Mai multe
De la: kudika029282, la data 2009-10-04 20:50:27De la: tupeista, la data 2009-10-03 18:06:19In fine...clisma se face si inainte de sex anal, nu e strict ptr. spitale si nu te afecteaza cu nimik daca ti-o faci...urmarea va fi doar ca el nu se va trezi cu urme maro, ceea ce e benefic ptr. amandoi...si mai sunt persoane care spun ca nu e bine sa faci sex anal daca numai unul doreste...clar, dar daca amandoi doresc, nu e nici penibil, nici dezgustator...iar microbii cei mai multi ii avem in gura, deci un sarut cum e?...dezgustator?...problema e ca societatea nu e inca obisnuita cu acest tip de sex, nu i se pare asa de normal ca si sarutul sau sexul normal, dar cu timpul nu va mai deveni un subiect atat de frustrant , ci va fi parte din cotidian...sa va simtiti bine!!!!!!! OK, cred ca am inteles toti ca esti contra. daca nu-ti place, nu-l faci "punct" ti-ai spus parerea... chiar nu trebuie sa ne convingi pe noi ca nu e bine tupeista |
||
|
i_andra Postat pe 5 Octombrie 2009 15:01 |
||
|---|---|---|
De la: i_andra, la data 2009-10-05 15:01:46De la: kudika029282, la data 2009-10-04 20:50:27De la: tupeista, la data 2009-10-03 18:06:19In fine...clisma se face si inainte de sex anal, nu e strict ptr. spitale si nu te afecteaza cu nimik daca ti-o faci...urmarea va fi doar ca el nu se va trezi cu urme maro, ceea ce e benefic ptr. amandoi...si mai sunt persoane care spun ca nu e bine sa faci sex anal daca numai unul doreste...clar, dar daca amandoi doresc, nu e nici penibil, nici dezgustator...iar microbii cei mai multi ii avem in gura, deci un sarut cum e?...dezgustator?...problema e ca societatea nu e inca obisnuita cu acest tip de sex, nu i se pare asa de normal ca si sarutul sau sexul normal, dar cu timpul nu va mai deveni un subiect atat de frustrant , ci va fi parte din cotidian...sa va simtiti bine!!!!!!! fiecare cu parerea lui e vreun rau in asta...sper ca nu
|
||
|
kudika029282 Postat pe 5 Octombrie 2009 22:39 |
||
De la: kudika029282, la data 2009-10-05 22:39:35 nop ...
|
||
|
|
||
|
i_andra Postat pe 6 Octombrie 2009 11:10 |
||
|
Tot ce se intampla in pat cu iubitul tau este frumos,este adevarat ca noi femeile suntem mai sensibile si ne place mai tandru dar nu aici e o problema,nu trebuie sa faci sex anal de fiecare data nici nu cred ca este indicat..insa intr-o seara mai deosebita in care iti iei si tu ca femeie portia de romantism ai putea sa accept si celelalte parti ale barbatului mai putin ortodoxe dar care prin uimire te vor face sa te simti bine...este adevarat ca la inceput doare rau dar in final iti place...ideea este ca nici la inceput nu ar trebui sa doara daca iei un lubrifiant bun...asa ca nu o faci numai pt el,ci si pt tine...eu am incercat de 3 ori si a durut ,iar apoi a placut,ideea este ca nu am fost pregatita cu ce ne trebuia pt ca altfel nu durea,am prins un pic teama...acum nu mai pot pt ca sunt graviduta in 7 luni jumate si nu mai merg fanteziile sexuale,dar cand imi voi reveni sunt sigura ca voi incerca din nou...Din pacate sotul meu are impresia ca nu sunt prea receptiva la aceste lucruri dar se inseala...imi este un pic teama dde durere in schimb stiu ca mi-a si placut...Iar sarcina nu prea mi-a priit din punc de vedere sexual...parca am fost mai rece asa...adica nu mai am aceleasi simturi...ma simt si altfel,mai putin sexi desi am 50 de gk in 7 luni...in fine asta conteaza mai putin....mai pot spune ca inaintea lui nu faceam nici sex oral,ceea ce face toata lumea...nu cred in alta varianta....asa ca totul vine si de la barbatul de langa tine daca iti da incredere sa faci asta...pt ca nu poti face cu oricine... |
||
|
miruna09 Postat pe 8 Noiembrie 2009 03:02 |
||
De la: miruna09, la data 2009-11-08 03:02:12Tot ce se intampla in pat cu iubitul tau este frumos,este adevarat ca noi femeile suntem mai sensibile si ne place mai tandru dar nu aici e o problema,nu trebuie sa faci sex anal de fiecare data nici nu cred ca este indicat..insa intr-o seara mai deosebita in care iti iei si tu ca femeie portia de romantism ai putea sa accept si celelalte parti ale barbatului mai putin ortodoxe dar care prin uimire te vor face sa te simti bine...este adevarat ca la inceput doare rau dar in final iti place...ideea este ca nici la inceput nu ar trebui sa doara daca iei un lubrifiant bun...asa ca nu o faci numai pt el,ci si pt tine...eu am incercat de 3 ori si a durut ,iar apoi a placut,ideea este ca nu am fost pregatita cu ce ne trebuia pt ca altfel nu durea,am prins un pic teama...acum nu mai pot pt ca sunt graviduta in 7 luni jumate si nu mai merg fanteziile sexuale,dar cand imi voi reveni sunt sigura ca voi incerca din nou...Din pacate sotul meu are impresia ca nu sunt prea receptiva la aceste lucruri dar se inseala...imi este un pic teama dde durere in schimb stiu ca mi-a si placut...Iar sarcina nu prea mi-a priit din punc de vedere sexual...parca am fost mai rece asa...adica nu mai am aceleasi simturi...ma simt si altfel,mai putin sexi desi am 50 de gk in 7 luni...in fine asta conteaza mai putin....mai pot spune ca inaintea lui nu faceam nici sex oral,ceea ce face toata lumea...nu cred in alta varianta....asa ca totul vine si de la barbatul de langa tine daca iti da incredere sa faci asta...pt ca nu poti face cu oricine... sexul anal mi se pare ceva animalic si injositor...nu cred ca un cuplu care se pretinde a fi normal ar putea face asa ceva..mai ales ca e si dureros si te poti trezi cu urmari mai putin placute
|
||
|
kudika029282 Postat pe 8 Noiembrie 2009 10:17 |
||
Fiecare face ;sex; cum ii place! Parerea mea este ca acest stil de sex, poate afecta, ;hemoroizii; celor care ii au! Nu comentez placerile altora! Sunt ;fiinte si fiinte;! Incearca ceva nou! E bine, e rau?? Este problema lor! LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR IN SFANTA ZI DE DUMINICA! O ZI FRUMOASA! TUTUROR! :sml-
|
||
|
kudika017520 Postat pe 8 Noiembrie 2009 10:55 |
||
De la: emyia, la data 2008-01-17 11:18:28De ce multa lume nu recunoaste ca practica sexul oral si anal? Pt sexul normal nimeni nu are inhibitii in discutii, e ceva 'normal' pt toti.Dar ce inseamna 'normal'? 90% din oameni practica sexul oral,insa doar jumate din acestia recunosc.Cu sexul anal nu stiu care sunt cifrele, insa cred ca este si el practicat de un nr. mare din populatie.Adeptele/adeptii caruia sunteti? Sunt considerate discutii tabu, din cauza gandirilor patrate si a lupilor moralisti. Eu cred ca e ok tot ce nu ma deranjeaza pe mine si pe partenera mea. Sa fiti iubite cum doriti si de cine doriti voi.
|
||
|
vali_pc2007 Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:48 |
||
sunt 2 feluri de oameni cei kre fac si ce kre nu recunosc sunt pro
|
||
|
kudika081148 Postat pe 8 Noiembrie 2009 16:01 |
||
sunt 2 feluri de oameni cei kre fac si ce kre nu recunosc sunt pro
|
||
|
kudika081148 Postat pe 8 Noiembrie 2009 16:01 |
||
| mie imi place tot ce tine de sex in special lesbi | ||
|
kudika081158 Postat pe 8 Noiembrie 2009 16:36 |
||
Totul tine de comunicare in pat...trebuie sa-i spui daca iti place sau nu. unora le place sexul anal altora nu, de exemplu , ma excita sexul oral :D
|
||
|
pyssy_yoana Postat pe 8 Noiembrie 2009 16:49 |
||
Titlul spune tot. E doar sex, nu si dragoste. Doua notiuni diferite. Pe de alta parte sexul parca presupune cuplarea a doua aparate de reproducere de sex diferit. Ma intreb ce o reproduce anusul... Nu e nevoie de raspuns. Celor carora le place, ce sa le urez? Sa fiti iubite/iubiti in fund?! Faceti cum vreti ce va place si cat de mult va place! .
|
||
|
here_I_am Postat pe 8 Noiembrie 2009 17:43 |
||
De la: BERBEACA, la data 2008-11-15 12:02:42De la: dana_3, la data 2008-11-09 20:12:28nu este adevarat aceasta jignire la adresa mea iubitul meu ma iubeste cu adevarat asa cum sunt si e un gentelmen foarte spalat si nu se spurca cu handicapate perverse care nu se mai satura sa suga sexul perversilor IMPOTENTI al meu este un SCUMP SI DULCE ma protejeaza si are grija de mine ma iubeste si ma respecta nu pune conditii si nici nu imi cere sa-i fac PERVERSIUNI Oare a facut-o vreodata? Doar ala are o "spurcaciune" intre picioare! Vai de viata ei! Cred ca nici sex normal nu stie ce e!
|
||
|
locaperdida Postat pe 9 Noiembrie 2009 00:29 |
||
De la: Alexandra09, la data 2008-11-16 15:16:25De la: alexaeu, la data 2008-11-16 15:03:35da, dar nu stiu eo cum nu as face niciodata si nici nu mi s-a facut , mi s`a parut ceva ciudat dar placut totusi, si mi se pare ciudat k el nu mi-a cerut sa facem sex, doar el s imi faca. oare asteapta si el d la mine ? kiar dak asteapta eo nu as face, nu am nimic impotriva dar nu as face Io cre'ca 12...
|
||
|
locaperdida Postat pe 9 Noiembrie 2009 00:37 |
||
45 de pagini? Daca stiam nu ma mai apucam de citit... Mai mult de vreo 15 n-am mai rezistat!
|
||
|
locaperdida Postat pe 9 Noiembrie 2009 01:17 |
||
|
Spunea cineva mai sus...(nu conteaza cine, oricum suntem cu totii de acord) ca tot ce faci in pat cu iubitul tau... TE priveste si e foare frumos. Atunci vin si va intreb.. tinand cont si de numarul mare de topicuri existente pe tema intimitatii (sexuale, desigur), dar si a nenumaratelor pagini care le curpind.. DACA sexul in totalitatea lui este ceva foarte personal, petrecut dincolo de ochii lumii.. de ce Doamne iarta-ma esti curios tu, sau tu, sau tu.. ce fac eu si daca recunosc ce fac? Una e sa stau la o cafea cu prietena mea cea mai buna si sa-i povestesc (ca de obicei) una, alta.. si cu totul altceva este sa fiu permanent interogata de x sau y. cum "mi-o pun". si de ce? Una e sa ceri un sfat cand ai o problema de orice natura ar fi ea (mai putin medicala)... si alta e sa mi te uiti pe gaura cheii dormitorului.. si sa mai si afirmi pe urma.. "nu vrei sa recunosti". A nu se intelege ca nu pot vorbi despre lucrurile astea... A se intelege ca nu dau doi bani pe curiozitatea lui x sau y... asa cum nu dau doi bani nici pe intimitatea lor. Ii priveste doar pe ei.. asa cum a mea, ma priveste doar pe mine. Sa stai sa umpli zeci de pagini cu "eu fac", "eu nu fac".... e aberant. CUI II PASA pana la urma? |
||
|
rashela Postat pe 9 Noiembrie 2009 04:32 |
||
De la: kudika029282, la data 2009-11-08 10:17:35De la: miruna09, la data 2009-11-08 03:02:12Tot ce se intampla in pat cu iubitul tau este frumos,este adevarat ca noi femeile suntem mai sensibile si ne place mai tandru dar nu aici e o problema,nu trebuie sa faci sex anal de fiecare data nici nu cred ca este indicat..insa intr-o seara mai deosebita in care iti iei si tu ca femeie portia de romantism ai putea sa accept si celelalte parti ale barbatului mai putin ortodoxe dar care prin uimire te vor face sa te simti bine...este adevarat ca la inceput doare rau dar in final iti place...ideea este ca nici la inceput nu ar trebui sa doara daca iei un lubrifiant bun...asa ca nu o faci numai pt el,ci si pt tine...eu am incercat de 3 ori si a durut ,iar apoi a placut,ideea este ca nu am fost pregatita cu ce ne trebuia pt ca altfel nu durea,am prins un pic teama...acum nu mai pot pt ca sunt graviduta in 7 luni jumate si nu mai merg fanteziile sexuale,dar cand imi voi reveni sunt sigura ca voi incerca din nou...Din pacate sotul meu are impresia ca nu sunt prea receptiva la aceste lucruri dar se inseala...imi este un pic teama dde durere in schimb stiu ca mi-a si placut...Iar sarcina nu prea mi-a priit din punc de vedere sexual...parca am fost mai rece asa...adica nu mai am aceleasi simturi...ma simt si altfel,mai putin sexi desi am 50 de gk in 7 luni...in fine asta conteaza mai putin....mai pot spune ca inaintea lui nu faceam nici sex oral,ceea ce face toata lumea...nu cred in alta varianta....asa ca totul vine si de la barbatul de langa tine daca iti da incredere sa faci asta...pt ca nu poti face cu oricine... Fiind cã e a 2-a oarã când zici cã e dureros tind sã cred cã vorbeºti din experienþã.Am o întrebare pentru tine:Când în sfârºit te duci la baie, dupã 4 zile de constipaþie,îþi trece prin minte cuvântul cezarianã? |
||
|
io_sunt Postat pe 9 Noiembrie 2009 10:57 |
||
De la: io_sunt, la data 2009-11-09 10:57:50De la: kudika029282, la data 2009-11-08 10:17:35De la: miruna09, la data 2009-11-08 03:02:12Tot ce se intampla in pat cu iubitul tau este frumos,este adevarat ca noi femeile suntem mai sensibile si ne place mai tandru dar nu aici e o problema,nu trebuie sa faci sex anal de fiecare data nici nu cred ca este indicat..insa intr-o seara mai deosebita in care iti iei si tu ca femeie portia de romantism ai putea sa accept si celelalte parti ale barbatului mai putin ortodoxe dar care prin uimire te vor face sa te simti bine...este adevarat ca la inceput doare rau dar in final iti place...ideea este ca nici la inceput nu ar trebui sa doara daca iei un lubrifiant bun...asa ca nu o faci numai pt el,ci si pt tine...eu am incercat de 3 ori si a durut ,iar apoi a placut,ideea este ca nu am fost pregatita cu ce ne trebuia pt ca altfel nu durea,am prins un pic teama...acum nu mai pot pt ca sunt graviduta in 7 luni jumate si nu mai merg fanteziile sexuale,dar cand imi voi reveni sunt sigura ca voi incerca din nou...Din pacate sotul meu are impresia ca nu sunt prea receptiva la aceste lucruri dar se inseala...imi este un pic teama dde durere in schimb stiu ca mi-a si placut...Iar sarcina nu prea mi-a priit din punc de vedere sexual...parca am fost mai rece asa...adica nu mai am aceleasi simturi...ma simt si altfel,mai putin sexi desi am 50 de gk in 7 luni...in fine asta conteaza mai putin....mai pot spune ca inaintea lui nu faceam nici sex oral,ceea ce face toata lumea...nu cred in alta varianta....asa ca totul vine si de la barbatul de langa tine daca iti da incredere sa faci asta...pt ca nu poti face cu oricine... e chiar gretos nu stiu cat e de dureros pt. ca nu l-am incercat si nici nu am de gand sa fac vreodata sex oral sau anal.....si eu am o intrebare pt.tine dupa ce faci sex oral si anal nu tie scarba de mancare sau nu te apuca constipatia......
|
||
|
kudika029282 Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:09 |
||
De la: kudika029282, la data 2009-11-09 18:09:11De la: io_sunt, la data 2009-11-09 10:57:50De la: kudika029282, la data 2009-11-08 10:17:35De la: miruna09, la data 2009-11-08 03:02:12Tot ce se intampla in pat cu iubitul tau este frumos,este adevarat ca noi femeile suntem mai sensibile si ne place mai tandru dar nu aici e o problema,nu trebuie sa faci sex anal de fiecare data nici nu cred ca este indicat..insa intr-o seara mai deosebita in care iti iei si tu ca femeie portia de romantism ai putea sa accept si celelalte parti ale barbatului mai putin ortodoxe dar care prin uimire te vor face sa te simti bine...este adevarat ca la inceput doare rau dar in final iti place...ideea este ca nici la inceput nu ar trebui sa doara daca iei un lubrifiant bun...asa ca nu o faci numai pt el,ci si pt tine...eu am incercat de 3 ori si a durut ,iar apoi a placut,ideea este ca nu am fost pregatita cu ce ne trebuia pt ca altfel nu durea,am prins un pic teama...acum nu mai pot pt ca sunt graviduta in 7 luni jumate si nu mai merg fanteziile sexuale,dar cand imi voi reveni sunt sigura ca voi incerca din nou...Din pacate sotul meu are impresia ca nu sunt prea receptiva la aceste lucruri dar se inseala...imi este un pic teama dde durere in schimb stiu ca mi-a si placut...Iar sarcina nu prea mi-a priit din punc de vedere sexual...parca am fost mai rece asa...adica nu mai am aceleasi simturi...ma simt si altfel,mai putin sexi desi am 50 de gk in 7 luni...in fine asta conteaza mai putin....mai pot spune ca inaintea lui nu faceam nici sex oral,ceea ce face toata lumea...nu cred in alta varianta....asa ca totul vine si de la barbatul de langa tine daca iti da incredere sa faci asta...pt ca nu poti face cu oricine... Vãd cã eviþi rãspunsu'.Mã doare-n constipaþie de ce sexe faci tu ºi ce-þi place sau nu, dar am sã-þi spun un secret: cârnaþii pe care-i bagi în gurã sunt fãcuþi din maþe de porc spãlate.Asta înseamnã cã eºti oralistã,analistã,zoofilã sau o umflatã, cã-þi plac grãsimile?Nu mã intereseazã rãspunsul tãu,era o întrebare retoricã. http://www.parizer.info/wp-content/uploads/2009/02/salam.jpg Mai scârboasã mi se pare prostia decât orice sex pe care l-am fãcut eu vreodatã. |
||
|
io_sunt Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:36 |
||
de 2 luni |
||
|
co13 Postat pe 9 Noiembrie 2009 21:09 |
||
| sex normal...... | ||
|
iulia069834 Postat pe 9 Noiembrie 2009 21:12 |
||
De la: io_sunt, la data 2009-11-09 18:36:53De la: kudika029282, la data 2009-11-09 18:09:11De la: io_sunt, la data 2009-11-09 10:57:50De la: kudika029282, la data 2009-11-08 10:17:35De la: miruna09, la data 2009-11-08 03:02:12Tot ce se intampla in pat cu iubitul tau este frumos,este adevarat ca noi femeile suntem mai sensibile si ne place mai tandru dar nu aici e o problema,nu trebuie sa faci sex anal de fiecare data nici nu cred ca este indicat..insa intr-o seara mai deosebita in care iti iei si tu ca femeie portia de romantism ai putea sa accept si celelalte parti ale barbatului mai putin ortodoxe dar care prin uimire te vor face sa te simti bine...este adevarat ca la inceput doare rau dar in final iti place...ideea este ca nici la inceput nu ar trebui sa doara daca iei un lubrifiant bun...asa ca nu o faci numai pt el,ci si pt tine...eu am incercat de 3 ori si a durut ,iar apoi a placut,ideea este ca nu am fost pregatita cu ce ne trebuia pt ca altfel nu durea,am prins un pic teama...acum nu mai pot pt ca sunt graviduta in 7 luni jumate si nu mai merg fanteziile sexuale,dar cand imi voi reveni sunt sigura ca voi incerca din nou...Din pacate sotul meu are impresia ca nu sunt prea receptiva la aceste lucruri dar se inseala...imi este un pic teama dde durere in schimb stiu ca mi-a si placut...Iar sarcina nu prea mi-a priit din punc de vedere sexual...parca am fost mai rece asa...adica nu mai am aceleasi simturi...ma simt si altfel,mai putin sexi desi am 50 de gk in 7 luni...in fine asta conteaza mai putin....mai pot spune ca inaintea lui nu faceam nici sex oral,ceea ce face toata lumea...nu cred in alta varianta....asa ca totul vine si de la barbatul de langa tine daca iti da incredere sa faci asta...pt ca nu poti face cu oricine... nici pe mine nu ma intereseaza raspunsul dumitale esti un oralist analist zoofilist sau un umflat..ca-ti plac grasimile........mai scarboasa mi se pare prostia dumitale decat tot ce am vazut pe aici
|
||
|
kudika029282 Postat pe 10 Noiembrie 2009 12:26 |
||
De la: kudika029282, la data 2009-11-10 12:26:06De la: io_sunt, la data 2009-11-09 18:36:53De la: kudika029282, la data 2009-11-09 18:09:11De la: io_sunt, la data 2009-11-09 10:57:50De la: kudika029282, la data 2009-11-08 10:17:35De la: miruna09, la data 2009-11-08 03:02:12Tot ce se intampla in pat cu iubitul tau este frumos,este adevarat ca noi femeile suntem mai sensibile si ne place mai tandru dar nu aici e o problema,nu trebuie sa faci sex anal de fiecare data nici nu cred ca este indicat..insa intr-o seara mai deosebita in care iti iei si tu ca femeie portia de romantism ai putea sa accept si celelalte parti ale barbatului mai putin ortodoxe dar care prin uimire te vor face sa te simti bine...este adevarat ca la inceput doare rau dar in final iti place...ideea este ca nici la inceput nu ar trebui sa doara daca iei un lubrifiant bun...asa ca nu o faci numai pt el,ci si pt tine...eu am incercat de 3 ori si a durut ,iar apoi a placut,ideea este ca nu am fost pregatita cu ce ne trebuia pt ca altfel nu durea,am prins un pic teama...acum nu mai pot pt ca sunt graviduta in 7 luni jumate si nu mai merg fanteziile sexuale,dar cand imi voi reveni sunt sigura ca voi incerca din nou...Din pacate sotul meu are impresia ca nu sunt prea receptiva la aceste lucruri dar se inseala...imi este un pic teama dde durere in schimb stiu ca mi-a si placut...Iar sarcina nu prea mi-a priit din punc de vedere sexual...parca am fost mai rece asa...adica nu mai am aceleasi simturi...ma simt si altfel,mai putin sexi desi am 50 de gk in 7 luni...in fine asta conteaza mai putin....mai pot spune ca inaintea lui nu faceam nici sex oral,ceea ce face toata lumea...nu cred in alta varianta....asa ca totul vine si de la barbatul de langa tine daca iti da incredere sa faci asta...pt ca nu poti face cu oricine... sunt mai scârbos decât sexul oral/anal? mulþumesc,îmi vine sã te iau în braþe sã mori de icter negru când te aud aºa.
|
||
|
io_sunt Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:31 |
||
De la: io_sunt, la data 2009-11-10 13:31:32De la: kudika029282, la data 2009-11-10 12:26:06 nu te mai chinui cu ea, nu stie altceva, dacat sa repete ca un papagal ce spui. este atat de penibila incat nu merita efortul.
|
||
|
i_andra Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:51 |
||
"oralist analist zoofilist" Traducerea ar fi cam asa:analistul oralo-zoofil !
|
||
|
miss_darine Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:55 |
||
De la: miss_darine, la data 2009-11-10 14:55:21 adica analizeaza felul in care fac animalele sex oral?
|
||
|
Lucia38 Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:56 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-11-10 14:56:46De la: miss_darine, la data 2009-11-10 14:55:21 Pai, io ma gandeam ca asta a vrut sa zica! Da' mai stii? |
||
|
miss_darine Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:58 |
||
De la: miss_darine, la data 2009-11-10 14:58:51De la: Lucia38, la data 2009-11-10 14:56:46De la: miss_darine, la data 2009-11-10 14:55:21
|
||
|
Lucia38 Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:31 |
||
De la: io_sunt, la data 2009-11-10 13:31:32De la: kudika029282, la data 2009-11-10 12:26:06De la: io_sunt, la data 2009-11-09 18:36:53De la: kudika029282, la data 2009-11-09 18:09:11De la: io_sunt, la data 2009-11-09 10:57:50De la: kudika029282, la data 2009-11-08 10:17:35De la: miruna09, la data 2009-11-08 03:02:12Tot ce se intampla in pat cu iubitul tau este frumos,este adevarat ca noi femeile suntem mai sensibile si ne place mai tandru dar nu aici e o problema,nu trebuie sa faci sex anal de fiecare data nici nu cred ca este indicat..insa intr-o seara mai deosebita in care iti iei si tu ca femeie portia de romantism ai putea sa accept si celelalte parti ale barbatului mai putin ortodoxe dar care prin uimire te vor face sa te simti bine...este adevarat ca la inceput doare rau dar in final iti place...ideea este ca nici la inceput nu ar trebui sa doara daca iei un lubrifiant bun...asa ca nu o faci numai pt el,ci si pt tine...eu am incercat de 3 ori si a durut ,iar apoi a placut,ideea este ca nu am fost pregatita cu ce ne trebuia pt ca altfel nu durea,am prins un pic teama...acum nu mai pot pt ca sunt graviduta in 7 luni jumate si nu mai merg fanteziile sexuale,dar cand imi voi reveni sunt sigura ca voi incerca din nou...Din pacate sotul meu are impresia ca nu sunt prea receptiva la aceste lucruri dar se inseala...imi este un pic teama dde durere in schimb stiu ca mi-a si placut...Iar sarcina nu prea mi-a priit din punc de vedere sexual...parca am fost mai rece asa...adica nu mai am aceleasi simturi...ma simt si altfel,mai putin sexi desi am 50 de gk in 7 luni...in fine asta conteaza mai putin....mai pot spune ca inaintea lui nu faceam nici sex oral,ceea ce face toata lumea...nu cred in alta varianta....asa ca totul vine si de la barbatul de langa tine daca iti da incredere sa faci asta...pt ca nu poti face cu oricine... dumneata sa mori de icter negru cand te aud asa...esti mai scarbos decat m orice sex oral sau anal
|
||
|
kudika029282 Postat pe 10 Noiembrie 2009 19:28 |
||
De la: kudika029282, la data 2009-11-10 19:28:42De la: io_sunt, la data 2009-11-10 13:31:32De la: kudika029282, la data 2009-11-10 12:26:06De la: io_sunt, la data 2009-11-09 18:36:53De la: kudika029282, la data 2009-11-09 18:09:11De la: io_sunt, la data 2009-11-09 10:57:50De la: kudika029282, la data 2009-11-08 10:17:35De la: miruna09, la data 2009-11-08 03:02:12Tot ce se intampla in pat cu iubitul tau este frumos,este adevarat ca noi femeile suntem mai sensibile si ne place mai tandru dar nu aici e o problema,nu trebuie sa faci sex anal de fiecare data nici nu cred ca este indicat..insa intr-o seara mai deosebita in care iti iei si tu ca femeie portia de romantism ai putea sa accept si celelalte parti ale barbatului mai putin ortodoxe dar care prin uimire te vor face sa te simti bine...este adevarat ca la inceput doare rau dar in final iti place...ideea este ca nici la inceput nu ar trebui sa doara daca iei un lubrifiant bun...asa ca nu o faci numai pt el,ci si pt tine...eu am incercat de 3 ori si a durut ,iar apoi a placut,ideea este ca nu am fost pregatita cu ce ne trebuia pt ca altfel nu durea,am prins un pic teama...acum nu mai pot pt ca sunt graviduta in 7 luni jumate si nu mai merg fanteziile sexuale,dar cand imi voi reveni sunt sigura ca voi incerca din nou...Din pacate sotul meu are impresia ca nu sunt prea receptiva la aceste lucruri dar se inseala...imi este un pic teama dde durere in schimb stiu ca mi-a si placut...Iar sarcina nu prea mi-a priit din punc de vedere sexual...parca am fost mai rece asa...adica nu mai am aceleasi simturi...ma simt si altfel,mai putin sexi desi am 50 de gk in 7 luni...in fine asta conteaza mai putin....mai pot spune ca inaintea lui nu faceam nici sex oral,ceea ce face toata lumea...nu cred in alta varianta....asa ca totul vine si de la barbatul de langa tine daca iti da incredere sa faci asta...pt ca nu poti face cu oricine... ºi se jurã cã nu furã dar am prins-o cu ea-n gurã! mai furã-mi ºi cuvintele astea,prinþesã. |
||
|
io_sunt Postat pe 10 Noiembrie 2009 19:49 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Perversiune??? | 2632 | De la: kudika_12958 27 Iulie 2012 10:53 |
| va rog sa ma ajutati cu un raspuns.... | 13 | De la: stefanant 24 Noiembrie 2009 22:46 |
| un sfat va rog | 95 | De la: kudika143709 17 Martie 2010 22:18 |
|
|
||
| anticoneptionale | 4 | De la: oana_bomboana 6 Octombrie 2009 22:41 |
| Un mic ajutor pentru o cercetare | 1 | De la: kudika_1043151 5 Martie 2022 21:15 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.