Setari Cookie-uri

"HAREMUL" SI MINUNILE LUI..!!

sultane...asa...la peste..eee..ce viata..asa da..mai zic si eu...

amira ce faci mai draguta??? sper ca esti bine..

pentru tot haremul.....
mafia_nrr1
Postat pe 22 Octombrie 2008 17:33
amira,esti aici?
matracucu
Postat pe 22 Octombrie 2008 17:38
De la: amira1, la data 2008-10-22 15:05:31
De la: Luli2, la data 2008-10-22 14:55:12stef, si tie
vad ca fetele astea se tin numai de nebunii si perversiuni

ehhh si tu acum Luli...
traim intr-o lume cu prversitati asa ca noi le bagam iar altii le indeasa...

fiecare cum poate, nu?
Lulli
Postat pe 22 Octombrie 2008 17:54
De la: cuucu_baau, la data 2008-10-22 17:33:30sultane...asa...la peste..eee..ce viata..asa da..mai zic si eu...

pentru tot haremul.....

multe flori si multi pupici pentru cucu!
Lulli
Postat pe 22 Octombrie 2008 17:56
luli..luli..draga mea
ce frumoasa e viata
in Harem cu multi prieteni
cu sultan si mii de fete...

draga luli ..pentru tine....

laura ...esti o draguta....vin la cucu...sa-ti dau....
mafia_nrr1
Postat pe 22 Octombrie 2008 18:00
si tie cucusor!
Lulli
Postat pe 22 Octombrie 2008 18:41
baaaa....ma-nnebuniti cu cucusoru' vostru !!!.....cucu-n sus,cucu-n jos.......se vede treba ca va e dor de "cuculet " !!!!........pofticioaselor !!!!......
etta
Postat pe 22 Octombrie 2008 18:57
si auzi,mai draga mea Amira .......sa moara mortu',tu esti in poza de la avatar ???........ca in cazul asta ,schimba poza ,ca mi-e ca ma fac bisexuala !!!.....si am barbat si copil de crescut !!!......
etta
Postat pe 22 Octombrie 2008 19:02
De la: amira1, la data 2008-10-21 17:37:26pt scumpa mea redactora etta :

HAI SA TRECEM LA MUNCA.....DECI ....TRADUCERE :.....Ioaneeeee,Ioaneeeee,nu te inselai ,maaa !!!!!!....fusei fata cuminte,maaaa !!!!!........Bine ,fa,bine,sa-ti fie de bine !!!!........mincinoasa dreaq !!!......WTF.......ai vrea tu sa te cred,daaa'.....no way !!!!.......muhaha Marie,muhaha !!!........alta la rand !!....doreste cineva ?????........hai,ma Ioane,iarta-ma ma,ca nu facui nimic rau !!!!.........Fa,norocu' tau ca te iubesc !!!.....gata,hai sa terminam cearta.....da' sa te faci fata cuminte !!!!.......vino-ncoa la tata sa te tuce !!!!......Off,Ioane ,imi losesi o piatra de pe inimioara !!!......bine,fa,bine.......si-acu ,ca o fata cuminte ce esti tu da-mi rasplata ca fusei baiat bun si te iertai !!!!.........adica,Ioane ???!!!!......eeeee,stii tu !!!!.......oleaca de "pasarica" !!!!........fugi ma de-aci,ca nu-ti dau nimic acu'.....mai las' sa treaca oleaca supararea !!!!!........da' Ion al nostru o prinse si-i "zburli" pasaroanca,pana-i cazura penele !!!!!........fire-ai al nibii,Ioaneeeee !!!....ma lasasi chealaaaaa !!!!.......si Ion ii mai "zburli" inca o data pasaroanca !!!!.......Ioaneee,nenorocituleeeeee,te-mpusc !!!!.......Batuta-n cap fusei io,nenorocita de mine,sa mai am incredere in asta !!!!!!..........cum ma prinde,cum mi-o trage !!!!.......proasta ce suuuuunnttt !!!!.....il impusc si-apoi ma-mpusc si io !!!!!.........si se dadea Maria mea cu capu' de toti peretii !!!!!.......Hai fa Marie,nu fii proasta !!!....Ca nu-ti facui alta gaura !!!!.....si zi ca nu-ti placu si tie,asa ,in fuga !!!!........Ma Ioane,imi cam placu ,ma,daaaaa'......Nici un dar ,fa !!!....treci incoa sa te tuc !!!!.....Ce-al dreaq sunt!!zise IOn in sinea lui........Iar am pacalit-o !!!!.......Hai,fa,io colea o dusca,sa ne veselim si sa uitam de cearta !!!!!!.........si dusca si dusca.....si dusca dupa dusca......Maria mea se cam uita cam fix !!!!......si se cam ametea.....Oare ce-o fi cu mine ?????isi zise ea.........si dupa inca o dusca,adormi cu capul pe masa !!!!!.......si dormiiiiiiiii.......si dormiiiiiiii.........si cand se trezi,surprizaaaaaa !!!!.....simti ceva ca si cum avea un morcov in doooosss !!!!!.......Marieeeeee,ce bine ca te-ai trezit !!!.......ce fericit sunt !!!!......Da' ce-ai Marie de mergi asa de cracanata ?????intreba el razand pe sub mustata........ia colea o tigara sa te mai relaxezi un pic !!!!!........Nu stiu ,ma Ioane,e o senzatie ciudata la dosul meu !!!!zise Maria rusinata ......Fa,Marie ,tu te cordisi cu altu' iara !!!!.......tu imi dai de gandit !!!!!.....Ce destept sunt !!....acu' chiar o sa scap de ea !!!!!.......Maria facu ochii mari de tot si zise : Ioane,ai innebunit????Pai dormii ma, nu fusei la frichi-frichi !!!!.......si se rosea pe masura ce se uita in ochii lu' Ion.......Nu stiu Marie,nu ma mai intereseaza !!!!......Nu vreau sa te mai vad.....niciodata....gata ,s-a terminat definitiv !!!!!........Daaaaaaaaaaaaa?????.......Bine Ioane,ia mai du-te la draq,ca s-asa de-abia te mai suportam !!!!.......Tu chiar credeai ca alea erau lacrimi adevarate !!!!......vai de capul tau ......Altcineva ,altcineva ?????........Vasileeeeeee,sunt libera,maaaaa !!!!.....ca pasarea cerului !!!.......na,Ioane,muhaha !!!......credeai ca tu esti singuru' pe pamant cu socoteala sculata ?????....ai vrea tu,ma,prapaditule !!!!.......best wishes,Ioane,ca io am treba cu Vasile !!!!.....WTF....WTF........Vadeti gagici,nu se merita sa suporti un prost pentru ca are ceva in pantaloni !!!!.....ca se gaseste altul cu slitul mai "dotat" !!!....oricand,oriunde.....totul e sa intelegeti asta !!!!!.........
etta
Postat pe 22 Octombrie 2008 19:56
etaaaaaaaaaaa si morala oauuuuuuuuuuu oau fetele mati facut sa rid,mrss,mai vreau,eu am uitat sa rid amira daca tu te simti bine asa,fie iubita,vb in privat ok?tyaaaaaaaa,tyaaaaaaaaaaaaaaaa,tyaaaaaaaaaaaaaa,iubitaaaaaaa mie dor de tine
mari58
Postat pe 22 Octombrie 2008 22:57
De la: cuucu_baau, la data 2008-10-22 17:33:30sultane...asa...la peste..eee..ce viata..asa da..mai zic si eu...

pentru tot haremul.....

mersi iubita de intrebare.
eu incerc sa trec peste anumite tristeti si incerc sa le ridic moralul si celor de aici sa uite de probleme.
mi-e dor de tine cuculeta
amira1
Postat pe 23 Octombrie 2008 08:19
De la: etta, la data 2008-10-22 19:02:05 si auzi,mai draga mea Amira .......sa moara mortu',tu esti in poza de la avatar ???........ca in cazul asta ,schimba poza ,ca mi-e ca ma fac bisexuala !!!.....si am barbat si copil de crescut !!!......

adica ce crezi ca pun poze false la avatar?
da, eu sunt cand eram mai tinerica cu un an la o sedinta foto
in cazul dc esti bi nici o problema
cand ne vedem prima data????????

amira1
Postat pe 23 Octombrie 2008 08:20
De la: mari58, la data 2008-10-22 22:57:47etaaaaaaaaaaa si morala oauuuuuuuuuuu oau fetele mati facut sa rid,mrss,mai vreau,eu am uitat sa rid amira daca tu te simti bine asa,fie iubita,vb in privat ok?tyaaaaaaaa,tyaaaaaaaaaaaaaaaa,tyaaaaaaaaaaaaaa,iubitaaaaaaa mie dor de tine

ooooooooo, ma bucur ca te facem sa razi
asta a si fost scopul meu
sa va facem sa uitati putin de probleme.
cat timp amira e bine dispusa sau incearca sa fie niciodata nu va veti plictisi.
va iubim,
amira1
Postat pe 23 Octombrie 2008 08:22
Iar pt toate dusmancele mele de pe site, una se stie de acolo, nu va doresc decat sa lasati gurita mai moale ca stiu ca invidia si critica e mare.
mai ales ca sunt intr-o tara straina , cu barbati bogati si frumosi.
dar pt tine ozlem stiu ca nu poti dormii noaptea ca nu stii tu cum am facut eu sa ajung aici si ce fac eu aici.
pt ca la tine e doar prostitutie in bibilica ta, de ce?
de la niste poze.
si de aceea nu lasi tu lumea in pace, ca te mananca, te irita, du-te draga la doctor, nu mai suferii de tine.
ai cumva 100 kg si te oftici ca am eu 46 si ca ma laud?
fff bine atunci slabeste.
amira1
Postat pe 23 Octombrie 2008 08:26
Parerea altora este ca dc au vazut niste poze in costum de baie, sau in alte pozitii este singura chestie ca te f...i.

Offffffff, daca si parerea voastra e la fellll de la niste poze atunci eu ma retrag de pe site ....
amira1
Postat pe 23 Octombrie 2008 08:28
iar pt etta. hai sa o dam in perversiuni, mai mult, mai des ca sa ti-o indes

ca m-am enervat.... eeeeeeeeeehhhhhh

amira1
Postat pe 23 Octombrie 2008 08:30
De la: stef80, la data 2008-10-23 08:57:28
De la: amira1, la data 2008-10-23 08:28:40Parerea altora este ca dc au vazut niste poze in costum de baie, sau in alte pozitii este singura chestie ca te f...i.

Offffffff, daca si parerea voastra e la fellll de la niste poze atunci eu ma retrag de pe site ....

BUNA DIMINEATA, LUMEEEEEEEEE !!!
sa aveti o zi, asa cum v-o doresc eu..

incearca numai sa te retragi

NASA MEA,onnyta..
sa ne traiesti fatucaaaa...
si sa apari mai des online,nu numai pe telefon

de ce dc m-as retrage ar regreta cineva???????
deci nimeni nu e cu mine...
asta e
pierduta in lupta

amira1
Postat pe 23 Octombrie 2008 09:03
amira1
Postat pe 23 Octombrie 2008 09:10
De la: stef80, la data 2008-10-23 09:10:34incearca numai..
sa vezi bataita dreaq,ce iei de la Sultan la funduletul gol...
la prima noastra intalnire
am plecat la munca..

hmmmmmmmmm, alte perversiuni la fundul golll...

hop hop cred ca ma retrag
amira1
Postat pe 23 Octombrie 2008 09:11
De la: stef80, la data 2008-10-23 09:17:43e alegerea ta..
oricum ne vedem pe mes si real
gataaaa.....,fug ca am treaba multa..!!!

hmmmmmmm, deci orice as face nu scap..
offff mi-e dor de casa, de snagov, de aer curat, de oameni buni, de prieteni, de tooooooooootttt.
ROMAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNIAAAAAA
mai ales pe stadionul din STEFAN CEL MARE
ALELLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEE
AL CAINILOR
amira1
Postat pe 23 Octombrie 2008 09:26
De la: stef80, la data 2008-10-23 09:32:57vom merge impreuna ,la un meci al "cainilor rosii"
PROMIT !!
aseara, BORDEAUX-CFR CLUJ : 1-O
CINE E PE PRIMUL LOC.......CINE E PE PRIMUL LOC...
DINAMO EEEEEEEE...,DINAMO EEEEEEEE....
paaaaaa fetele...!!
trebuie sa ies..

uraaaaaaaaaaaaaaaa
uraaaaaaaaaaaa
uraaaaaaaaaaaa
uraaaaaaaaaaaa
astept cu nerabdare sa raman iarasi ragusita de la strigat in favoarea cainilor

OLEEEEEEEEEEEEEEE
OLEEEEEEEEEEEEEEEE
DINAMOOOOOOOOOO
DINAMOOOOOOOOOOOO
DINAMOOOOOOOOOOO

amira1
Postat pe 23 Octombrie 2008 09:37
De la: amira1, la data 2008-10-23 08:28:40Parerea altora este ca dc au vazut niste poze in costum de baie, sau in alte pozitii este singura chestie ca te f...i.

Fatucaaaaaaa....ti-am zis noi ,prietenii tai ,ceva ?????......io ma dau de ceasul mortii ca ma fac bisexuala si tu te prostesti !!!!!......revino-ti ,draguta,....pai io cu cine mai fac bani de rata ????......
etta
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:24
De la: amira1, la data 2008-10-23 08:30:46iar pt etta. hai sa o dam in perversiuni, mai mult, mai des ca sa ti-o indes

ca m-am enervat.... eeeeeeeeeehhhhhh

auzi ,fato,da' ce-s io vinovata sa "mi-o indesi " pentru prosti ???......te razbuni pe mine ???......nu te gandesti ca "ma doare"-n....cot de ei ????........ .....hai ,capu' sus si privirea inainte ,ca avem treaba ........
etta
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:27
De la: etta, la data 2008-10-23 10:24:48

Fatucaaaaaaa....ti-am zis noi ,prietenii tai ,ceva ?????......io ma dau de ceasul mortii ca ma fac bisexuala si tu te prostesti !!!!!......revino-ti ,draguta,....pai io cu cine mai fac bani de rata ????......

nu iubita nu mi-ati zis nimic dar vroiam sa ma descarc ca tot primesc astefel de mesaje de o invidioasa ca si cum vrea sa si-o indese si ea si nu stie cum si se ia de ceva a mea si atat.
in rest sunt ferifleasca ca s-a indragostit de mine cineva, aia este etta mea.....
yupppy, yuppppyyyyy.
hai acu sa ne gandim Piranda mea ce sa facem cu povestea asta/ sa ne simtim bine, uite-asa/sa moara claudile de necaz/ca ele nu si-au mai bagat-o in gaz/si poftesc in fiecare seara/la ceva ffff mare/si nu vine, nu vine, fir-ar ea sa fie/
amira1
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:44
Hai Etta, hai Etta,
Sa ma plimbi cu trotineta
Care n-are rovineta
Si sa ajung in Drobeta....

bah, ce am putut sa zic..
mi-a iesit de fapt iarasi ti-o bag si uit sa ti-o mai scot.....
ca e asa de bine, e moale, calda si senila.....
ufffffffffff
n-as vrea afara, cand inauntru e cald si soare....

hai Ettttttttttttttta
iubita mea perversa, bagami-o si tu
amira1
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:48
amira1
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:50
Amira,Amira mea
Tu imi faci ziua mai grea
Si ti-o bag pe AIA-mea
Ca sa te saturi de EA !!!......

P-aia LUNGA,NEAGRA SI CAM TARE
Sa se-auda pana-n zare
Cum gemeai si cum tipai !!!
De-acilea pana-n Dubai !!!

etta
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:01

ce-i aici ?
iris_4_ever
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:21

amira1
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:26
De la: etta, la data 2008-10-23 11:01:38 Amira,Amira mea
Tu imi faci ziua mai grea
Si ti-o bag pe AIA-mea
Ca sa te saturi de EA !!!......

P-aia LUNGA,NEAGRA SI CAM TARE
Sa se-auda pana-n zare
Cum gemeai si cum tipai !!!
De-acilea pana-n Dubai !!!

Offff Etta, Etta.
M-am simtit as de bine
De mi-ai rupt si bikini.
Si mai vreau si vreau si vreau
Linistita nu pot sta,
Cand mi-o baga etta mea
Se cutremura linistea.
Toata lumea e geloasa
Ca etta e silentioasa
Dar nimeni nu stie
Ce perversa baga in mine
De ia foc tot ce prinde
Si nimeni nu-l poate stinge...

amira1
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
frustratele...o mare problema 38 De la: kudika056836 9 Decembrie 2009 19:39
Poezii ºi creaþii proprii, divertisment în cafenea. 461 De la: kudika_978660 10 Martie 2015 16:47
Chiar existã un conflict între generaþii? 11 De la: 4 Iulie 2013 07:54
Porumbel 19 De la: kudika_13420 17 Noiembrie 2012 09:05
VOI CE SPUNETI DESPRE FRUCTELE CONFIATE? 8 De la: _diana_ 29 Iunie 2009 23:33