Setari Cookie-uri

Sexul oral si anal-pro si contra

De ce multa lume nu recunoaste ca practica sexul oral si anal? Pt sexul normal nimeni nu are inhibitii in discutii, e ceva 'normal' pt toti.Dar ce inseamna 'normal'? 90% din oameni practica sexul oral,insa doar jumate din acestia recunosc.Cu sexul anal nu stiu care sunt cifrele, insa cred ca este si el practicat de un nr. mare din populatie.Adeptele/adeptii caruia sunteti?
emyia
Postat pe 17 Ianuarie 2008 11:18
Secret!
13Elena13
Postat pe 17 Ianuarie 2008 22:33
Esti comica emyia, cum vrei sa recunoasca, poate sa inventeze cineva o rubrica in buletin si sa fie scris acolo! Iti spun eu PAREREA MEA : una lume are parinti (care au trait si mai traiesc) de pe timpul lui ceausescu si acum stim cu totii ca pe vremea aia nu erau emisiuni la televizor sau radio, presa care sa-ti largeasca orizontul cunoasterii, si automat nu am avut de unde sa aflam. Acum lucrurile stau cu totul altfel si chiar si un copil daca ia o revista mondena tot gaseste acolo o rubricuta in care scrie una, alta. Adica vreau sa spun ca asa cum citeste in carti de...planete si intreaba ca e curios asa va fi si cand va creste mare, va fi curios sa afle si de sex oral sau anal, pt ca scrie in revista, pt ca daca lumea vorbeste inseamna ca e ceva normal. Inca un exemplu: de ce lumea nu vorbeste despre experimentele care se fac la nasa, de ce nu stim din ce material este ozn-ul care s-a prabusit in america? Pt ca inca nu trebuie sa aflam, pt ca nu spune nimeni nimic. Nu stiu daca ai inteles, dar revin la subiect si raspund la intrebare: sunt adepta sexului normal, iar oral...consider ca este mai special si depinde de partener. Ca daca el nu vrea...degeada sunt eu adepta.Si multi nu recunosc pt ca li s-a inoculat in creier ca e ceva scarbos, ca sunt microbi...bla,bla. Conteaza mult educatia. Eu cand o sa am copil si va veni timpul sa stie o sa-i explic despre sex in toate felurile sa nu fie un inhibat si cu probleme psihice si sa scrie pe forum ca nu stie ce sa faca, ca are iubita si cum sa o satisfaca. Oare sa postez acest comentariu?

Postat pe 18 Ianuarie 2008 11:26
Eu zic ca nu e necesar sa se posteze pe forum o problema personala, pt ca stim ce fel de raspunsuri de dau, si mai ales mie nu imi place sa vad ca o persoana cere pareri pe forum (nu sfaturi!) si i se raspunde ca este asa si pe dincolo sau cu jigniri. Sunt destule metode de a gasi rezolvarea buna la o dilema/problema.In fine...eu am postat subiectul asta...ca sa fie...altfel. Cred ca e ceva ce nu prea se discuta, iar daca cineva se enerveaza din cauza asta, poate sa nu il citeasca, sa nu scrie nici un raspuns sau sa ma jigneasca, pt ca asa se cam face aici. Ma rog...imi place ce ai scris,e adevarat. Dar am auzit de la acceasi generatie ca si pe vremea aceea se faceau lucruri de genul asta, insa nu se publicau si nu se discutau. Acum sunt alte vremuri.
emyia
Postat pe 18 Ianuarie 2008 12:14
Raspunsul tau care este?
13Elena13
Postat pe 18 Ianuarie 2008 18:56
daca vrei sa te simti bine in cuplu,sa ai o viata sexuala echilibrata..trebuie sa tii cont de parerea partenerului...dupa religia mea..se spune :"nu este nimic interzis intre sot si sotie,daca ambii isi dau acordul,un singur lucru Dumnezeu a interzis sexul care imite actul sexual dintre animale"deci sexul anal este exclus din relatia dintre un sot si sotie,,unde mai pui ca este un pericol de infectii sau hemoroizi...in rest daca sotii se iubesc,isi cunosc trupurile,se pot satisface in atitea moduri incit cred ca nu este necesar sa se gindeasca la sexul anal....asta tine de educatia,credinta,rusinea fiecaruia...

Postat pe 18 Ianuarie 2008 19:43
:).......
13Elena13
Postat pe 19 Ianuarie 2008 02:10
In primul rand sexual anal mi se pare disgusting!!! Nu cred ca as face asa ceva vreodataaaa.......... Iar in cazul meu sexul normal si oral se intampla numai dak iubesc persoana respectiva, are dreptate angie...! but this is just me...fiecare face ce vrea cu cine vrea...
Kittynelle
Postat pe 19 Ianuarie 2008 15:13
Parerea mea e ca a face sex e una si a face dragoste e alta... In rest, cu sexul anal eu nu sunt de acord, sa-l faca cine vrea, dar eu nu. Ti-am raspuns la intrebare 13Elena13.
emyia
Postat pe 19 Ianuarie 2008 21:06
cu sexul anal nu sunt nici eu de acord ,dar cu sexul oral cred ca toata lumea face dar nu recunoaste,si bineanteles ca nu poti face cu orcine.

Postat pe 19 Ianuarie 2008 21:11
:)
13Elena13
Postat pe 20 Ianuarie 2008 01:39
subtil raspuns:) uite cineva care se rusineaza.

Postat pe 20 Ianuarie 2008 10:03
Te referi la mine? Me1985...
13Elena13
Postat pe 20 Ianuarie 2008 10:18
pai ...da...gresesc?

Postat pe 20 Ianuarie 2008 10:41
Doar ce ai vrea ,sa-mi povestesc viata mea sexuala? Crezi ca cuiva iar pasa de parerea mea?
13Elena13
Postat pe 20 Ianuarie 2008 10:45
Nu am zis asa ceva Elena.Doar ca la ultimele 3 posturi ai pus doar " :) " si eu interpretam, nu am dat cu parul. Scuza-ma daca te-ai simtit aiurea, nu era cu intentie.

Postat pe 20 Ianuarie 2008 10:49
Ce-oi face cu tine? Nu trbuie sa-ti ceri scuze! Fii barbat!...sI NU M-AM SIMTIT AIUREA DELOC!
13Elena13
Postat pe 20 Ianuarie 2008 10:56
trebuie...
13Elena13
Postat pe 20 Ianuarie 2008 10:56
Ok ...e bine, si un barbat nu trebuie sa isi ceara scuze in perceptia ta...interesant, eh eu mai imi cer si scuze...

Postat pe 20 Ianuarie 2008 11:08
E bine sa-ti ceri scuze...doar ca nu orisicui!
13Elena13
Postat pe 20 Ianuarie 2008 11:09
Apropo! Imi place ce ai scris mai sus....ai perfecta dreptate.....(permis orice) sunt de acord cu tine!
13Elena13
Postat pe 20 Ianuarie 2008 11:12
Ca sa inchid eu ca asa scriem 1000 de posturi inutile...pur si simplu am crezut ca te-ai simtit ofensata.atata tot

Postat pe 20 Ianuarie 2008 11:12
No comment!
13Elena13
Postat pe 20 Ianuarie 2008 11:14
chiar nu ma gandeam ca veti raspunde cu asa de mult entuziasm!!! BRAVO PENTRU DESCHIDERE!!!

Postat pe 11 Februarie 2008 15:06
eu sunt de parere ca sexul anal este foarte dureros (nu am incercat). cel vaginal este cel normal, adica asa spune toata lumea. asta mi se pare placut. cat despre sexul oral, cam am dubii :D
alexandra_blonda
Postat pe 11 Februarie 2008 15:42
am citit in o multime de reviste k dc este facut cum trebuie (sexul anal) poate fi chiar placut!n-am facut si deocamdata nici nu ma incearca curiozitatea,gandeam la fel acum ceva timp in urma k este "murdar,scarbos" dar dupa ce am citit despre anal,cum trebuie sa te protejezi,ce trebuie sa faci k femeie si k barbat mi-am schimbat putin parerea!nu mi se pare ceva rusinos,fiecare este liber sa fak ce vrea dar tine de intimitatea fiecaruia!
lydia23
Postat pe 11 Februarie 2008 15:45
cred ca ce e facut in cuplu nu poate fi nimic pervers , cuvantul pervers semnifica sa faci in grup,sau cu animale,sau sa fii pedofil -in 2 fiecare cuplu e liber sa faca ce doreste ,fara a fi judecat,si cine judeca e frustrat -cleopatra draga ,tu esti genu de "ma marit virgina" sa vezi ce iti piere din entuziasm cand dai peste un barbat care dupa ce nu te satisface in pat,mai si bea ,e violent ,asta ca sa ti-o zic mai direct asa,fara rautate
lief
Postat pe 13 Februarie 2008 15:28
Lydia...nu-mi trimiti si mie un mesaj sau un e-mail cu numele revistei in care ai citit despre igiena si protectia pt sexul anal, te rog...? Sunt curioasa ce scrie acolo.... Mersi.
emyia
Postat pe 20 Februarie 2008 08:35
Consider ca atata timp cat ai un partener care te respecta nimic nu e anormal...sexul oral e un lucru foarte normal,practicat de cea mai mare parte..iar treaba cu microbii:s-ar spune ca ai mai multi microbi in gura decat pe organele genitale...deci un sarut ar fi mai periculos...sexul anal,din nou,este foarte normal pt cei carora le face placere...atata timp cat te simti bine in ceea ce faci nimic nu este anormal...iar daca altii considera acest lucru...sa nu iti pese...ei sunt cei care nu profita de ele
tupeista
Postat pe 20 Februarie 2008 17:36
revista cred ca am citit in unica sau avantaje nu mai retin exact si am mai intrat pe un site park www.fantezii.com,stiu k am intrat pe google si de pe google pe stie-ul respectiv!scria in primul rand k trebuie sa-ti doresti tu f mult asa ceva altfel va fi destul de aiurea,apoi k indicat ar fi k inainte de asa ceva sa faci o mik clisma sa nu ai parte de alte surprize,k trebuie obligatoriu sa se fol prezervativ,etc!si cine se hotaraste sa incerce va fi chiar surprins k sexul anal poate oferi multa placere pt k acolo sunt anumite terminatii nervoase care maresc placerea...ceva de genul!
lydia23
Postat pe 20 Februarie 2008 19:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dragoste Sau Sex? 59 De la: kudika036990 12 Iunie 2009 13:11
Senzualitatea la o femeie 14 De la: catch_a_fire 29 Martie 2009 15:55
Retardatul kudicii 12 De la: dandanaua_reloaded 13 Octombrie 2008 16:19
nu ma simt satisfacuta! 7 De la: crissulinaa 8 Martie 2016 06:58
Sexul anal 42 De la: kudika_25456 14 Februarie 2013 07:58