Setari Cookie-uri

Vara începe cu sport, la ParkLake Shopping Center!

Yoga, padel și un stil de viață sănătos pentru starea ta de bine

comunicat de presa

În perioada 16 iunie – 7 iulie, în fiecare duminică, între orele 8:45 – 11:00, ParkLake Shopping Center îi invită pe bucureșteni să descopere și să exerseze un stil de viață sănătos, prin practica Yoga în aer liber. În plus, cei care doresc să se bucure de sport și socializare în același timp, terenurile de padel și terenul multifuncțional din ParkLake Garden sunt locurile ideale pentru o vară perfectă.

Ședințele de Yoga organizate de centrul comercial ParkLake vin în întâmpinarea membrilor comunității care își doresc să includă în programul unei vieți agitate și momente de relaxare și re-echilibrare fizică, psihică și emoțională. Printre sesiunile de shopping obișnuite, activitățile în familie sau alături de prieteni, aceștia sunt acum așteptați să includă experiența uneia dintre cele mai vechi practici fizice, mentale și spirituale din lume și să se bucure de efectele benefice ale acesteia.

Citește și:

Ghid în această călătorie va fi Maria Nadolu – instructor de Yoga și exploratoare entuziastă a acestei lumi. În ultimii ani, ea a călătorit și locuit în Europa, Africa, Asia de Sud-Est și America, descoperind și învățând de la diversele popoare în mijlocul cărora a trăit. Crezând cu tărie în faptul că, îmbrățișându-ne trecutul, putem să ne bucurăm de o experiență mai profundă a prezentului, Maria îmbină totodată practica Yoga cu informațiile și înțelepciunea deprinse din studiul artei și istoriei, dar și a numeroaselor civilizații întâlnite în multele sale călătorii.

Padel și distracție în ParkLake Garden

Pentru persoanele care preferă un sport mai dinamic, vara aceasta la ParkLake, distracția include activități pe cele două terenuri de padel și pe terenul multifuncțional potrivit pentru tenis, mini-fotbal, volei sau baschet, special pregătite pentru un public activ și dornic de interacțiune.

Citește și:

Cunoscut drept sport de socializare, padelul se joacă în echipe de două persoane, fiind la intersecția dintre tenis și squash. Datorită caracterului său dinamic, acesta se bucură de succes atât în rândul sportivilor de performanță, cât și în rândul familiilor cu copii, sau a grupurilor de prieteni dornici să petreacă timp împreună, în aer liber.

Pentru o vară activă și un stil de viață sănătos, sportul în aer liber este ingredientul secret!

Participarea la ședințele de Yoga este gratuită, prin înscriere în prealabil la InfoDesk-ul centrului comercial, iar închirierea terenurilor de padel și a celui multifuncțional se face, de asemenea, la InfoDesk, sau la numărul de telefon 0757 353 014.

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar și programul complet găsiți pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Citește și:
  • Cucerește vara cu noile sorbeturi La Strada!
  • Vine vara, vrei salată! Sigură și aromată…
  • O vară fără pete solare

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shoppingul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natură − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.

Proiectat după cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.

Mai multe informații despre ParkLake Shopping Center găsiți la: www.parklake.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.