O intrebare cu un raspuns greu de dat in cateva cuvinte, insa este o intrebare care necesita un studiu aprofundat. Problema insa, zic eu, sta in faptul ca in Iubire, Creatorul ne-a facut pe toti egali si mai cu seama pretentiosi, adica in fiecare din noi zace ascuns un estet, cu alte cuvinte iubim frumosul sau mai bine zis punem accentul in primul rand pe aspectul fizic. Apreciem in mai mare masura frumusetea fizica care cu siguranta este primul argument in alegerea partenerului(ei).
V-ati intrebat cu siguranta de ce conteaza acest argument? Eu nu stiu si nici nu caut sa gasesc o explicatie rezonabila, insa din punctul de vedere al barbatilor inteleg acest aspect.Prin definitia MASCULITATII, Barbatul trebuie sa fie insotit de o femeie "model", pentru a se face remarcat in societate, si cand spun societate, nu inseamna de pilda o bere cu baietii la barul de cartier din coltul strazii.
Nu stiu, si repet nici nu caut explicatii, cu atat mai mult din punctul de vedere feminin, de ce si ele pun accentul pe atractia fizica.Poate imi dati voi fetetor, va rog niste raspunsuri!
Nu ar trebui oare, in general vorbind, sa cautam frumusetea interioara, aceea
frumusete care nu se degradeaza, acea frumusete spirituala, sa cautam sa cunoastem si sa intelegem intai caracterul si nu corpul ? Dar, ma rog, era doar un pct. de vedere, foarte subiectiv, tocmai de aceea nu doresc sa va influentez propria gandire si ratiune.
O scuza rezonabila ar fi sa zicem aceea ca: "... creierul uman nu poate iubi ceva abstract, fara forma, el are nevoie minim de o informatie, fie ea si vizuala, pe care sa se sprijine intregul sau proces de analiza si procesare a datelor..." .
Nu ar fi oare mai corect, nu zic rational, sa luam in calcul ca frumusetea fizica, fie ea mostenita sau nu genetic, chiar daca este o calitate, este totusi trecatoare si nu poate fi considerata o virtute, precum o calitate morala?
Evident, nu vreau sa dau sfaturi si repet nici sa generalizez, deoarece fiecare este liber sa aleaga dupa propria vointa. Totusi, ganditi-va bine, calculati si cugetati inainte de a alege, asta daca alegerea voastra este pe o perioada bine determinata de timp, daca alegeti, frumusetea sau inteligenta!.... Sau ar mai fi o solutie, cu siguranta de mii de ori mai buna, alegeti varianta trei, si anume : "sa fie bazat(a)! ", iar daca pe langa aceasta mai are si frumusete, atunci e un semn clar ca trebuie sa va treziti ! BUNA DIMINETA!
.......................................................................................................................................................
Fii atenta la gandurile tale, pentru ca ele vor fi cuvinte!
Fii atenta la vorbele tale, pentru ca ele vor fi fapte!
Fii atenta la faptele tale, pentru ca ele vor fi obiceiuri!
Fii atenta la obiceiurile tale, pentru ca ele sunt caracterul!