Mai multe
hei fetele,primitzi pupici la ora asta???? mai cucule mai,o sa ne fie dor de tine dar daca zici ca doar cateva zile lipsesti,mai merge..... oare catzi pupici ti-ar ajunge pana te intorci pe forum??? oricum,ia cu tine si dragostea mea,in cazul in care o sa ai nevoie,in caz contrar,pune-o bine totusi....
|
||
|
matracucu Postat pe 18 Octombrie 2008 22:39 |
||
|---|---|---|
|
stef,iti trimit si tzie dragostea mea si la tantelu tau drag si scump. si eu m-am bucurat sa vb cu cumnatzica mea scumpa,o buna bucata de timp am tot auzit vocea ei linistitoare si blanda in urechile mele..... pupici multi pe inima
|
||
|
matracucu Postat pe 18 Octombrie 2008 22:43 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-10-18 22:39:22hei fetele,primitzi pupici la ora asta???? Mersi mult Mari esti o dulce. Dumnezeu sa-ti ajute. Pune putina vaselina sau putina pasta de dinti pe bubit, sau fond de ten si se usuca. |
||
|
|
||
|
amira1 Postat pe 19 Octombrie 2008 08:57 |
||
|
laura,mersi mult pentru complimente! fara sa citesc ce ai scris tu aici am intrat si eu la profilul tau si am tot citit ce ai postat..si tare mult imi mai place! mersi pentru buna primire in harem! te pupik sa ai o zi frumoasa! dau pupici la tot haremul ! stefuuleee, pupicei! pe unde umbli? |
||
|
alinadanielalazar Postat pe 19 Octombrie 2008 12:21 |
||
|
amiraaa,ma supar rau de tot pe tine! cum adica te ai saturat de viatza asta? sa nu mai aud asa ceva! eu..sunt aici...pentru tine! profita de mine te roog! dar sa nu mai zici asta! uitate un pic la soare si la flori, priveste risul unui copil si o sa ti treaca de suparare! eu dau pupici muuulti ! sa stii ca ti i dau din suflet si cind fac asta sigur te revigoreaza! astept sa ma ataci..
|
||
|
alinadanielalazar Postat pe 19 Octombrie 2008 12:25 |
||
De la: alinadanielalazar, la data 2008-10-19 12:25:37amiraaa,ma supar rau de tot pe tine! nu prea am flori aici, decat palmieri, soare din plin, iar la munca stau cate 10 - 17 ore. sa profit de ce? offffffffff, |
||
|
amira1 Postat pe 19 Octombrie 2008 12:39 |
||
buna seara! of! ca mult a trecut de cand nu am mai calcat pe aici! stef, ai grija de fetele tale si nu asculta gura lumii
|
||
|
Lulli Postat pe 19 Octombrie 2008 21:17 |
||
|
buna harem...... dar ce rar se intra pe aici,tocmai aici unde candva era atata forfota,haidetzi fetelor sa umplem haremul de rasetele noastre,de optimism si buna-dispozitie,unde suntetzi ?????
|
||
|
matracucu Postat pe 20 Octombrie 2008 13:49 |
||
un salut voios de la PERVERSA alaturi de cele mai calde ganduri !!!....pentru voi,prietenii mei iubiti !!!......
|
||
|
etta Postat pe 20 Octombrie 2008 14:29 |
||
pt tine etta,perversa noastra draga
|
||
|
matracucu Postat pe 20 Octombrie 2008 14:35 |
||
uuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiii,Laura draga,ce ma emotionai !!!!....ce bine e cand te stii iubita si apreciata de oameni dragi, cu sufletul curat si cald !!!!.......
|
||
|
etta Postat pe 20 Octombrie 2008 14:48 |
||
etta, pe langa faptul ca esti perversa mai esti si nesatula! tine de aici! special pentru tine
|
||
|
Lulli Postat pe 20 Octombrie 2008 17:32 |
||
mai etta,da cum te emotzionezi tu daca esti perversa,ca doar nu ai voie..... ...ori doar asa,in ocazii mai speciale???? cum ar putea ca cineva sa nu te iubeasca ?????/
|
||
|
matracucu Postat pe 20 Octombrie 2008 17:53 |
||
VA IUBEEEEEESC,DRAGELE MELE !!!!....SI DRAGII MEI !!!.....PE TOTI CU ACEEASI CALDURA !!!!.....CA IO-S O PERVERSA DE-AIA ....ASAAA...MAI EMOTIVA SI MAI ROMANTICA !!!!!........
|
||
|
etta Postat pe 20 Octombrie 2008 21:13 |
||
asa daaaaaaaaaaaa amira am pus si a cazut ma lovit altceva acum,asa simt ca traiesc nu am platit 40 de liturghii pt sanatatea mamei tale,D-zeu sa o aiba in grija lui,si pt voi am aprins luminari,cind vede maicuta cite luminari cumpar nici nu mai intreaba,stie deja,franceeeeeeeeeeeee,si pt tine iubita va iubescccccccccccc,pe toate si pe toti pot ca am inima mare andreea szeretlek noaptea eu nu pot sa dormmm,la voi eu ma gindesc mai pupat sultane,dar nu unde trebuia,vezi daca mai invatat rau
|
||
|
mari58 Postat pe 21 Octombrie 2008 01:20 |
||
De la: mari58, la data 2008-10-21 01:20:35asa daaaaaaaaaaaa Mari esti o scumpa mersi mult. sa-mi trm un mesaj cu adresa ta sa platesc acatistele. eu sunt din ce in ce mai trista. azi se afla diagnosticul mamei mele pe cealalta parte sunt in doliu. daca ati auzit de explozia din spania de vineri era baiatul nasei de cununie a parintilor mei si prietenul lui de 19 ani. sunt trista, departe singura, parca luna asta mi-a adus doar ghinioane, parca sunt bezmetica, la munca, nu ma mai pot concentra,of mari da-mi numele tau complet si a fam tale trm mesaj. ta pup mult si inca o data mii de multumiri si bodaproste cum se zice. |
||
|
amira1 Postat pe 21 Octombrie 2008 09:21 |
||
|
amira iubita,sa nu mai spui ca esti singura,uite noi suntem cu tine,nu trebuie decat sa iti deschizi sufletul si sa ne lasi inauntrul lui.....poate asta te va ajuta.... te imbratzisez cu drag si incerca sa nu mai fi atat de trista
|
||
|
matracucu Postat pe 21 Octombrie 2008 10:59 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-10-21 10:59:01amira iubita,sa nu mai spui ca esti singura,uite noi suntem cu tine,nu trebuie decat sa iti deschizi sufletul si sa ne lasi inauntrul lui.....poate asta te va ajuta.... mersi mult... dar in ultimul timp chiar am avut parte numai de vesti proaste ce nu mi-au lasat sa dorm noaptea linistita... sper sa scap de perioada asta si mai sper sa mai vina si bune... ca nu mai pot.. mai sunt si la 3400km departe de casa, deci iti inchipui. oricat e tare sunt eu sunt anumite lucruri care tot nu le poti trece cu usurinta. e greu sa suferi.. |
||
|
amira1 Postat pe 21 Octombrie 2008 12:26 |
||
|
stiu amira,oooo,cat de bine stiu.....pt ca si eu trec printr-o perioada f grea,de mai bine de un an de zile,insa merg mai departe,nu am de ales...uneori daaa,e atat de greu incat am impresia ca o sa cedez....insa nu o fac pt ca stiu ca trebuie sa continui..... te pup
|
||
|
matracucu Postat pe 21 Octombrie 2008 12:31 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-10-21 12:31:09stiu amira,oooo,cat de bine stiu.....pt ca si eu trec printr-o perioada f grea,de mai bine de un an de zile,insa merg mai departe,nu am de ales...uneori daaa,e atat de greu incat am impresia ca o sa cedez....insa nu o fac pt ca stiu ca trebuie sa continui..... prin ce situatie treci de 1 an de zile? e ceva serios? |
||
|
amira1 Postat pe 21 Octombrie 2008 12:32 |
||
da iubita,este...ti-am scris pe prv mari58,unde esti oare ca tu stii asa bine sa ne inveselesti?... |
||
|
matracucu Postat pe 21 Octombrie 2008 12:45 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-10-21 12:45:47da iubita,este...ti-am scris pe prv am citit si ti-am rasp. ai grija de tine in continuare. viata e o lupta fff grea, doar invingatorii triumfeaza |
||
|
amira1 Postat pe 21 Octombrie 2008 12:57 |
||
amira
|
||
|
matracucu Postat pe 21 Octombrie 2008 13:03 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-10-21 13:03:05amira anytime |
||
|
amira1 Postat pe 21 Octombrie 2008 13:12 |
||
|
||
|
amira1 Postat pe 21 Octombrie 2008 13:39 |
||
|
mai amira,da care-i baiucu???? faci atata galagie aici....te joci,ori faci scandal,ori te certi???? cu cine? de ce? te pot ajuta???? uite si eu stiu
|
||
|
matracucu Postat pe 21 Octombrie 2008 13:48 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-10-21 13:48:53mai amira,da care-i baiucu???? ce haios, de obicei sunt mai copilaroasa si-,i plac chestiile astea numite smilies... asa ca am vrut sa incerc mai multe. ahahhahahahaah te ast iubita mereu cu ceea ce am vb. vreau sa te ajut sa depasesti orice, asa cum am facut si fac in continuare, greu dar straduinta conteaza. |
||
|
amira1 Postat pe 21 Octombrie 2008 14:20 |
||
|
||
|
amira1 Postat pe 21 Octombrie 2008 14:23 |
||
dragele mele....eu numai privind "tabloul" de Smiley facut de Amira, ma inveselii !!!!......cum am spus si la multi altii GANDIREA POZITIVA SI CREDINTA FAC MINUNI !!!!!.......nu disperati ,caci orice situatie are o iesire!!!!.....trebuie doar sa o gasiti si sa va stabiliti prioritatile !!!!.....si apoi totul decurge de la sine !!!!...... .....succes......
|
||
|
etta Postat pe 21 Octombrie 2008 14:51 |
||
aaaaa......si pupici pe ziua de azi pentru MINUNI !!!!......ALE HAREMULUI ,de data asta .......
|
||
|
etta Postat pe 21 Octombrie 2008 14:52 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| AVETI O ZI EXCELENTA ? | 1 | De la: kudika_11198 4 Iulie 2012 08:42 |
| Exista vampiri? | 460 | De la: 1 Martie 2015 23:56 |
| Fetelor un pic de ajutor pls! | 14 | De la: coldwind 27 Noiembrie 2009 20:55 |
|
|
||
| hello | 8 | De la: pisicuta_trista 30 Aprilie 2009 15:30 |
| parere | 25 | De la: kudika_975252 23 Octombrie 2014 21:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.