Setari Cookie-uri

tatuajele

cine stie cum se scot tatuajele,prin ce metoda si cine a incercat sa si scoata un tatuaj? :)
bebelove
Postat pe 1 Februarie 2008 17:04
Indepartarea tatuajelor nu e o operatie nici simpla, nici ieftina si nici lipsita de riscuri. Sunt necesare tehnologii laser diferite pentru fiecare culoare. Aparatele care scot culoarea inchisa nu pot trata galbenul, albastrul deschis sau rosul. Dupa tratamentul cu laser apare o crusta locala si o basicare dureroasa a pielii timp de doua saptamani, care apoi se vindeca lent. Uneori sunt necesare 4-6 sedinte la 4 saptamani pentru a evita arsura pielii. Se folosesc lasere Nd-Yag, Er-Yag, Alexandrit si altele. In urma tratamentului persista riscul de cicatrizare vicioasa, pe piele ramanand desenul, dar in alb-sidefiu. Zonele expuse riscului de modificare a texturii normale a pielii sunt umerii, spatele, pieptul. Interventiile cu laser pentru scoaterea tatuajului trebuie efectuate de un medic dermatolog sau un chirurg estetician. Cu cat tatuajul este mai mare, cu atat sunt necesare mai multe sedinte de eliminare. In functie de localizarea tatuajului si de profunzimea intepaturilor, rezultatele nu sunt intotdeauna satisfacatoare. In plus trebuie sa luati in calcul un cost mai mare. Desi interventia se face cu anestezie locala, senzatia de arsura ulterioara este destul de suparatoare.
oanalexandra
Postat pe 2 Februarie 2008 17:36
:p metoda babeasca: se ia una bucata de carnita de vitelusproaspata, se taie subtire,se pune pe tatuaj si se incepe inteparea. carnea de vitel suge tusul. dar este o metoda periculoasa,dureroasa si neplacuta. inainte asa se indepartau tatuajele ( si poate si acum , vor ramane semne oricum si mai ales daca tatuajul este adanc) dar nu sfatuiesc pe nimeni sa faca asta. eu nu am incercat si nici nu am degand. v-am pupat

Postat pe 17 Aprilie 2008 21:57
eu m-am tatuat pe la 20 de ani( unul mic, nu la vedere), am trecut prin difereite faze dupa: ba vroiam sa-l scot, ba ma razgandeam.asa ca am decis sa nu-l scot, nu de alta da i-mi aduce aminte de o anumita perioada din viata mea.am uitata sa mentionez ca e tatuaj permanent.

Postat pe 18 Aprilie 2008 11:47
buna..are dreptate Oana in privinta tatuajelor insa o contrazic la ultima parte. Si eu am luat hotararea de a renunta la tatuaj anul trecut si am apelat la un chirurg estetician. A fost nevoie de 4sedinte la o luna interval si chiar nu am simtit nici o arsura.
sweetgirll
Postat pe 18 Aprilie 2008 16:49
si eu am un tatuaj si regret clipa in care am decis sa-l fac (nu stiu ce a fost in capul meu) imi placea asa de mult la inceput dar dupa aceea m-am plictisit de el repede asa ca va sfatuiesc sa va ganditi bine fetelor prima sa va faceti unul....barbara cam cat ai cheltuit pt indepartarea tatuajului cum ti-a ramas pielea acolo unde l-ai avut??

Postat pe 22 Aprilie 2008 15:47
Asa ca daca vrei sa iti sara tatutaju' hai la mandea sati-o scoata de tot.

Postat pe 22 Aprilie 2008 18:22
mai maciuca eu cred ca tu ti-ai tatuat asa ceva ca duceai lipsa:)))))))))))))))))...si stai linistit ca nu ai 2 - ai una si si aia e numai desenata (si e SINGURA chestie mare pe care o ai!) =))))))))))))
Josie
Postat pe 22 Aprilie 2008 21:10
maciuca asta daca e femeie duce mare lipsa iar daca este barbat nu are deloc saracuuuuuuu!

Postat pe 22 Aprilie 2008 21:30
daca ar avea nu ar mai trebui sa isi deseneze:)))))) si nici nu ar tine mortis sa ne tot povesteasca despre organul cu care mama natura a uitat sa il doteze:))))))
Josie
Postat pe 22 Aprilie 2008 21:49
Am dat pe sedinta 70Euro
sweetgirll
Postat pe 13 Mai 2008 13:46
eu am 3 tatuaje,mici intr-adevar,dar atunci cand le-am facut am fost constienta ca vor fi permanente si mi le-am ales astfel incat sa nu se demodeze sau la o anumita varsta sa imi fie rusine cu ele...e foarte important locul unde iti faci tatuajul,semnificatia si marimea lui...eu nu mi-as scoate tatuajle mele sub nicio forma,le iubesc si nu m-as vede fara ele acum...parca m-as fi nascut cu ele :D

Postat pe 13 Mai 2008 13:54
vreau si eu sa-mi tatuez un fluturas dar imi este cam frica de durere.probabil o sa apelez la unul semi-permanent pentru ca ma plictisesc repede in general. ceea ce este pe viata ma sperie.

Postat pe 1 Iulie 2008 23:01
tatuajele semi`permanente nu le recomand ptr ca ele se duc in timo dar cu ce pret?! cu pretul ca vei arata tot timpul jegoasa in locul ala unde ti`l faci... ca se sterge tusul ala si se intinde ca un machiaj ...si arata jalnic:)
Amaruie
Postat pe 3 Iulie 2008 13:49
eu am un tatuaj de foarte mult timp si inca nu m-am plictisit de el. mi l-am dorit mult si sunt foarte incantata de el. am fost atrasa de tatuaje mereu si acum vreau sa imi mai fac unul. si stiu ca nu o sa regret. dar sfatul meu e ca daca nu esti foarte sigura de ce vrei sa nu te apuci sa faci ceva ce vei regreta mai incolo.
pretty_me
Postat pe 12 Iulie 2008 15:46
Eu as vrea sa imi fac un tatuaj insa mi-e teama ca ma voi plictisi de el repede si apoi o sa vreau sa mi-l scot, asa ca deocamdata ma abtin.

Postat pe 19 Iulie 2008 19:36
Eu am un tatuaj,iar cand ma voi plictisi de el o sa il scot

Postat pe 21 Iulie 2008 15:12
eu am 3 tatuaje , dar 2 a mele sunt mari respectiv unul pe tot spatele iar celalt pe umar pana aproape de cot. eu una cand mi le-am facut am fost constienta ca nu vor mai disparea niciodata si nici nu as vrea. youbita ai dreptate asa le vezi ca si cum ai fi fost cu ele de cand te-ai nascut insa pt cele care nu sunt sigure si vor sa isi faca un tatuaj numa asa ca le place nu le recomand pt ca ajungeti sa doriti sa le scoateti si pe langa ca , costa destul de mult pielea din zona aceea nu mai arata ca noua din contra in unele cazuri care le-am vazut arata mai rau. cat despre durere eu una nu am avut probleme. zona unde nu am simtit aproape nimic a fost pe brat in schimb la spate jos unde isi fac multe fete e printre cele mai dureroase. la un tatuaj mic nu prea apuci sa simti mare lucru ca intr-o jum de ora sau o ora e gata si femeile oricum suporta mai bine durerea da cat barbatii .unde nu va recomand sa va faceti este in zona buricului sau pe abdomen deoarece daca vreti un copil acesta va arata groaznic dupa nastere si nu prea mai ai ce sa faci .
witcher
Postat pe 24 Iulie 2008 11:05
www.indepartaretatuaje.ro
sweetgirll
Postat pe 21 August 2008 11:30
d-aia nu m-as tatua permanent pentru nimic in lume,pentru ca daca ma satur de el apoi ce fac incep sa tai cu lama

Postat pe 22 August 2008 21:20
eu am unul si l-as scoate acum pt ca ma marit si rochia mi-e decoltata si il am pe piept(poza). mi-e groaza cu el la biserica...am nunta in 4 oct. cat dureaza procesul de indepartare? si parca mi-ar parea rau dupa el...
aly_b
Postat pe 23 August 2008 14:03
ramane o cicatrice evidenta?
aly_b
Postat pe 23 August 2008 14:14
pe republicii este clinica de chirurgie estetica artis 3 parca ii zice si stiu ca acolo scot tatuaje. cin auzite cica ramane un pic de cicatrice . cel mai bine ar fi sa mergi la o consultatie.
witcher
Postat pe 24 August 2008 18:36
sml-sign0006: eu una am 2 tatuaje -unul mititel pe deget,unul mai maricel pe umar , nu le-am facut pt ca sunt la moda,sau pt ca sunt cool,nu a durut mai deloc,si a fost ok........
revenind: puteti incerca sa "estompati" tatuajul, o amica de a mea si-a rebatut tatuajul cu cerneala culoarea pielii,a iesit super ok.....se vede un pic.....dar e o varianta si aceasta,totul este sa mergeti la un adevarat "artist" sa se chinuie un pic pana amesteca culorile si nimereste culoare pielii,app daca faceti acest lucru,aveti grija sa nu fiti bronzate.....ca iese apoi altceva
Arrtemiss
Postat pe 29 August 2008 07:12
eu am un tatuaj pe spate, jos, un fluture cu ceva chestii tribale, imi place la nebunie. luasem modelul acum 3 ani de pe net,nici nu mai stiu cum l-am gasit. am pastrat poza cu desenul fara vreun gand anume. anul trecut am revazut desenul si mi-a fost clar ce vroiam sa fac. tipul care m-a tatuat a lucrat super bine, curat, si fara sa-mi provoace dureri mari, desi e o zona sensibila si intr-adevar doare. nu l-am facut mare, dar nici mic nu pot sa spun k e. partea buna pe spate e k nu te plictisesti de el din moment ce il vezi doar in oglinda si in poze. nu regret k l-am facut pt k imi place si pt k am fost foarte hotarata si constienta inainte de a mi-l face. ma gandesc dk si pe la 40-50 de ani o sa mai cred la fel, poate nu, dar nu am de gand sa-l sterg pt k zona in care e amplasat nu e vizibila decat la plaja si imi place la fel de mult k in prima zi cand am vazut desenul pe net. e adevarat k nu m-as tatua in veci pe brate, sau pe picioare, sau pe zone foarte intinse. sunt multumita cum a iesit, in zona in care e si pt faptul k toate persoanele care l-au vazut (putine la nr) au spus k mi se potriveste si k e super.
morenyta
Postat pe 7 Septembrie 2008 01:12
oky doky TATUAJE AICI E DE MINE am trei un fluture cu aripiile inchise in zona inghinala unul pe incheietura dreapta care reprezinta o inimioara cu raze si initialele mele si altul care este destul de mare porneste de sub sanul drept cu un ochi albaastru si este un tribal,se termina tot in zoan inghinala jos in bikini SI DA SUNT VIZIBILE SI NU NU MA RUSINEZ CU ELE,LE AM DE UN AI SCEVA SI NU AM SA REGRET NICIODATA CA MI LE-AM FACUT,nu imi pasa cum voi arata la 50 de ani sau la 60 cu ele,nu maintereseaza mentalitatiile altora,sunt ale mele imi plac eu mi le-am ales nu-mi pasa daca se vor demoda sau nu!CE ITI PLACE TIE E AL TAU SI DA AM SA MOR CU ELE SI CE????WTF nu mai suntem pe vremea lu pazvante chiorul fiecare face ce crede de cuviinta si gusturiile nu se discuta!Oricum da doare pentru cei care vor sa isi faca trebuie sa stie ca cel mai tare doare in zonele in care exista os pentru ca sunt mai multi centrii nervosi si unde pielea este foarte foarte fina si nu exista muschi!Cel mai important e sa-ti faci ceva unic sa fie doar al tau nu sa te trezesti care jumate de romanie acelasi model ca al tau!!!PUpici la toata lumea si dat-ii bataie tautati-va
mauinboots
Postat pe 7 Septembrie 2008 05:39
vroiam si eu unul dar se pare ca aceste mesaje ma fac sa ma razgandesc
iioonnyyy
Postat pe 11 Septembrie 2008 09:32
Mie imi este teama de orice interventie cu rezultat permanent pe corpul meu , ca sa nu mai zic de durere.Am vazut cateva tatuaje dragute la altii , mi`a placut un fluturas foarte frumos pe glezna , insa personal nu as recurge la tatuaje.
Kittynelle
Postat pe 16 Septembrie 2008 00:07
De la: aly_b, la data 2008-08-23 14:03:04eu am unul si l-as scoate acum pt ca ma marit si rochia mi-e decoltata si il am pe piept(poza). mi-e groaza cu el la biserica...am nunta in 4 oct. cat dureaza procesul de indepartare? si parca mi-ar parea rau dupa el...


exista 2 metode de indepartare a tatuajelor:chirurgical(ceea ce nu este cazul la tine)unde este adevarat ca iti va ramane cicatrice si cea cu laser(procedeu prin care are loc o depigmentare a pielii,nedureroasa)dar care necesita 4-5sedinte la o luna interval.Acum depinde si cat de bine a fost facut tatuajul.Casa de piatra!
sweetgirll
Postat pe 23 Septembrie 2008 11:01
hm....VREAU TATUAJ ! VREAU TATUAJ!
E AIUREA? E COOL? E INTERESANT? E IESIT DIN MODA?.....E barbar, urit, aiurea....Nu-mi pasa....
Sint hotarita, si asta fac...in curind. Cine are modele de scorpioni, poate ma ajuta si pe mine.....pllllsssss.....
_iluzie_
Postat pe 14 Octombrie 2008 14:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sall`:d... 14 De la: Herra8 8 Iulie 2011 10:14
M-am ingrasat 3 kg si vreau sa slabesc 6 De la: kudika_938104 17 Iulie 2015 13:48
Formele sanilor va influenteaza? 38 De la: 25 Ianuarie 2014 20:17
Vopsea de par rezistenta 6 De la: dydy92 30 August 2010 13:58
Solar Ergoline 1 De la: summer_fresh 17 August 2009 09:21