Setari Cookie-uri

Protecție îndelungată a mâinilor, oriunde și oricând, cu Hexisept+

Zilnic, mâinile tale ating tot felul de obiecte care pot fi contaminate cu diverse bacterii sau virusuri. În plus, sezonul rece afectează pielea mâinilor, aceasta putându-se înroși sau crăpa.

comunicat de presa

De aceea, Fiterman Pharma îți recomandă să îți păstrezi mâinile igienizate & catifelate în orice moment al zilei!

Loțiunea Hexisept+ este o loțiune hidratantă, reparatoare, antibacteriană, cu o formulă special creată pentru a asigura dezinfecția mâinilor, a reface bariera lipidică, a catifela și a hidrata.

Ca să te asiguri că o ai mereu la îndemână, o poți achiziționa în două variante, pentru poșetă și pentru birou în pachetul Avantaj “PROTECȚIE INTENSIVĂ ȘI ÎNDELUNGATĂ” format din: Hexisept+ lotiune x 250 ml și Hexisept+ lotiune x 75 ml.

Cu o textură fină și mătăsoasă, intră rapid în piele, lăsând o senzație fresh, nelipicioasă, fiind perfectă pentru dezinfectare, oriunde te-ai afla: la birou, în mijloacele de transport în comun, la cumpărături, în mașină, la sală etc. Are acțiune bactericidă rapidă, după 1 minut de la aplicare, și asigură protecție antibacteriană timp îndelungat.

Citește și:

Află mai multe informaţii despre Hexisept+, accesează www.shop.fitermanpharma.ro/produs/pachet-avantaj-hexisept-lotiune-250-ml-75-ml sau www.facebook.com/Hexisept

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.