Recâștigă-ți mobilitatea și starea de bine cu soluțiile eficiente și inovatoare de la Fiterman Pharma

Recâștigă-ți mobilitatea și starea de bine cu soluțiile eficiente și inovatoare de la Fiterman Pharma

Trăim într-o lume în continuă mișcare și orice ne-ar putea scoate din ritm este o adevărată problemă, ce nu poate fi ignorată nicio clipă. Oricine s-a confruntat la un moment dat cu o entorsă, o luxație, o întindere musculară sau orice tip de traumatism minor înțelege cât este de important să scapi repede de durere și să-ți recâștigi mobilitatea. 

comunicat de presa

Inovator și de nelipsit din trusa de prim-ajutor din casă, FLEXIMOBIL® ICE este un gel recomandat în ameliorarea durerii și inflamației cauzate de entorse, luxații sau alte traumatisme minore, febră musculară sau episoade acute ale afecțiunilor reumatice. Calmează inflamația și edemul asociat afecțiunilor reumatice sau traumatismelor și atenuează tensiunea musculară. În plus, susține recuperarea musculară după exercițiile fizice sau efort fizic intens. Efectul se instalează imediat după aplicare și produce o senzație intensă și plăcută de răcorire. FLEXIMOBIL® ICE are o compoziție complexă, având la bază atât principii ce acționează asupra simptomelor, dar și asupra cauzelor declanșatoare: mentol, extract de gheara diavolului (Harpagophytum procumbens), extract de arnică (Arnica montana) și ulei de mentă.

Plasturele Fleximobil este un hidrogel cu acțiune dublă de răcire și încălzire pentru durerile localizate în orice parte a corpului. Contribuie la stimularea circulației sanguine în zona afectată și la ameliorarea durerii pe durată îndelungată. Efectul se instalează în câteva minute de la aplicare. Este ușor de aplicat în orice zonă a corpului și se îndepărtează fără să lase urme lipicioase.

Ostart®Plus Ca + K2 + D3 comprimate filmate este un complex care se recomandă în perioade caracterizate de pierderi de minerale cum ar fi pierderea masei osoase la persoane în pre- și postmenopauză sau la persoane vârstnice precum și în cazul pierderilor excesive de lichide și electroliți (de exemplu în timpul activității fizice intense sau în perioadele de caniculă) sau cand organismul necesită un aport crescut de calciu, cum ar fi perioadele de creștere la adolescenţi. Respectă principiul ”triunghiului osului sănătos”, care are la bază asocierea dintre calciu, vitamina K2 și vitamina D3. Ajută la funcţionarea optimă a mușchilor și a nervilor. Contribuie la coagularea normală a sângelui și protejează sistemul cardiovascular.

Aceste produse pot fi achiziționate din farmaciile partenere și direct de pe magazinul online: www.shopfiterman.ro.

Pentru mai multe informații și ultimele noutăți despre produsele Fiterman Pharma te invităm să ne urmărești pe Facebook: https://www.facebook.com/LaboratoareleFiterman și pe Instagram: https://www.instagram.com/fitermanpharma/

Compania Fiterman Pharma este recunoscută pentru cei peste 20 de ani de excelență în fabricarea de medicamente, suplimente, dispozitive medicale și cosmetice.

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri