reduceri
Voteaza:

Rating curent reduceri:

(2 voturi)
din

Postat pe: 9 Iunie 2008, ora 10:15
va propun sa postam aici ori de cate ori vedem ca sunt reduceri pe undeva. pls adresa, oras, tot. Sa inceapa vanatoarea!
Oana
Postat pe: 9 Iunie 2008, ora 11:16
in bucuresti am vazut saptamana trecuta reduceri, pe la unirea e un magazin, vis-a-vis de cocor. mi-am luat si eu un bolerou de seara.
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 9 Iunie 2008, ora 13:10
sunt din galati si am in micro 19 vreo 2 magazine cu niste bluzite la fel k acelea din marile magazine doar k sunt de 3-4 ori mai ieftine.de ex mi-am luat vreo 3-4 bluze de alea cu manecute bufante cum se poarta la 15 lei sau 20 lei.mai demult imi luasem o bluzita de la un magazin mai smekeros cu 40 lei.acxelasi material.si cred k in Europa la Bucale sunt siii mai ieftine...mi-am mai luat blugi cu 35 lei iar in magazin sunt 55 sau 75 lei . niste sandalute balerini cu 10 sau 20 sau 30 lei fata de magazine....ehee...
Postat pe: 10 Iunie 2008, ora 17:35
in CityMall Baneasa am vazut ca sunt reduceri multe... merita sa dati o fuga!
Postat pe: 11 Iunie 2008, ora 14:12
si la constanta in noul mall deschis de curand sunt reduceri.au si preturi de promotie.
Prostii par conceputi pe cale artificiala,
Ca sunt multi ai dracu' si n-au nici o boala...
Postat pe: 3 August 2008, ora 17:19
in bacau unde sunt reduceri la imbracaminte?aveti idee?poate aveti mai mult timp liber si stiti
Postat pe: 8 August 2008, ora 12:07
Fetelor , trageti o privire pe glamclothes-issabel.blogspot.com/ poate va incanta ochisorii ceva si va luati la un pret de "chilipir" . o zi frumoasaa!
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 8 Septembrie 2008, ora 16:09
am intrat pe site'ul recomandat de tine Issabel...
sper ca ai gresit ceva in destinatia catre link, sau ma insel?!
mda... de fapt vorbeai de pret de 'chilipir'.
draga, decat sa cumpar asa ceva si pro bono sa fie, mai bine ma las de shopping.
hai pa.
sper ca ai gresit ceva in destinatia catre link, sau ma insel?!
mda... de fapt vorbeai de pret de 'chilipir'.
draga, decat sa cumpar asa ceva si pro bono sa fie, mai bine ma las de shopping.
hai pa.

Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 18:35
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 13:38
fetelor, avem un magazin NOU online, pls check this out!
poate gasiti ceva care sa va incante ochiI!!
alexandrinasmemories.blogspot.com/
poate gasiti ceva care sa va incante ochiI!!
alexandrinasmemories.blogspot.com/

http://avonromania.blogspot.com
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 11:14
stiiti eu va invidiez pe cei care stati in orasele mari.
la mine in satu mare fiind un oras bogat si magazine putine la reduceri nu gasesti mai nimca pt k se compara tot inainte.
si dak e sa merg in cluj mai dau 80 ron=taxi si altele nu-mi ramane mai nimca pt cumparaturi e naspa rau de tot.
naspa e k vad haine faine pe prietene care sunt la faculta in cluj si as vrea sa-mi iau dar nam cum pt k pe net nu se gasesc de exemplu calliope
sau am avut lee copper in satu mare s-a inchis mi-e imi placeau hainele de acolo si aveau si reduceri.
oricum naspa

la mine in satu mare fiind un oras bogat si magazine putine la reduceri nu gasesti mai nimca pt k se compara tot inainte.

si dak e sa merg in cluj mai dau 80 ron=taxi si altele nu-mi ramane mai nimca pt cumparaturi e naspa rau de tot.
naspa e k vad haine faine pe prietene care sunt la faculta in cluj si as vrea sa-mi iau dar nam cum pt k pe net nu se gasesc de exemplu calliope
sau am avut lee copper in satu mare s-a inchis mi-e imi placeau hainele de acolo si aveau si reduceri.
oricum naspa
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 21:14
Ioana , ai dreptate , sunt branduri mari care se gasesc numai in Bucuresti dar care au si magazine virtuale , asa ca poti incerca sa comanzi online desi personal imi place sa ating inainte de a achizitiona.
Cele care aveti posibilitatea dati fuguta in Italia in perioada asta , peste tot soldi soldi , haine de super calitate la preturi fantastice
Cele care aveti posibilitatea dati fuguta in Italia in perioada asta , peste tot soldi soldi , haine de super calitate la preturi fantastice

"Nu stiu pentru cine scriu, dar stiu de ce scriu. Scriu ca sa ma justific. In ochii cui? Am spus-o deja, dar infrunt ridicolul de a mai spune-o o data: in ochii copilului care am fost." Octavian Paler - Desertul pentru totdeauna (I simply adore him!!!)
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 21:32
e deja un site care centralizeaza promotiile astea, la www.discounted.ro
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 11:15
E chiar dragut site-ul. Multumim de informatie.

Postat pe: 22 Mai 2009, ora 13:26
da, darsunt postate doar magazineledin buc
pt constanta sau alte orase tot lapas trebuie sa le vezi
pt constanta sau alte orase tot lapas trebuie sa le vezi
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 22:57

Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesata, lasati un mail pe *** cassey.cassey20@yahoo.com *** si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html
O saptamana frumoasa!
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 13:32
reduceri in mall plazza la debenhams de 30% in tot magazinul si la esprit in baneasa city mall cumperi 2 produse si al treilea e gratis indiferent de pret !!!!

birdy birdy in the sky droped a poopy in my eye...i don't worry i don't cry...i'm just glad that cows can't fly!
Postat pe: 17 August 2009, ora 20:35
Fetelor,este reducere la vibratoare,fuga pina nu se termina.
Postat pe: 28 August 2009, ora 08:34
haine dama la preturi foarte mici,vizitati ne si sigur nu veti pleca cu mana goala.Zilnic noutat
s828.photobucket.com/albums/zz201/lionahaine_album/
s828.photobucket.com/albums/zz201/lionahaine_album/
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 30 August 2009, ora 20:04
De la: lorredana, la data 2008-08-03 17:19:01in bacau unde sunt reduceri la imbracaminte?aveti idee?poate aveti mai mult timp liber si stiti
sunt

Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 14:13
Magazinul virtual Afrodita va pune la dispozitie o gama larga de produse profesionale(Joico,Kerastase,Tigi,Lòreal Professionnel,Wella,Redken,Matrix OPI etc.). Produsele sunt importate din SUA. Aducem in premiera pentru comertul electronic din Romania produse profesionale pentru machiaj de la renumita firma M.A.C Cosmetics, le testam si vi le prezentam pe acest blog. Plus mii de concursuri unde punem la bataie numai produse profesionale si le puteti castiga doar cu un comentariu. Id Messenger: afrodita.shop
site 1: www.afroditabeautyshop.com
site2: www.afrodita-shop.com
Va asteptam cu placere!
site 1: www.afroditabeautyshop.com
site2: www.afrodita-shop.com
Va asteptam cu placere!

Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 17:37
Salut.
Super buna ideea, mai ales ca eu sunt din Baia Mare si nu am vazut prea multe site-uri cu reduceri de-aici. Asa ca voi vizita forumul, in speranta ca alte baimarence cu mai mult timp liber o sa "vaneze" in locul meu.
Eu pot doar sa contribui cu ce vanez pe internet. Si am gasit un site dragutz, care stringe reduceri din mai multe judete din tara (in sfarsit mai este cineva care nu e fixat pe Bucuresti - no offense :) )
Site-ul se cheama www.reduo.ro si eu deja mi-am gasit niste pantaloni draguti pe el.
Super buna ideea, mai ales ca eu sunt din Baia Mare si nu am vazut prea multe site-uri cu reduceri de-aici. Asa ca voi vizita forumul, in speranta ca alte baimarence cu mai mult timp liber o sa "vaneze" in locul meu.
Eu pot doar sa contribui cu ce vanez pe internet. Si am gasit un site dragutz, care stringe reduceri din mai multe judete din tara (in sfarsit mai este cineva care nu e fixat pe Bucuresti - no offense :) )
Site-ul se cheama www.reduo.ro si eu deja mi-am gasit niste pantaloni draguti pe el.
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 17:40
Nu stiu de ce s-a postat mesajul meu de doua ori - si nu se pot sterge mesaje, doar edita ... asa ca ... va recomad din nou www.reduo.ro - asa cum zice si titlul, "Reduceri in orasul tau" :)
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 22:38
haine de calitate, stil casual
www.masura-s.blogspot.com/
www.masura-s.blogspot.com/
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 09:49
reduceri tot timpul anului gasiti la Fashion House Outlet in Militari...eu de acolo imi fac cumparaturile si sunt multumita. La Mango si FB sigur gasesc ceva de fiecare data, si la Otter ai ce sa vezi. In medie produsele sunt reduse cu 50% dar gasesti si cu 70%.
In plus e diferit de mall-uri pt ca are o arhitectura ce imita vechiul Bucuresti.
In plus e diferit de mall-uri pt ca are o arhitectura ce imita vechiul Bucuresti.

Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 18:37

Platiti doar parfumul , nu si brand-ul.Platiți mai puțin de jumãtate pentru aceeași calitate! http://www.parfumurisicosmetice.ro/
Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 21:23
Mamaaaaa...ce stres pe tine....

Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 21:27
De la: OanaTrifu, la data 2008-06-09 10:15:25va propun sa postam aici ori de cate ori vedem ca sunt reduceri pe undeva. pls adresa, oras, tot. Sa inceapa vanatoarea!

helau!
aici la mine in cartier s-au redus preturile la laptoape!

“Ceea Ce Crezi Despre Mine Nu Este Treaba Mea !”.
Postat pe: 22 Iulie 2011, ora 10:04
Exista un site cu informatii despre cele mai mari reduceri din diverse orase ale tarii, atat la produse (haine, accesorii, pantofi), cat si la servicii.
reduceri topoferta.ro
Postat pe: 22 Iulie 2011, ora 10:18
Exista un site cu informatii despre cele mai mari reduceri din diverse orase ale tari, actualizate in fiecare zi.
reduceri topoferta.ro