Diferente intre concurente

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

Fiti atenti ce-i spune un tip... unei concurente la concursul pentru marirea sanilor, numita teodorax ---------------------
vladdaman a scris pe 24 Mai 2008, 00:35 si cu sani noi...tot urata cu crengi vei fi! macar lasa pe cineva care ar putea sa se foloseasca de implanturi, tu ar trebui sa candidezi pentru o schimbare de imagine...sau un facelift, toate au un inceput...

Aceasta concurenta este pe locul 7 iar pe locul 1 este o fata ce are punctaj dublu fata de orice alta fata. Sutul ei detine un site de tuning auto ce are inscrisi pe forum peste 20.00 de oameni. Multi dintre ei au votat-o si de aceea are acest punctaj. Nu zice nimeni ca e un lucru rau...insa...... si ea a primit postari cu mesaje urate sau jigniri dar au ramas afisate doar cateva ore........ fiind apoi scoase rapid de cei de la Kudika.
DE CE OARE CEI DE LA KUDIKA NU "AU GRIJA" LA FEL DE INTEGRITATEA FIECAREI CONCURENTE SI NU SCOT MESAJELE CU INJURII SAU JIGNIRI pentru toate concurentele.

A te inscrie la un concurs pentru marirea sanilor inseamna ca deja suferi de complexe legate de acest lucru... nu ar trebui sa ma suporti si rautatile oamenilor!
Raporteaza abuz de limbaj
lauria Avatarul lui lauria

29 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: bacau

probabil nu vor sa cenzureze nimic si sa lase sa se vada ce gandesc oamenii.....bineinteles ca nu sunt de acord cu rautatile celor care comenteaza ca sa se afle in treaba...pana la urma cu ce e fata de vina daca arata asa? de parca ei nu i-ar fi placut sa fie mai draguta si sa arate mai bine....
dar,stii si tu, suntem inconjurati de tot felul de persoane si....tb sa suportam consecintele!
o data ce s-a inscris la concurs probabil stia ca e posibil sa fie blamata si etc...asa ca, din perspectiva mea,nu ar trebui s-o deranjeze si sa citeasca comentariile la adresa ei!
take care! ;)
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
-La acest concurs nu trebuie sa cunosti pe cineva la Kudika sa ti stearga commenturile !!!
-Fiecare persoana inscrisa are obtiunea "sterge comment"
-Alegerea stergerii unui comentariu apartine fiecarei concurente.
-Intereseaza te inainte de a posta ceva bun sau rau.........pana acum se vede numai invidie si oftica din posturile tale.
Raporteaza abuz de limbaj