Setari Cookie-uri

Relaxare totala intr-o zi la Spa

La Country Spa Health & Beauty Retreat, lasi energia negativa la intrare si te încarci cu vibrații pozitive.

comunicat de presa

Stresul zilnic pune presiune pe noi și mereu apar probleme de rezolvat. Solutia este simpla: O zi de răsfăț la Spa! Creează un echilibru între corp și suflet cu tratamente de înfrumusețare hrănitoare, cu masaje liniștitoare, cu sesiuni de saună reconfortante, completate de aromoterapie și meloterapie iar, când vei reveni acasă, te vei simții complet energizată și revigorată.

La Country Spa Health & Beauty Retreat, lasi energia negativa la intrare si te încarci cu vibrații pozitive. Ai de ales dintre 15 programe "1 zi la SPA”, tot ce trebuie sa faci este sa te decizi asupra pachetului preferat! Cele 15 programe spa de zi sunt extrem de relaxante și benefice pentru întregul organism. Poți opta pentru: Body Terapy, Energizing, Gentlement Stiletment, Glow, Happy, Slimming, Zen, Hope, Inspiration, Joy, Optimism, Tranquility sau, daca e cazul, "Pregnant Mum" si Beautiful Mum"

Citește și:

Pentru a profita de această zi de relaxare și răsfăț la maximum, este extrem de important să știi cum trebuie să te pregătești pentru această experiență. Studierea ofertelor și a serviciilor oferite te va scuti de neliniștea de a nu ști pentru ce tratamente poți opta și care sunt cele care ți se potrivesc cel mai bine. Poți discuta toate aceste aspecte împreună cu un consultant sau terapeut.

Terapie pentru corp și minte- Body Terapy este pachetul ce propune o relaxare profundă prin masaj terapeutic, împachetare și sesiune la capsulă.

Un boost de energie- În timpul vizitei la SPA tot ce trebuie să faci este să pui accent în special pe starea ta de bine. Ospitalitatea echipei și atmosfera caldă sunt necesare pentru o zi specială. Dacă vrei să te încarci cu energie și să îți revigorezi tot corpul, pachetul Energizing este alegerea ideală. Sauna umedă ajută la detoxifierea organismului și revitalizare, gomajul corporal elimina celulele moarte si face un detox al pielii dar răsfață si mintea, masajul cu roci vulcanice relaxează, iar tratamentul facial Lakshmi îți redă strălucirea și te umple de energie.

Citește și:

Remodelare corporală și relaxare profundă- Dacă dorești să îți remodelezi corpul, pachetul slimming este cel care oferă echilibrul între trup și suflet, îmbinând relaxarea cu masajul anticelulitic Lakshmi, sauna umedă, masaj corporal, radiofrecvență corporală și fiola slim oxygen. Opteză pentru pachetul care îți oferă tot ceea ce ai nevoie ca să te simți bine într-un cadru minunat și relaxant unde vei fi răsfățat.

O zi specială - Dacă vrei să te bucuri de o zi specială alături de prietenele tale, poți profita de o zi la SPA în care fiecare dintre voi să se simtă exceptional. Pentru petrecerea burlăcițelor, o ieșire cu fetele sau o aniversare restrânsă, această surpriză este minunată. Bachelorette Party este pachetul potrivit oricărei petreceri reușite, acesta incluzând saună umedă sau uscată, Gomaj corporal, masaj de relaxare Lakshmi și Masaj facial cu mască Lakshmi. Desigur, se pot face si pachete personalizate!!

Citește și:

Misiunea Country Spa Health & Beauty Retreat este de a -ti pune la dispoziție un concept de tratament integrativ, cu scopul de a-ti îmbunătăți calitatea vieții, prin tehnici și terapii complementare, non -invazive dar care acționează în profunzime. Descoperă toate programele pe www.countryspa-retreat.ro.

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.