Setari Cookie-uri

nu pot face copii

stie cineva cum pot afla daca sunt o femeie fertila sau nu? ce teste se pot face sau cum decurg astfel de teste, toate formalitatile necesare pentru a afla daca pot face sau nu copii? multumesc!
Pok3rC4t
Postat pe 11 Februarie 2008 01:01
n-am nimic impotriva forumurilor, in general, cred ca sunt utile, poti afla, uneori, lucruri noi si, mai ales, te ajuta sa vezi ca si alte persoane au trecut sau trec prin experiente de viata similare sau identice cu ale tale. doar ca... exista si niste limite, parerea mea. adica, mai fetelor, chiar e cazul sa intrebati pe forum niste chestii tampitele/nu le mai intreaba nici pustoaicele de liceu? si, ca sa-ti raspund la intrebarea simpla, stimata pok3rC4t-mama, ce pseudonim alambicat!-MERGI LA UN GINECOLOG!!! SI ACOLO O SA AFLI TOT CE VREA SUFLETELU' TAU si o sa-ti zica nenea/tanti ginecolog despre toate testele si paratestele care trebuie sa le faci! sa fii sanatoasa si voioasa!

Postat pe 11 Februarie 2008 11:53
Nu cred ca suntem noi in masura sa decidem ce putem posta pe forum si ce nu.Fata intreaba si daca ii poate raspunde cineva e foarte bine,si asa sunt multe utilizatoare pe forum si nu doar de 20 de ani.
emyia
Postat pe 8 Iulie 2008 11:01
ai incredere in tine si dumnezeu si totul va fi ok,mergi si u la un doctor de specialitate nu la toti afoni care vor numai bani si nu ajuta cu nimic,din pacate traim in romania si toate aceste nebuni sunt posibile,iti doresc sa rmai insarcinat cat mai repede daca iti doresti asta cu adevarat dumnezeu o sa te ajute...
scorpyoW
Postat pe 13 Iulie 2008 21:36
si noi am trecut prin momente grele ptr ca aveam niste probleme grave de sanatate dar am avut marea sansa sa il intalnesc pe Dl doctor Conteanu datorita caruia nu numai ca m-am vindecat dar am aflat in mai putin de o luna de la rezolvarea probleei respective si vestea ca va veni barza la noi. Este un mare om, un foarte bun medic si o persoana de exceptie. il poti gasi la maternitatea Bucur sau la dansul la cabinet. daca vrei mai multe info, scrie-mi. Roaga-te la bunul Dumnezeu si nu dispera. te pup, A
bestiutza_a
Postat pe 28 Iulie 2008 11:43
Si daca tu esti fertila, dar El nu este?
Lucia1971
Postat pe 26 August 2008 23:29
De la: iulia_little, la data 2008-02-11 11:53:48n-am nimic impotriva forumurilor, in general, cred ca sunt utile, poti afla, uneori, lucruri noi si, mai ales, te ajuta sa vezi ca si alte persoane au trecut sau trec prin experiente de viata similare sau identice cu ale tale. doar ca... exista si niste limite, parerea mea. adica, mai fetelor, chiar e cazul sa intrebati pe forum niste chestii tampitele/nu le mai intreaba nici pustoaicele de liceu? si, ca sa-ti raspund la intrebarea simpla, stimata pok3rC4t-mama, ce pseudonim alambicat!-MERGI LA UN GINECOLOG!!! SI ACOLO O SA AFLI TOT CE VREA SUFLETELU' TAU si o sa-ti zica nenea/tanti ginecolog despre toate testele si paratestele care trebuie sa le faci! sa fii sanatoasa si voioasa!


Intra te rog pe alte subiecte sa vezi cat de utile sunt sfaturile de acolo ,cei care deschid subiectele pe teme sexuale in mod sigur au de invatat ceva , ii ajuta sa descopere pozitii noi si altele de genul .....

D-na care a deschis acest subiect a avut ceva de invatat de aici , niste nume ale unor medici care o pot ajuta !
Cred ca ai intrecut limita de care vorbeai

iris_4_ever
Postat pe 27 August 2008 00:28
Din pacate nu te pot ajuta cu nimic pentru ca nu cunosc pe nimeni care sa fi avut aceasi problema .
Lucia , in mod sigur daca ajunge la un medic specialist vor fi consultati ambii parteneri ca sa se poata descoperi ,,vinovatul''

iris_4_ever
Postat pe 27 August 2008 00:30
Scuze pentru off topic :se pare ca utlizatorul iulia_little nu mai exista
iris_4_ever
Postat pe 27 August 2008 00:32
Da, iti pot recomanda pe cineva care te-ar putea ajuta, este un ginecolog din Timisoara, recunoscut peste tot in Europa, cel mai bun in tzara in probleme de sterilitate, fertilizari, etc:
Dl.PROF. DR. MUNTEANU, Timisoara, str. Popa Sapca nr. 20 B, tel :0256/226.833.
Vin la el din toata tzara, incearca sa suni ptr o programare, e foarte bun.
Anissia27
Postat pe 27 August 2008 13:36
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-27 00:30:21Din pacate nu te pot ajuta cu nimic pentru ca nu cunosc pe nimeni care sa fi avut aceasi problema .
Lucia , in mod sigur daca ajunge la un medic specialist vor fi consultati ambii parteneri ca sa se poata descoperi ,,vinovatul''


Iris dragutza, lucrez in domeniu si tocmai de asta mi se pare o aiureala acest lucru (sau sa-i zic fitza?): sa vrei sa stii daca esti fertila inainte de a avea o relatie stabila si sanatoasa cu un EL... Adica, zau ca nu vad care-i sensul..
Lucia1971
Postat pe 27 August 2008 18:26
De la: Lucia1971, la data 2008-08-27 18:26:40
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-27 00:30:21Din pacate nu te pot ajuta cu nimic pentru ca nu cunosc pe nimeni care sa fi avut aceasi problema .
Lucia , in mod sigur daca ajunge la un medic specialist vor fi consultati ambii parteneri ca sa se poata descoperi ,,vinovatul''


Iris dragutza, lucrez in domeniu si tocmai de asta mi se pare o aiureala acest lucru (sau sa-i zic fitza?): sa vrei sa stii daca esti fertila inainte de a avea o relatie stabila si sanatoasa cu un EL... Adica, zau ca nu vad care-i sensul..


Ce mah ? ce-ti venii aasa ....hodoronc tronc pe mine ?
iris_4_ever
Postat pe 28 August 2008 21:37
stau si citesc de fiecare data pe forumul asta si de cate ori adreseaza cineva o intrebare tot timpul se nasc discutii si certuri! fetelor nu va puteti limita doar la un raspuns?chiar va place sa va certati mereu?Si ca sa dau un raspuns cel mai bun lucru pe care il poti face e sa te duci la un ginecolog ca aici pe forum nu-ti poate raspunde nimeni.Un foarte bun doctor daca nu ai iti recomand este la mall vitan pe strada foisorului il cheama badea.daca vrei mai multe datalii intreaba-ma.O zi buna!
raluca_sarbu
Postat pe 3 Septembrie 2008 10:33
buna! mergi la medicul de familie si ia trimitere pentru urmatoarele investigatii:termometrizarea endovaginala(asta o poti face si singurica)este un test orientativ care semnalizeza existenta ovulatiei! apoi se pot face determinarile hormonale in diferite perioade ale ciclului:dozari de estradiol,progesteron,prolactina,testosteron,homoni tiroidieni etc....astea o sa recomande medicul ginecolog sau endocrinolog!apoi se fac testarile pentru aprecierea permeabilitatii trompelor uterine,starii fiziologice a colului uterin si endometrului!in multe situatii se examineaza regiunea genitala pe baza de radiografie s-au histerosalpinografie...........inainte sa incepi investigatii este bine de facut pentru partener o spermograma.oricum retine ca un cuplu se considera suspect de infertilitate dupa o periada cuprinsa intre 12-24 de luni de raporturi sexuale regulate neprotejate!mult succes!

Postat pe 3 Septembrie 2008 10:55
Vai, abia acum am vazut cat de gresit am fost inteleasa!
Iris, zau ca n-am avuit nimic cu tine! Chiar te sustineam cand spuneai ca AMBII PARTENERI trebuie sa mearga la medicul specialist, nu doar ea singurica.
France, ai si tu dreptate, dar permeabilitatea trompelor despre care vorbeai tu se verifica printr-o procedura extrem de dureroasa si care nu are rost sa o faci doar asa, de amorul artei, adica sa suferi degeaba. Da, e vorba dupa cum spuneai si tu de histerosalpingografie.
In alta ordine de idei... Unde-i initiatoarea topicului?
Lucia1971
Postat pe 3 Septembrie 2008 23:18
De la: raluca_sarbu, la data 2008-09-03 10:33:07stau si citesc de fiecare data pe forumul asta si de cate ori adreseaza cineva o intrebare tot timpul se nasc discutii si certuri! fetelor nu va puteti limita doar la un raspuns?chiar va place sa va certati mereu?Si ca sa dau un raspuns cel mai bun lucru pe care il poti face e sa te duci la un ginecolog ca aici pe forum nu-ti poate raspunde nimeni.Un foarte bun doctor daca nu ai iti recomand este la mall vitan pe strada foisorului il cheama badea.daca vrei mai multe datalii intreaba-ma.O zi buna!


Nu mi-o lua in nume de rau dar reciteste-ti mesajul si vei descoperi ca exista o problema ,

Si ca sa dau un raspuns cel mai bun lucru pe care il poti face e sa te duci la un ginecolog ca aici pe forum nu-ti poate raspunde nimeni

Si imediat dupa ce ai scris asta i-ai dat o adresa
iris_4_ever
Postat pe 4 Septembrie 2008 00:37
OFFFFFFF!!! Exact ceea ce spuneam...aici pe forum fiecare are grija sa comenteze ce a scris altcineva si nu de ce raspuns!!!! incercati sa raspundeti la intrebare si sa lamuriti persoana care are o problema nu sa va contraziceti intre voi. Si da daca ai o problema de genul asta cel mai bun sfat: du-te la doctor. nu inteleg care e prob. Dar in fine eu am zis: aici doar raspund la intrebarile celor care au o prob.eu nu intru in conversatii aiurea!
raluca_sarbu
Postat pe 5 Septembrie 2008 09:45
lucia draga mea,nici o procedura nu este prea dureroasa cind doresti cu adevarat un bebeu! eu am scris din experienta mea.........ce investigatii am facut ....ca desi unii ma fac baba mai vreau si eu un sufletel!histerosalpinografia nu mi sa parut deloc dureroasa.....ai o durere comparata cu cea din timpul ciclului care dureaza doua trei ore depinde de organism si care este insotita de o singerare minima!pupici!

Postat pe 5 Septembrie 2008 10:12
anissia,poti sa imi spui mai multe detalii,daca esti in cunostinta de cauza,referitor la dr.MUNTEANU?
eu am fost doar la Margan si mi-a spus ca banuieste ca am trompele infundate.... nu am facut inca alte investigatii...
alone
Postat pe 5 Septembrie 2008 10:42
De la: ancuta240783, la data 2008-09-05 10:42:53anissia,poti sa imi spui mai multe detalii,daca esti in cunostinta de cauza,referitor la dr.MUNTEANU?
eu am fost doar la Margan si mi-a spus ca banuieste ca am trompele infundate.... nu am facut inca alte investigatii...


da, sigur, ancuta, intreaba-ma ce vrei sa stii, aici ori pe privat!
Anissia27
Postat pe 5 Septembrie 2008 12:05

Probabil initiatoarea topicului si-a rezolvat problema de vreme ce nu a mai intrat...
Lucia1971
Postat pe 5 Septembrie 2008 22:48
Dar ai incercat sa vezi daca poti ramane gravida?Sau vrei sa afli tu dinainte ca sa sti la ce te astepti

Postat pe 10 Septembrie 2008 19:37
buna fetelor,sunt noua pe site-ul vostru si vreau sa va spun cum am ramas eu insarcinata dupa vreo 4 ani de incercari si la un momentdat chiar ne facusem eu si sotul meu dosar ptr.a adopta un bebic si ca sa nu o mai lungesc ca nu are rost am ramas insarcinata mergand la biserica SF.ANTON si am procedat in felul urmator: am mers 13 martzi la rand (orice ar fi nu trebuie sa lipsesti nici o martzi)cu cate o paine pe care o puneam la statuia SF.ANTON si citeam cele doua rugaciuni de la picioarele lui dupa care puneam un acatist cu aceeasi dorinta.Dupa ce termini cele a 13-a martzi a 14-a mergi cu un crin.Mentionez ca nu sunt catolica si in aceasta biserica poate intra oricine de orice natzie.Din cate am auzit daca SF.ANTON iti indeplineste orice dorinta pe care ti-ai pus-o trebuie sa mai mergi din cand in cand pentru ca altfel iti va lua ceva(nu stiu exact sa va explic dar cred ca e un fel de tribut sau jertfa cum s-ar spune)probabil e bine sa mergi o data macar la o luna doua si cred ca merita daca iti indeplineste o asemenea dorinta.VA PUP

Postat pe 23 Septembrie 2008 17:02
buna sant noua pe aici ,si eu am aceeasi problema ca si voi ,nu raman insarcinata,dar am sa merg si eu la SF.ANTON
stoenciu
Postat pe 30 Octombrie 2008 17:34
De la: stoenciu, la data 2008-10-30 17:34:25buna sant noua pe aici ,si eu am aceeasi problema ca si voi ,nu raman insarcinata,dar am sa merg si eu la SF.ANTON


Valabil si pentru rasfatizica si pentru cine mai merge la biserica pentru a "ramane"
Fetelor- dar la un ginecolog n-ati vrea sa va duceti pentru o consultatie? Si- mai inainte de ginecolog- la barbati? Ca asta-mi aduce aminte de bancul:
Tipul care s-a rugat toata viatza:
"da Doamne sa castig si eu la Loto; Si tot asa- in biserica timp de 45 de ani;
I-a sosit vremea mortii si inainte de a muri mai zice o data" Nu mi-ai indfeplinit Doamne ruga;
Se deschid Cerurile si Doamne-Doamne zice" Da` de jucat vreodata- ai jucat?"
Sf Anton are si trebi mai importante de rezolvat, cum ar fi- in perioada asta- deputatii, parlamentari, somaj, depreciere, alegeri, toate la gramada;
Ca sa nu mai pun "rezolvarea" multimii de tigani care-ti rup hainele de pe tine- doar- doar le dai 1 leu ( mancare sau lucruri nu primesc pentru ca au perioada de garantie relativ mica ( in cazul mancarii) sau sunt putin lichide dpdv financiar : )
G_I_JOE
Postat pe 21 Noiembrie 2008 12:41
Sarbatori fericite!
Cassey_Tarot
Postat pe 28 Decembrie 2008 21:40
Va urez un an nou fericit! Si toate dorintele frumoase, sa vi se implineasca!
Cassey_Tarot
Postat pe 30 Decembrie 2008 16:36
De la: Pok3rC4t, la data 2008-02-11 01:01:57stie cineva cum pot afla daca sunt o femeie fertila sau nu? ce teste se pot face sau cum decurg astfel de teste, toate formalitatile necesare pentru a afla daca pot face sau nu copii? multumesc!
cel mai bn ar fi sa te duci la un doctor pt k si eu am fost si mi-a dat tratament

Postat pe 21 Ianuarie 2009 18:16
Buna
O sa fiu cat mai concis.
In mare parte "problemele" de fertilitate ,in general cele ce tin de sexualitate, este cazul si celor ce tin de impotenta tin de psihicul uman.
Asa ca mai intai inainte de a lua un tratament medicamentos , ar fi bine sa apelez la serviciile unui psiholog.
Iti recomand clinica aquamarin (Cognitiv -comportamentala), si Sper (experentiala-tranzactionla).
Toate cele bune


dominatorix
Postat pe 24 Februarie 2009 19:29
Chiar - sunt curioasa si eu ...oare care or fi cauzele pentru care unele femei sunt infertile
kudika_nikole
Postat pe 15 Ianuarie 2012 02:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nasterea naturala cu epidurala...nasterea sub apa...sau cezariana 98 De la: danyela_angela 5 Mai 2010 20:33
intrebre 17 De la: yayame89 9 Octombrie 2009 22:56
S.O.S. Infertilitatea 6 De la: pica33 16 Mai 2009 13:13
PpAaRrTtYy... 55 De la: fante_de_dorobanti 31 August 2010 12:31
am nevoie de ajutor.... 7 De la: anastas 27 Februarie 2010 13:34