Setari Cookie-uri

Sărbători ușoare, de la mic la mare!

Vreți soluții rapide și utile pentru tulburări digestive? Iată ce puteți pune în trusa de prim-ajutor:

comunicat de presa

Întotdeauna mult așteptate și intens pregătite, sărbătorile pun la grea încercare sistemul digestiv al adulților, dar și pe cel al copiilor. Diversitatea felurilor de mâncare, amestecarea lor la o singură masă, zahărul și sarea în exces, precum și băuturile carbogazoase pot cauza diferite neplăceri sistemului digestiv.

Vreți soluții rapide și utile pentru tulburări digestive? Iată ce puteți pune în trusa de prim-ajutor:

Digex Forte Super Digestiv

Conține un complex de 9 enzime digestive, bilă bovină și ghimbir - ingrediente naturale combinate într-o formulă inovatoare, ce combate eficient indigestia după mese copioase si reduce senzația de preaplin sau greață, contribuie la eliminarea gazelor intestinale, reduce balonarea și stimulează secreția biliară.

Citește și:

Alinan Digestie ușoară – pentru copii

Produsul este special conceput copii începând cu vârsta de 1 an, ținând cont de necesitățile fiziologice ale acestora. Conține un complex de 8 enzime digestive, care acționează asupra unei mari varietăți de alimente, asigurând o digestie optimă. Combate și previne simptomele neplăcute ale indigestiei și intoleranțelor alimentare, favorizează absorbția nutrienților necesari creșterii și dezvoltării organismului, stimulează dezvoltarea florei intestinale normale.

Emetix – pentru mese și călătorii ușoare, fără greață

O combinație unică dintre vitamina B6 și extractul de ghimbir standardizat în gingerol, fiind indicat în stări de greață și vomă. Poate fi administrat și în sarcină, încă din prima lună.

Citește și:

Alinan Emetix Kids suspensie orală

O combinație unică de vitamina B6 cu extract standardizat de ghimbir, conceput special pentru copii pentru a combate natural stările de greață și vomă. Conceput special pentru copii peste 2 ani.

Află mai multe informații despre produse de pe: https://shopfiterman.ro/ sau de pe paginile de social media ale Fiterman Pharma.

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.