Setari Cookie-uri

Cine imi recomanda un film bun?

Libertinul/The Libertine, film de epoca cu Jhonny Depp

http://verze.ro
simtul umorului nu a murit
ice_flower
Postat pe 10 Februarie 2010 16:42
Am vazut Up in the Air cu George Clooney. Vi-l recomand :D Mie mi-a placut foarte mult :)
mmh
Postat pe 1 Martie 2010 16:31
De la: mmh, la data 2010-03-01 16:31:49Am vazut Up in the Air cu George Clooney. Vi-l recomand :D Mie mi-a placut foarte mult :)

si eu la-m vazut ...super!
roz5blue6lila7
Postat pe 1 Martie 2010 16:38
Mie mi-a atras atentia trailerul de la Valentine's Day. Am vazut ca joaca foarte multi actori buni. L-a vazut cineva? Merita vazut?
mmh
Postat pe 2 Martie 2010 16:10
De la: mmh, la data 2010-03-02 16:10:49Mie mi-a atras atentia trailerul de la Valentine's Day. Am vazut ca joaca foarte multi actori buni. L-a vazut cineva? Merita vazut?

O porcarie mediatica...clisee peste clisee
Summer_
Postat pe 3 Martie 2010 14:38
Daca vrei film cu Johnny Depp vezi:
Alice in Wonderland

Asta daca gusti genul

ps: am o curiozitate, ce parere aveti despre "The Book of Eli" ? (pentru fete, masculii sa se abtina :P)
MihaELLY
Postat pe 3 Martie 2010 15:30
De la: corinuta1010, la data 2008-05-28 17:29:01Coyote Ugly l-am vazut este un film dragut...coloana sonora lafel....Cine a vazut filmul Memoriile unei gheise...Eu am fost impresionata de film...si am citit si cartea apoi......Astept propuneri incontinuare....( acum am pus la copiat valus pictat pe dc++ )...ms fetelor...mai astept propuneri....

Ca sa fiu in ton cu fenomenul de hackereala am sa ma exprim trivial ca si pustanii: dragele mele, uitati de fenomenul ,,direct sharing community"! ( DC++, ODC, Strong DC). Prea multora li s-a intocmit dosar penal ptr incalcarea dreptului de copyright. Si e atat de usor sa fiti prinse, de o o gluma ptr cei ce au asemenea atributii!...Aud tot mai des ca din ce in ce mai multe persoane sunt prinse si tot mai rpd.
Folositi in schimb preferabil torentele...macar acolo...e mult-mult mai greu sa fiti prinse, iar ca si functionare nu e chiar acelasi lucru. Nu iei ceva din calculatorul cuiva, ci din zeci de servere sau chiar din sute de alte calculatoare raspandite la multi utilizatori pe bucatele, ceea ce face aproape imposibil tracking-ul si localizarea.

Sugestiile mele: The Red Baron, The Imaginarium of Doctor Parnassus, Derailed, London, (subscriu la ,,The Painted Veil")
cristinarudi
Postat pe 3 Martie 2010 18:00

poti sa-ti dau sute de titluri , sunt un mare colectionar si vizionar de filme , depinde de ce gen preferi.
banalulanonim
Postat pe 3 Martie 2010 18:19

un film mai nou la care ai sa plangi cu muci este ,, hachiko a dog story '' cu richard gere este mai nou , daca gasesti si varianta originala din 1998 cea japoneza ti-a pus d-zeu mana in cap , love in time of holera , sleepers, upons a time in america , el greco , surviving picasso , the barber of siberia ( este fenomanal ) , ostrov , the tar , the bridge of madison country , falling in love , seven years in tibet , van gogh , amadeus , the tudors iti pot da sute de exemple.
banalulanonim
Postat pe 4 Martie 2010 11:27
@summer mersi mult, m-am convins si eu.. bine ca n-am dat si bani sa-l vad
mmh
Postat pe 4 Martie 2010 14:19
De la: corinuta1010, la data 2008-05-28 16:41:05Acum sa nu fiti rele fetelor si sa imi spuneti ca pot sa ma uit pe IMBD la critici...Eu vreau sa vad pur si simplu parerea voastra....Nu caut ceva anume...poate sa fie vorba de un film din ani 30 sau un film proaspat lansat....

Cateva filme bune, dupa parerea mea: Message in a bottle, Shindler list, Dr. Zhivago, Dansand cu lupii, Trilogia Hannibal, etc

cand imi mai vine in minte ceva, revin :)
kudika029236
Postat pe 4 Martie 2010 17:19
Am vazut Alice in Wonderland. Merita vazut la Imax sau 3d :D, altfel nu..
mmh
Postat pe 9 Martie 2010 16:48
manu, vad ca ai o adevarata colectie, dar de ce numai astea?
Hachiko, da, dragut, bun de vazut intr-o dupa-amiaza ploioasa, sa te apuce depresia bine! glumesc. Sunt niste mini-series BBC, bestiale. Eu am urmarit de curand Edge of Darkness, miniseria din 1985, interesant, Wallander, la fel. Iar la filme, intr-adevar, Hurt locker, un film bun, l-am vazut de anul trecut, si-a meritat Oscarul. Dar mai sunt multe, multe filme buna.Ma mai uit pe ce-am vazut si mai scriu.
abdi
Postat pe 10 Martie 2010 09:35
ultimul film pe care l-am vazut, Capitalism, o love story, foarte interesant. si, pentru ca suntem in perioada Oscar-urilor, The cove, la fel, interesant.
abdi
Postat pe 10 Martie 2010 10:50
iar pentru toate femeile, luna asta recomand, The Devil wears Prada, ma uit de fiecare data cu placere la el, imi gasesc resurse nebanuite acolo, pentru mine, femeia.
abdi
Postat pe 10 Martie 2010 10:53
pt inceput kingdom of heaven
georgya181991
Postat pe 10 Martie 2010 14:44
Eu recomand in primul rand if only si the notebook...le-am vazut de vreo 3 ori sunt genu de filme care te ajuta sa pretuiesti mai mult persoana de langa tine!!! Deasemenea mai sunt price and prejudice, city of angels, titanic, foarte frumos si liceenii, sweet november, preety woman, the bodygoard, printul si eu, atonement, the ghost. Toate astea dak esti pregatita cu servetele...pt ca o sa plangi garantat!!! cel putin mie asa mi se intampla. Cam atat imi vin in minte acum.
dely_utza18
Postat pe 10 Martie 2010 22:05
alpha dog....e tare de tot...parerea mea
freakbabe
Postat pe 10 Martie 2010 22:40
Am chef sa revad the butterfly effect si the jacket, le recomand
mmh
Postat pe 11 Martie 2010 17:25
Afla povestile de dragoste ale marilor vedete din epoca de glorie a Hollywood-ului

(eliminati eventualele spatii libere din link)

http://www.verze.ro/index.php/Dragoste-si-sex/Dragoste/iubiri-celebre-din-cetatea-filmului-ii.html

si

http://www.verze.ro/index.php/Dragoste-si-sex/Dragoste/iubiri-celebre-din-cetatea-filmului-i.html

peppermint
Postat pe 17 Martie 2010 11:27
ce ziceti de The Expendables - http://www.youtube.com/watch?v=C6RU5y2fU6s - toti muschiulosii la un loc. :D
o sa aiba succes? mie imi place la nebunie de Jason Statham :X
mmh
Postat pe 2 Aprilie 2010 13:44
P.S. I Love you!!! super film si altul mai recent "Dear John"- 2 filme pentru noi fetele, eu le ador :) si actorii din filmele respective la fel....
sweety25
Postat pe 19 Aprilie 2010 12:21
SuperBad ,Confessions of a Shopaholic , What happens in Vegas,Angus and the perfect kiss, You don't wanna mess with Zohan, Minori neinsotiti, Adolescenti normali , Ember: orasul din adancuri , New Moon , Curierul 3 , 2012 , Sex in the City : The Movie .. Confesiunile unei animatoare . , Iluzionistul , A walk to remember, The number 23 , Numere fatale.

diferite genuri..

Vizionare placuta !
kudika454656
Postat pe 22 Aprilie 2010 14:32
De la: Larisa25101996, la data 2010-04-22 14:32:42SuperBad ,Confessions of a Shopaholic , What happens in Vegas,Angus and the perfect kiss, You don't wanna mess with Zohan, Minori neinsotiti, Adolescenti normali , Ember: orasul din adancuri , New Moon , Curierul 3 , 2012 , Sex in the City : The Movie .. Confesiunile unei animatoare . , Iluzionistul , A walk to remember, The number 23 , Numere fatale.

diferite genuri..

Vizionare placuta !

Sunt si eu pentru Iluzionistul si 23 :D

Am vazut She's out of my league si Date Night. Doua comedii dragute pe care le recomand doar daca aveti chef sa va destindeti cu comedii usoare :)
mmh
Postat pe 23 Aprilie 2010 13:30
The Bounty hunter - comedie, de fapt..nu are mai nimic deosebit, poate doar Gerard Butler care este bun de tot, in rest cliseu peste cliseu, nimic nou

Date Night - la fel ca cel de sus, chiar regret ca am dat banii sa il vad

Kick ass - comedie mult mai buna decat cele de sus

Hot tub machine - super comedie, asta se merita !

Cop out - o porcarie copiata dupa Bad Boys 2, are cateva faze haioase, insa pt cei care au vazut mai mult filem la viata lor este cam penibil
Summer_
Postat pe 23 Aprilie 2010 18:32
Afla povestile de dragoste ale marilor vedete din epoca de glorie a Hollywood-ului acum Liz Taylor si Richard Burton:
(eliminati eventualele spatii libere din link)

http://www.verze.ro/index.php/Dragoste-si-sex/Dragoste/iubiri-celebre-din-cetatea-filmului-iii.html
peppermint
Postat pe 29 Aprilie 2010 15:10
the notebook, pianistul, seven pounds e super tare, the pursuit of happyness, invictus, an education, lovely bones, shutter island
ioanaboz
Postat pe 30 Aprilie 2010 23:34
Draga Corinuta, eu iti recomand filmul Angela's ashes,acesta este un film biografic,oglindirea realitatii crude, insa poate tu ai alte gusturi.. Un film de casa ar mai fi Unfaithful, cu Richard Gere si Diana Lane. Sper sa-ti fi fost de folos.. Vizionare placuta!
ava_black
Postat pe 3 Mai 2010 11:10
as mai completa cu "million dolar baby " si "Gran Torino"
anamaria_so83
Postat pe 13 Iulie 2010 08:39
Am vazut aseara Inception, minunat, a fost pe masura asteptarilor, primul film care nu m-a dezamagit pana acum !
Ideea regizorului este geniala, filmul este complex, captivant, cele 148 de minute nu te plictisesc deloc, iar actorii desemnati sa interpreteze personajele interpreteaza f bine...imi aduc aminte cum toti faceau glume cu Leo, cand era mai tanar si a jucat in Titanic, a avut pana acum roluri remarcabile si cu siguranta vor urma altele si mai si !
Bravo lor, in frunte cu regizorul Cristopher Nolan !
Summer_
Postat pe 29 Iulie 2010 18:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum se numeste un film.... 14 De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:18
film 2 De la: kudika369948 6 Martie 2015 11:45
Filmele animate ale copilariei 3 De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:17
Va mai amintiti de serialul Arabela 41 De la: kudika_972424 19 August 2014 01:54
Caut acest film ma poste ajuta careva 1 De la: Nicku_Joghiu_1 2 August 2016 02:43