Setari Cookie-uri

Advertorial Cele mai bune aparate de aer condiționat tip casetă

Atunci când discutăm despre alegerea unui aparat de aer condiționat de tip comercial, deci cel mai probabil pentru o clădire de birouri, există mai multe variabile pe care trebuie să le iei în calcul. Până la urmă nu ești răspunzător doar de sănătatea și confortul tău, ci și de cele ale angajaților tăi. Și da, vei vrea să faci cea mai bună alegere pentru ei. 

Acestea fiind spuse, sugestia noastră este să achiziționezi un aparat de aer condiționat de tip casetă de la Climatico. Din rândurile următoare vei afla atât de ce merită să investești în acest tip de aparat, dar și care sunt cele mai bune produse din oferta noastră. Răcorire plăcută!

De ce să alegi un aparat de aer condiționat tip casetă?

Un aparat de aer condiționat de tip casetă prezintă o multitudine de avantaje, cele mai importante fiind cele de mai jos:

Se încorporează ușor în orice fel de design

Aparatul de tip casetă va fi montat aproape cu totul în tavanul fals, așadar nu va atrage atenția și nici nu va ocupă extrem de mult loc. Acest fapt îl face ideal, indiferent de designul pe care l-ai ales pentru spațiul de birouri. Aspectul subtil și silențiozitatea sunt printre caracteristicile sale de bază.

Asigură confortul angajaților

Datorită senzorilor încorporați, aparatul de aer condiționat tip casetă poate redirecționa curentul de aer pentru a nu afecta persoanele prezente în birou. În plus, senzorii de podea se vor asigura că temperatura este egală între tavan și podea, astfel angajații tăi nu se vor plânge vreodată că le-au înghețat picioarele în sezonul rece. Evident, pentru încălzire este recomandat un aparat cu inverter.

Este flexibil și eficient

Tot datorită senzorilor de prezență, aparatul poate funcționa în mod eficient, oprindu-se sau stabilindu-se pe o anumită valoare a temperaturii atunci când camera în care a fost instalat nu este populată. Astfel vei păstra o temperatură constantă pe timpul zilei și vei face și economie de curent.

Nu în ultimul rând, datorită fantelor ce pot fi controlate individual, aparatul va asigura o climatizare perfectă indiferent de configurația camerei.

Care sunt cele mai bune modele din oferta Climatico?

Aparat de aer condiționat tip casetă Daikin SkyAir Alpha-series Bluevolution FCAG140B-RZAG140MY1 Inverter 45000 BTU

Unul dintre cele mai scumpe modele, Aparatul Daikin SkyAir Alpha se laudă cu opțiunile de refulare a aerului pe toate direcțiile, componente special concepute pentru un consum redus de energie și opțiunea de a elimina căldura generată de echipamente IT și servăre.

În plus, acest model beneficiază de sistem de autocurățare a filtrelor ce te poate scuti de costurile de întreținere și oferă opțiunea de priză de aer proaspăt. Perfecte pentru aplicațiile comerciale și spațiile tehnice, unitățile exterioare reprezintă apogeul tehnologiei în domeniu.

Aparat de aer condiționat tip casetă Fujitsu AUYG54LRLA-AOYG54LETL Inverter 45000 BTU

Ceva mai accesibil decât modelul de mai sus, acest aparat de aer condiționat tip casetă de la Fujitsu este recomandat drept un model aproape invizibil, cu posibilitatea de a distribui aerul în două, trei sau chiar patru direcții.

Conform indicațiilor producătorului, acest model este deosebit de eficient în modul de încălzire sau răcire, silențios, se instalează și întreține ușor. De asemenea, beneficiază de o pompă de apă condensată la o diferență de înălțime de 85 cm și include o telecomandă cu senzor pentru temperatură și o alarmă săptămânală.

Aparat de aer conditionat tip caseta Gree R32 GUD35T-A-T-GUD35W-NhA-T Inverter 12000 BTU

Cel mai accesibil model la momentul actual în oferta Climatico, aparatul de aer condiționat de tip casetă de la Gree nu se lasă totuși mai prejos. Acesta asigură un consum de energie electrică redus, datorită clasei de eficiență energetică sezonieră și funcționarea unității cu nivel de zgomot minim, datorită designului inovativ al ventilatorului.

Printre cele mai importante caracteristici se numără scăderea volumului de aer recirculat în prezența persoanelor cu ajutorul senzorului inteligent, posibilitatea aportului de aer proaspăt, temperatură omogenă datorită unghiului de repartizare a aerului de 360 de grade și pompă de condens inclusă, cu capacitate de ridicare a apei de până la 1m.

Aruncă o privire pe toate aceste modele și vezi care se potrivește pentru nevoile din biroul tău!


Kudika
16 Martie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.