Setari Cookie-uri

Îngrijirea zonei intime ca parte a rutinei tale zilnice

După pubertate, îngrijirea zonei tale intime este un pic mai complexă decât utilizarea apei și săpunului.

advertorial

Așadar, e o idee excelentă să ai definitivată o rutină de îngrijire intimă, pentru a menține zona intimă curată. Acest lucru înseamnă că indiferent ce îți rezervă viața, poți avea încredere că te vei simți mereu proaspătă și confortabilă.

Astfel că, atunci când devii prima dată conștientă de nevoia îngrijirii intime ca parte a rutinei tale de igienă feminină, perspectiva alegerii săpunului, absorbantelor zilnice sau șervețelelor potrivite poate părea copleșitoare. Dar dacă știi ce produse de igienă feminină sunt benefice pentru tine, nu vei mai fi descurajată.

Pentru a-ți face viața mai ușoară, au fost dezvoltate câteva produse excepționale, care te ajută să îți creezi propria rutină de îngrijire a zonei intime, în funcție de nevoile tale specifice. Poți simplifica întregul proces gândindu-te la stilul tău de viață și cum îți afectează nevoile specifice când vine vorba de îngrijire intimă. Pentru că modul în care îți petreci ziua, obiceiurile tale de îngrijire și anumite etape ale vieții au un impact asupra rutinei tale de igienă feminină.

Iată câteva pe care poate vrei să le adaugi pe lista ta de verificare pentru îngrijirea intimă:

Săpunurile intime

Este important să-ți speli zona intimă cu produse compatibile cu aceasta, pentru a nu perturba nivelul delicat al pH-ului pielii din zona intimă – aceasta este adesea o problemă la săpunurile parfumate și spumele de baie. Soluția este un săpun intim. Anumite săpunuri intime sunt excepționale pentru prevenirea mirosurilor, în timp ce altele calmează pielea inflamată sau o hidratează. Săpunurile intime sunt disponibile sub formă de gel, cremă sau spumă, în funcție de ce preferi.

Șervețele intime

Șervețelele intime reîmprospătează zona intimă, ca să te simți mai confortabilă după o vizită la baie. Acestea sunt deosebit de utile atunci când ești la menstruație, deoarece reîmprospătează rapid toată zona. De asemenea, sunt ideale dacă petreci zile întregi departe de casă, de exemplu, dacă frecventezi festivalurile sau călătorești mult în interes de serviciu.

Absorbante zilnice

Folosirea unui absorbant zilnic în fiecare zi, precum Libresse Dailies Fresh îți protejează hainele împotriva oricărei secreții vaginale, ca să te simți curată și încrezătoare.

Simte-te încrezătoare în orice situatie cu absorbantele zilnice Libresse!

Subțire și super absorbant pentru protecția zilnică, absorbantul Libresse îți oferă confort, pe durata întregii zile, te protejează impotriva scurgerilor și se mulează perfect pe lenjerie astfel încât să poți orice fără griji și să te simti mai încrezătoare ca oricând.

Datorită gamei mari de produse de îngrijire intimă disponibile, există ceva potrivit pentru oricine.

Dacă ești sportivă, ai nevoie de un săpun intim care poate elimina transpirația din zona ta intimă, prevenind acumularea bacteriilor și apariția unei infecții. Dacă ești o persoană cu o viață haotică, șervețelele intime pot fi utile pentru a-ți păstra zona intimă proaspătă când folosești toaletele publice și mai ai multe ore până să poți face un duș.

Dacă te apropii de menopauză, un săpun intim cu proprietăți de hidratare va ajuta la combaterea uscăciunii vaginale. Există chiar produse specifice potrivite pentru femeile care își rad sau epilează zona intimă, pentru a ajuta la calmarea zonei și prevenirea iritației post-epilare.


Kudika
23 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.