Setari Cookie-uri

Dă-ți un RESET și o scapi de durerile de spate!

Specialistul în masaj cu bambus, Dan Bujor, spune că a creat o terapia complexă care te ajută să lupți împotriva acestei condiții absolut neplăcută. „Terapia reset este o metodă pe care am dezvoltat-o în ultimii 5 ani. Este o combinație eficientă între mai multe tehnici de masaj.

comunicat de presa

Te doare spatele? Fie că vorbim despre o postură incorectă, în majoritatea cazurilor, fie că vorbim despre sedentarism sau orice altă cauză care ți-ar putea „aduce” această condiție medicală, durerea de spate este o problemă a omului modern.
Sigur, o să ți se recomande mișcare, corectarea posturii, masaj și răbdare. Categoric, fiecare dintre cele prescrise mai sus își au rolul bine stabilit în terapia care ar trebui să-ți vindece durerea de spate, dar ce faci când aceasta nu se dă dusă?

Specialistul în masaj cu bambus, Dan Bujor, spune că a creat o terapia complexă care te ajută să lupți împotriva acestei condiții absolut neplăcută. „Terapia reset este o metodă pe care am dezvoltat-o în ultimii 5 ani. Este o combinație eficientă între mai multe tehnici de masaj. Amintim aici masajul thailandez, osteopatie, masaj suedez sau chiroterapie. Important de reținut este că îmbinarea acestor terapii mă ajută să identific problemele articulare sau problemele coloanei vertebrale. Urmăresc zonele afectate de tensiuni, durere, contracturi pe care mai apoi le tratez cu rezultate rapide”, explică specialistul Dănuț Bujor, specialist în remodelare cu bambus și inițiatorul acestui proiect în România. Împreună cu manipularea musculară, terapia reset implică și manipulare osteoarticulară.

Presiunea exercitată asupra articulațiilor și a vertebrelor declanșează o distanțare în zona tratată, care face posibilă eliberarea unor bule mici de gaz – bogat în aminoacizi și materie X. Atunci când aceste bule se sparg – popular vorbind – când apare acel pocnit care tuturor ne este cunoscut, zona se umple cu lichid sinuvial, „vinovatul” pentru instalarea stării de relaxare pe care o simțim în timpul ședințelor de masaj.

Pe de altă parte, acest tip de terapie vine cu alte beneficii la fel de evidente pentru ca starea ta de sănătate să fie optimă.
De exemplu:

Reduce stresul. Îmbunătățește imunitatea. Reduce tensiunea musculară. Crește calitatea somnului. Scade tensiunea arterială. Elimină apa în exces din organism prin drenaj limfatic. Aduce o scădere vizibilă în centrimetri în zonele problematice (abdomen, coapse, interiorul genunchilor etc.). Reduce și/sau elimină celulita. Reduce vergeturile. Hidratează profund pielea. Îmbunătățește metabolismul. Este nedureros și nu lasă urme. Reface elasticitatea pielii. Tonifiază musculatura.

Citește și:

Featured foto by wavebreakmedia via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.