, fiind un produs bun. Aceasta se remarcă prin repartiție ortopedică a greutății corpului pe toată suprafața saltelei, inclusiv o poziție naturală a coloanei vertebrale. Este flexibilă și elastică, iar tu îți asiguri un somn așa cum meriți.

Citește și:

O poți comanda aici

Topper Natural Classic cu pene de gâscă

Disponibil în mai multe dimensiuni standard potrivite mai multor tipuri de paturi, acest topper este unul natural cu pene de gâscă. Cu grad de fermitate moale și material de suprafață 100% bumbac, această saltea superioară îți asigură un somn mult mai liniștit grație densității potrivite. Întreținerea este ușoară prin aerisire periodică.

Îl poți comanda aici

Saltea suplimentară Pillow Top Memory Gel

Perfectă în sezonul cald, când gradele din termometre devin insuportabile și pe timp de seară, această saltea Pillow Top Memory Gel este confecționată dintr-un strat de spumă vâscoelastic. Grație tehnologiei cu particule de gel, aceasta asigură un somn răcoros și deci odihnitor. Asigură suport coloanei pentru că se mulează conform poziției de dormit ceea ce reduce punctele de presiune. Pentru durabilitate o vei primi și cu o husă ca să fie ușor de întreținut - plus că nu trebuie să pierzi timp ca să o ai îngrijită.

Citește și:

O poți comanda aici

Topper saltea de protecție groasă de 10 centimetri

Cu rigiditate semitare și structură din spumă poliuretanică cu densitate perfectă, acest topper este recomandat și conceput pentru saltelele învechite la care arcurile sunt denivelate, dar și pentru canapelele sau colțarele nu chiar comode. Topperul asigură suport ferm și deci poziție corectă în timpul somnului pentru odihnă de calitate. De asemenea are o husă fixă din stofă ca să îți mai ușor să o cureți. Plus că este tratat pentru mucegai și acarieni.

Îl poți comanda aici

Saltea suplimentară Bio Pillow

Salteaua suplimentară Bio Pillow conferă o senzațiE de lux. Este confecționată dintr-un strat de spumă solidă, cu flexibilitate și elasticitate naturală a materialului. Mai înseamnă și că dacă dormi mai bine și mai liberă, să fii mai inspirată la sesiunile de shopping și mai puțin grumpy a doua zi. Ca să îți fie bine, cum ar veni.

Citește și:

O poți comanda aici

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.