Setari Cookie-uri

Dormi bine, fără întreruperi

Stresul, stilul de viață necorespunzător, schimbările hormonale, gândurile de peste zi, lipsa mișcării sau chiar o masă grea în apropierea adormirii pot cauza insomnii.

Un proverb latin spune că cel mai bun medicament este odihna. Însă ce faci când aceasta e greu de obținut? Stresul, stilul de viață necorespunzător, schimbările hormonale, gândurile de peste zi, lipsa mișcării sau chiar o masă grea în apropierea adormirii pot cauza insomnii.

Din fericire, există soluții, cum sunt cele de la Fiterman Pharma, care te ajută să dormi mai bine, mai multe ore de somn liniștit, relaxant, optim pentru sănătatea ta.

BienDormir Max Extended Release - sub formă de comprimate care eliberează treptat, timp de 6 ore, o concentrație optimă de ingrediente active – 7 mg de Melatonină, Passiflora, Melisă și Mac Californian -, BienDormir Max asigură un somn fără întreruperi, pe durata întregii nopți. Produce o stare de relaxare necesară instalării somnului, îmbunătățește calitatea acestuia, asigurând funcționarea organismului în condiții optime. Nu creează dependență.

Citește și:

BienDormir Express plicuri - conceput sub formă de pulbere pentru soluție orală care se absoarbe ușor și are un gust bun, Bien Dormir EXPRESS vine în ajutorul persoanelor cu dificultăți de adormire, asigurând instalarea mai rapidă a somnului. Conține 7 mg de Melatonină și extracte vegetale standardizate de Mușețel Passiflora și Melisă, ce produs un efect rapid de relaxare și calmare. Fără conservanți, aromatizanți și coloranți. Fără lactoză, gluten și zahăr.

Aceste produse pot fi achiziționate din farmaciile partenere și de pe magazinul online: www.shopfiterman.ro.

Urmăriți-ne și pe rețelele de socializare: @FitermanPharma

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.