Setari Cookie-uri

5 Tipsuri pentru a fi în formă, în această primăvară

Primăvara, toată natura iese din hibernare. Și oamenii, în conformitate cu bioritmurile naturale, trebuie, de asemenea, să devină mai activi.

Deoarece în timpul oricărei activități sportive, fluxul de sânge se accelerează, funcția respiratorie se îmbunătățește, schimbul de energie crește, atunci trecerea la un nou regim este mai rapidă și mai ușoară. Profitați de explozia de primăvară și începeți exercițiile în această primăvară. În plus, există mai multe motive convingătoare pentru care acest lucru ar trebui făcut chiar acum. Iată recomandările antrenorului de fitness, cu peste 10 ani de experiență în domeniu, Tanya Croitoru.

Schimbarea garderobei :

Renunțați la hainele pufoase și grele de care v-ați săturat de-a lungul iernii. Purtați ceva usor, lejer, de primăvară. Prin urmare, pentru a nu vă face griji cu privire la pliurile suplimentare, mergeți la sport la începutul primăverii. Pentru ca mușchii să capete volum, pielea să se tonifieze și silueta să aibă forma dorită, aveți nevoie de câteva luni de activitate fizică. Dacă începeți să faceți sport chiar acum, atunci până în vară veți arăta perfect, fără diete.

Citește și:

Îmbunătățirea dispoziției

Dacă aveți o stare de amorțeală și nimic nu vă mai entuziasmează, atunci e timpul să mergeți la sală. Într-adevăr, în timpul mișcărilor active, plăcute și necomplicate din corp, se produc endorfine, care sunt antidepresive naturale. În plus, acolo poți întâlni oameni interesanți și poți face prieteni noi.

Dezvoltarea încrederii în sine

Multe studii au confirmat că oamenii pasionați de sport sunt mai încrezători și mai independenți de opiniile altora decât oamenii leneși de pe canapea. Și cum poți fi nesigur dacă ai un corp ideal, o sănătate bună și un sentiment constant de euforie.

Creșterea veniturilor

Potrivit cercetărilor publicate în Journal of Labor Research , angajații care fac exerciții fizice obțin cu 9% mai multă muncă efectuată în timpul orelor de lucru decât omologii lor non-sportivi. Astfel, vă puteți câștiga atât un bonus, cât și o creștere a salariului.

Citește și:

Economii

În primăvară, multe cluburi de fitness oferă reduceri bune pentru a atrage clienți. Fără a aduce atingere bugetului familiei, puteți alege mai multe sporturi care vă plac și le puteți alterna pentru a evita plictiseala și monotonia.

Foto: Arhiva personala

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.