Setari Cookie-uri

Trei motive pentru a îmbrățișa pacea interioară

Atunci când te simți împăcată cu tine și cu lumea, cu viața pe care o trăiești, stresul este înlocuit de relaxare.

Multe romane sau filme ne prezintă eroi cu vieți agitate și tumultoase, cu vieți pline de nefericire ca și cum asta înseamnă viață adevarată. Dar cu toate acestea, sufletul nostru tânjește după bucurie și armonie. Iar acestea nu pot fi atinse fără pace interioară. Iată alte trei motive pentru a o cultiva.

1. Pacea ta interioară se reflecta în pacea exterioară. Viața ta de zi cu zi este o oglindă a lumii tale interioare. Dacă acolo este zbucuium și conflict, nehotărâre și nesiguranță, haos și neliniște, acestea se vor manifesta în viața exterioară sub diverse forme: vecini care te sâcâie, un partener care îți apasă butoanele, un job lipsit de satisfacți poate chiar boală sau accident. Cu cât în interiorul tău este mai liniște și armonie cu atât acestea se reflect în lumea exterioară.

Citește și:

2. Pacea ta interioară se reflecta în relații. Este de vorba de orice tip de relații, de la cea de cuplu la interacțiunea pe care o ai cu un simplu om de pe stradă. Un conflict interior, mocnit, atunci când inima și mintea se află în contradicție, poate genera conflicte în relația de cuplu tocmai pentru ca tu să devii conștientă de ceea ce se întâmplă în interiorul tău.

Partenerul și oamenii care te calcă pe nervi sunt doar niște profesori care îți arată unde mai ai de lucru cu tine și merită recunoștiința și nu resentimentele tale. Odată ce îți înveți lecția ei fie își schimbă comportamentul, fie dispar din viața ta pentru a face loc altor persoane care se află pe aceeași lungime vibrațională cu tine.

3. Pacea ta interioară se reflecta în starea ta de sănătate și în nivelul tău de energie. O stare emoțională și mentală haotică are un impact negativ asupra funcționării corpului tău. Fiecare celulă, fiecare organ, fiecare părticică a corpului tău este supusă unui asalt invizbil care îi afectează buna funcționare.

Citește și:

Atunci când te simți împăcată cu tine și cu lumea, cu viața pe care o trăiești, stresul este înlocuit de relaxare. De asemenea, dispui de mai multă energie pe care o poți folosi în scopuri constructive, pentru a da curs pasiunilor tale și a-ți crea viața pe care o meriți.

Featured foto by stockfour via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.