Setari Cookie-uri

5 motive să-ți rezervi un loc în luna octombrie la cursul HEAL

Au început înscrierile pentru ultima ediție HEAL din acest an. Rezervă locul pentru seria octombrie-decembrie!

HEAL este un program online intensiv cu ajutorul căruia poți dobândi odată pentru totdeauna obiceiuri alimentare sănătoase, îți poți îmbunătăți silueta și starea de sănătate. Concret, HEAL înseamnă 10 cursuri care îmbină teoria cu aspectele practice ale alimentației, 10 ședințe în care înveți nu doar ce trebuie să mănânci, dar și cum, când, cât, de ce. În plus, HEAL îți oferă și instrumentele practice necesare pentru a implementa toate aceste schimbări în viața ta. Fără frustrări, fără restricții, complet personalizat și adaptat vieții tale!

Iată 5 dintre cele mai importante motive pentru care te invit să îți rezervi locul la seria octombrie-decembrie 2020, ultima din acest an!

Citește și:
  1. Primești informații care îți vor servi toată viața, indiferent în ce etapă ești și care este relația din acel moment cu mâncarea și silueta. La început, HEAL te va ajuta să aplici alfabetul în reeducare alimentară și să obții cele mai evidente rezultate. Însă ulterior, de-a lungul vieții, te poți reîntoarce la informație atunci când simți că ai mai găsit un aspect ce poate fi îmbunătățit în viața ta și poți reaplica algoritmii. Sănătatea este un proces continuu iar HEAL este partenerul tău pe termen lung.
  1. Primești GRATUIT 10 suporturi de curs cu toată informația și multe resurse pentru aprofundare, acolo unde dorești, la care poți reveni ori de câte ori vei avea o întrebare pe viitor.
  1. Renunți la diete pentru totdeauna! Informațiile pe care le primești în cadrul cursului te vor ajuta să îți echilibrezi alimentația și, încet-încet, să atingi greutatea ideală și să rămâi acolo. Iar ăsta e doar bonusul, câștigul major este că vei avea aceste rezultate fără efort, implementând schimbări mici care nu vor cauza frustrări sau pofte absurde.

Rezervă locul pentru seria octombrie-decembrie!

Citește și:
  1. Îți construiești o "coloană vertebrală" a informației din domeniul stilului de viață sănătos. Din păcate, internetul este plin de informații mai mult sau mai puțin adevărate. Cum știi să le cerni pe cele bune de mituri? HEAL este un curs bazat pe resurse de cea mai înaltă clasă - cele mai recente studii clinice și articole medicale, traduse în termeni uzuali și transpuse în aplicații practice în viața de zi cu zi.
  1. Beneficiezi de puterea grupului: HEAL este un curs de grup unde întâlnești alte câteva femei cu care te sfătuiești, te încurajezi și te susții reciproc în călătoria spre sănătate. Mărturisesc că sunt impresionată de fiecare dată de puterea pe care femeile o au când își unesc forțele și emoționată de capacitatea nesfârșită de a se susține reciproc!

Rezervă locul pentru seria octombrie-decembrie!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.