Setari Cookie-uri

Ce trebuie să faci ca să ai un stomac sănătos

Stomac sănătos: Beneficiile hidrocolonoterapiei

comunicat de presa

Stilul de viață haotic. Mâncarea procesată. Excesul de băuturi acidulate. Alcoolul. Fumatul. Stresul. Toate acestea sunt greșeli din viața de zi cu zi care, mai devreme sau mai târziu, se vor „traduce” prin afecțiuni la nivelul diverselor organe. Stomacul, bunăoară, este unul dintre cele mai sensibile.

Ai probleme cu stomacul? Iată care sunt simptomele:

- dureri și arsuri în zona de sub stern
- disconfortul constant în zona buricului
- durerea ascuțită care pornește de la mijlocul abomenului superior și coboară spre partea dreaptă, sub coaste
- greață, balonare, diaree, constipație
- arsuri și dureri la nivelul stomacului
- durerile abdominale, crampele, diaree sanguinolenta
- pierdere sau creștere în greutate, energie scăzută, nervozitate sau depresie, căderea părului

Stomac sănătos: Beneficiile hidrocolonoterapiei

Hidrocolonoterapia este, conform spuselor specialiștilor, prima terapie ce ar trebui prescrisă în cazul persoanelor care prezintă o problema în zona hepatică și nu numai. „Hidrocolonoterapia, irigarea de colon sau terapia de colon este, de fapt, o formă de curățare a colonului de depunerile metabolice adunate în timpul procesării alimentelor (materiile reziduale, toxine, gaze și paraziți). Aceste reziduri dereglează funcțiile digestive, toxinele prezente aici fiind reintroduse în organism, proces echivalent cu o otrăvire, dacă vrei”, explică dr. Cornel Brotac, Medic Specialist Recuperare, Medicina Fizică și Balneologie.

Atunci când simți balonarea, constipația, diareea, dureri și disconfort abdominal, dureri de cap, când simți o scădere a capacității de concentrare și a performanțelor intelectuale, oboseală cronică sau dureri articulare, este indicat să faci o ședință de hidrocolonoterapia. De asemenea, te poți confrunta cu iritații ale pielii, urticarie, alergii sau mâncărime cutanată.

„După prima ședință de hidrocolonoterapie, se vor constata schimbări majore pozitive la nivelul pielii. Vom descoperi că avem o piele mai curată, mai luminoasă, vom descoperi că acneea, celulita, urticariile, alergiile, iritațiile cutanate, psoriazisul, eczemele se vor estompa și se vor vindeca de la sine. Apoi, o să descoperi că problemele de la nivelul digestiei - constipația - sunt clar ameliorate. În plus, se pot pierde până la 11 kilograme într-o singură cură și este un tratament indicat ca și profilaxie a cancerului de colon”, conchide specialistul.

Citește și:

Featured foto by Africa Studio via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.