VIDEO: Dieta lui Adele și povestea SIRTUINELOR

VIDEO: Dieta lui Adele și povestea SIRTUINELOR

Va ofer în dar un scurt video despre subiectul meu preferat - sirtuinele. Ce sunt, cum a slăbit Adele consumându-le și de ce mă pasionează atât de tare subiectul ;) puteți află în video atașat.

Una dintre noutățile locale editoriale cele mai apetisante ale ultimelor luni este Lifespan - De ce îmbătrânim și cum să nu o mai facem, scrisă de celebrul David Sinclair. Retail jobs

Profesorul de genetică de la Harvard este cunoscut publicului cu mult înainte de redactarea cărții iar motivul pare scos dintr-un banc: geneticianul este expert mondial în studiul sirtuinelor, molecule devenite celebre după ce cântăreața Adele a declarat în mass-media că acestea ar fi secretul din spatele siluetei sale incredibile.

Ei bine, da, așa e soarta: muncești o viață, înveți cât pentru două și ajungi celebru pentru că Adele a mâncat ciocolată neagră și a băut vin roșu. Ei bine, decât deloc...

Lăsând gluma deoparte, sirtuinele sunt, poate, unele dintre cele mai promițătoare molecule din domeniul longevității, un subiect pe marginea căruia am povestit în clipul de astăzi și pe care vă invit să îl aprofundati în cartea lui David Sinclair, o lectură obligatorie pentru orice pasionat al stilului de viață sănătos!

Articole video recomandate

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri