Setari Cookie-uri

Advertorial Iei antibiotice? Protejeaza-ti flora vaginala

Atunci cand urmezi un tratament cu antibiotice este recomandat ca flora ta vaginala sa fie sanatoasa.

Stiai ca antibioticele, indiferent de calea de administrare, distrug bacteriile patogene, dar si flora saprofita? Aceasta duce la crearea unui mediu favorabil reinfectarii cu patogeni care nu sunt sensibili la actiunea antibioticelor.

Intr-adevar, vaginita si candidoza vaginala au o rata mare de recurenta, iar printre motivele pentru care ele reapar se numara si tratamentele cu antibiotice.

Un vagin sanatos este intens populat cu labtobacili, adica bacterii care produc acid lactic, ce creeaza un mediu acid, specific vaginului (pH 3,5-4,5). Practic, lactobacilii ce constituie flora vaginala sanatoasa formeaza la suprafata mucoasei vaginale un biofilm protector, care impiedica dezvoltarea microorganismelor patogene ce provoaca infectii vaginale.

Daca lactobacilii de la nivel vaginal sunt putini, echilibrul vaginal este dereglat, iar microorganismele patogene se dezvolta in exces si cauzeaza infectii la nivelul mucoasei vaginale. Cand numarul acestora este drastic redus sau cand acestia lipsesc, apare un cerc vicios al infectiilor vaginale.

Tocmai de aceea, atunci cand urmezi un tratament cu antibiotice este recomandat ca flora ta vaginala sa fie sanatoasa, adica sa aiba suficienti lactobacili care sa o protejeze de bacteriile rele.

Sterge infectiile intime din calendar

Mastrelle Symbio, capsule vaginale, este un produs bazat pe componente probiotice și prebiotice. Datorită asocierii probiotic-prebiotic, Mastrelle Symbio restabilirea echilibrului florei si pH-ului vaginal, afectate de tratamentul cu antibiotic, si intrerupere astfel cercul vicios al infectiilor vaginale recurente.

Mastrelle Symbio:

  • Trateaza candidoza si vaginita bacteriana
  • Previne infectiile vaginale recurente
  • Restabileste echilibrul florei si pH-ului vaginal, in toate situatiile in care numarul lactobacililor de la nivel vaginal este scazut
  • Scade recurentele vaginitelor bacteriene
  • Creste eficacitatea terapiei clasice
  • Eradicheaza Candida si formele sale de rezistenta
  • Poate fi utilizat in conditii de siguranta in timpul sarcinii si alaptarii
  • Poate fi utilizat in conditii de siguranta pe perioade indelungate, fara risc de reactii adverse.

Afla mai multe despre produsele din gama Mastrelle pe site-ul www.feminitatepura.ro si pe pagina de Facebook Feminitate pura.


Kudika
8 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.