Mai multe
|
Ieri vorbeam la telefon si ma uitam pe geam...dintr-o data m-am pierdut...nici nu mai auzeam ce spune persoana care ma sunase(o prietena f buna,pe care de altfel nu am mai vazut-o de f mult timp)...am observat ca au inflorit pomii. Nici macar nu am avut timp sa imi dau seama asta...de 5 luni ma gandesc numai la cum sa il fac sa il am pe EL inapoi...am uitat sa ma bucur de prima ninsoare, am uitat sa ma bucur ca sunt intr-un oras unde pot vedea pescarusii in fiecare zi, nu am avut timp sa vad ca a venit primavara... Tot timpul meu a fost folosit pt a incerca sa il uit, sau pt a-l aduce inapoi..am oscilat de la o stare la alta...Pur si simplu m-am saturat de asta. Nimic nu mai e asa cum mi-am dorit, iar viitorul nu mai reprezinta nimic. Intotdeauna, indiferent de cat de grava a fost situatia, aveam proiectate in minte diferite variante posibile ale viitorului.acum...acum e totul alb...albul acela care te ameteste si te face sa inchizi ochii, ca atunci cand te aflii in mijlocul unui camp inzapezit, iar tu esti singura pata de culoare. Poate ca sunt o lasa...sau poate doar iubesc. Poate ca am fost o proasta, sau poate a fost el dobitoc...Dar vreau sa fiu fericita si el ma POATE face sa fiu. Au fost 4 ani si nu pot sa zambesc ca s-a intamplat. Pt ca nu imi ajunge!!! |
||
|
alia1986 Postat pe 17 Martie 2008 21:58 |
||
|---|---|---|
| cred ca ar trebui sa te bucuri ca s-a intamplat. e o maxima, ajunsa atat de cunoscuta, incat aproape ma scoate din sarite, dar foarte adevarata, a lui garcia marquez, care spune sa nu plangi ca s-a terminat, ci sa te bucuri ca s-a intamplat...si daca stai sa cugeti, vorba ardelenilor, si sa analizezi logic care ar fi fost raul cel mai rau, cred ca o sa reusesti sa te bucuri, desi va fi totusi trist, in acelasi timp...adica puteai sa nu-l intalnesti deloc, sa nu fi trait niciodata povestea ta frumoasa de iubire...si-atunci? aveai de ales intre a trai 4 ani de dragoste si dupa aceea a suferi ca s-a terminat SAU a nu fi trait deloc iubirea asta si a nu-l intalni niciodata pe EL! asa ca, fata draga, stiu exact ce simti, pentru ca sunt exact in aceeasi situatie, doar ca incerc sa ma bucur ca l-am cunoscut si nu sa plang ca s-a terminat devreme, prea devreme, atat de devreme, cand eu vroiam si credeam ca va fi pentru totdeauna...si incearca sa fii vesela ca ti s-a intamplat sa cunosti Iubirea, si, in plus, sa zambesti dintr-o mie de alte motive care fac viata atat de frumoasa : ca a venit primavara, afara e un soare superb, au inflorit pomii si e un aer atat de grozav de frumos mirositor si-un vanticel de primavara care pe mine, una, ma face tot timpul sa ma gandesc la el... | ||
|
Postat pe 20 Martie 2008 12:31 |
||
|
Cunosteam maxima...pt ca la ea vroiam sa fac referire:)Tocmai asta e problema...tu de ce crezi ca exista maxima asta?Pt ca exprima un lucru pe care ar trebui sa il facem dar majoritatea nu putem. Cred ca e in cazul meu e mai mult din cauza ca nu vreau..nu vreau sa renunt. Daca nu ar fi fost el probabil ar fi fost altul.Iubirea o cunoastem toti mai devreme sau mai tarziu...si eu consider ca e ceva pt care se merita sa lupti... Si in plus spune-mi tu...ce folos o cariera, prieteni, natura si toate celelalte frumuseti ale vietii, cand nu te asteapta cel pe care il iubesti acasa??? |
||
|
|
||
|
alia1986 Postat pe 20 Martie 2008 21:11 |
||
| incerca sa te pretuiesti pe tine acum,si vei vedea ca vei fi privita cu alti ochi de lume,astfel si NUMAI asa se vor imbunatati lucrurile si totul va merge mai bine-dar ce s-a intamplat pana la urma ?poate se intoarce,in viata nu stii niciodata ,asa ca nu merita sa te consumi acum,ca nimic nu e ireversibil,e doar spaima de schimbare | ||
|
lief Postat pe 21 Martie 2008 10:56 |
||
| e o poveste lunga...eu am plecat la facultate,distanta,certuri,lipsa de comunicare..in fine,nu mai conteaza motivele. Exista posibilitatea sa se intoarca,caci daca as stii ca nu...nu m-as lupta cu morile de vant.Cat despre teama de schimbare...la un moment dat am luat in calcul si asta,dar am incercat sa fiu cu altcineva si viitorul meu parea a arata chiar roz.Dar nu am putut..pt ca pe el il iubesc cu adevarat.Imi pare rau ca a fost nevoie de atatea "teste" ca sa imi dau seama,dar in final m-am convins.Sper sa fie bine...dar pe mine asteptarea ma termina.Din cauza asta parca mi-e greu sa ma bucur de lucrurile frumoase din viata...oare ma intelege cineva? | ||
|
alia1986 Postat pe 21 Martie 2008 11:39 |
||
| asta e o reala problema a baietilor,ca barbati e mult spus,lipsa de comunicare- e posibil sa se intoarca,dar pana atunci incearca sa nu te mai gandesti,sa consumi energie cu gandurile negative ,nu poate fi totul roz dintr-o data ,insa poti sa iti umpli timpul cu ceva care te face sa te gandesti in alta parte,citeste o carte de psihologie ,de exemplu,sa te simti mai bine, fa un sport,mintea se elibereaza de ganduri negative in timpul asta,nu numai coprul se detoxifica-asteapta sa faca el vreun pas,daca te va iubi si e reciproc o va face ,pana atunci nu te autoinvinovati | ||
|
lief Postat pe 21 Martie 2008 12:10 |
||
De la: alia1986, la data 2008-03-17 21:58:42Ieri vorbeam la telefon si ma uitam pe geam...dintr-o data m-am pierdut...nici nu mai auzeam ce spune persoana care ma sunase(o prietena f buna,pe care de altfel nu am mai vazut-o de f mult timp)...am observat ca au inflorit pomii. Nici macar nu am avut timp sa imi dau seama asta...de 5 luni ma gandesc numai la cum sa il fac sa il am pe EL inapoi...am uitat sa ma bucur de prima ninsoare, am uitat sa ma bucur ca sunt intr-un oras unde pot vedea pescarusii in fiecare zi, nu am avut timp sa vad ca a venit primavara... Ba nu , eu cred ca AJUNGE ! Nici un barbat care iubeste nu poate sa lase o femeie sa sufere pana uita de ea. Pentru ca asta s-a-ntamplat cu tine draga. E pacat sa pierzi timpul . Florile pomilor s-au scuturat demult trezeste-te si iesi in soare . Si pt. a te mai linisti- toate am trait sau urmeaza sa traim astfel de momente,de uitare de sine pt.cel iubit. Dar oare merita atunci cand te paraseste ... |
||
|
nocturnalia Postat pe 11 Iunie 2009 14:15 |
||
| te inteleg perfect ..... acum doi ani m-am despartit de iubitul meu care a fost prima mea iubiresi asa va si ramane evar.....de atunci nu axista zi sa nu plang de dorul lui si nu trece nici o clipa sa nu ma gandesc la el....intre tipm am fost cu un alt baiat care ma iubit enorm si ar fi facut orice pt iubirea mea dar din pacate nu l-am putut iubi.....imi doresc atat de mult sa se intoarca la mine chiar si dupa cate mi-a facut si cat ma umilit,daca el ar vrea sa se intoarca la mine eu l-as primi si l-as iubi si mai mult ..... dar daca stiu ca e mai fericit fara mine decat cu mine atunci sunt si eu fericita...dupa despartire am trecut printr-o perioada foarte grea si nu am crezut ca imi voi reveni vreo data dar acum sant fericita pt ca si el e fericit( cu o alta fata dar conteaza ca e fericit) si sunt mandra de iubirea ce o port in suflet pt ca e curata si adevarata.... esti mai puternica de cat iti poti imagina.... capul sus si pieptul inainte si fi mandra ca poti iubi sincer! :-* | ||
|
lavigne_mlv Postat pe 11 Iunie 2009 15:33 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| nici fetele de azi nu mai sunt ce-au fost odata..oare cate fete mai zambesc la o simpla floare :-? | 105 | De la: kudika_25894 18 Mai 2013 08:45 |
| ghicit in cafea | 7 | De la: Cassey 16 Mai 2009 10:22 |
| relatie fara atractie fizica | 16 | De la: oana0309 26 Mai 2016 21:06 |
|
|
||
| sal | 8 | De la: ad__83 9 Mai 2011 10:19 |
| de ce este suparata? | 10 | De la: Andra06 1 August 2010 16:20 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.