Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

mie chiar mi-a placut ziua de primavara.
Lucia1971
Postat pe 20 August 2008 11:52
in sfarsit... cafeluta mult asteptata... mersiii!

Postat pe 20 August 2008 11:52
buna ziua la toata lumea !!!......ca de obicei sunt ultima la cefelutaaa !!!!....eeeee...dar stiti voi ca cei din urma vor fi cei dintai!!!!....asa caaaa.......

incep ziua prin a multumi tuturor celor care mi-au votat textul de la concurs......e minunat sa stii ca ai prieteni care te apreciaza....si sper ca v-a placut si textul....si ca am obtinut votul vostru nu numai ca sunteti prietenii mei !!!......oricum ar fi,sa fiti convinsi ca sunteti mereu in sufletul si in inima mea !!!....pup pe toti..... ...

asaaa....si acum cine imi ofera si mie o cafeluta ????......desi am mai baut una pana acum......
lion_king
Postat pe 20 August 2008 12:09
scuzati,am gresit "identitatea" !!!....da' stiti voi cine a scris mai sus !!!!........eeee...se mai intampla .....si la case mai mari !!!!.....eeeee.....uite acu' pupici de la mine .....

Postat pe 20 August 2008 12:12
am cautat in concurs textul semnat lion_king si nu l-am dibuit. titlu? categorie? hai ca sunt curioasa. pe celelalte le-am citit.
Lucia1971
Postat pe 20 August 2008 12:12
oooooooooooooooo.... da' ce dor imi era de frumosul lion!!!! si ce bine ma intelegeam eu cu el!!!!

Postat pe 20 August 2008 12:18
eta draga , tre sa-ti dau o veste :daca nu mi-ar fi placut ce ai scris nu as fi votat deloc , la fel si emma....nu-s adepta votului din prietenie

cafea pentru toate falfaitele din harem ....cine nu se nu primeste :)
iris_4_ever
Postat pe 20 August 2008 12:19
De la: oanna81, la data 2008-08-20 12:18:27oooooooooooooooo.... da' ce dor imi era de frumosul lion!!!! si ce bine ma intelegeam eu cu el!!!!

si tu ? lionul e fantoma mea iubita te rog
iris_4_ever
Postat pe 20 August 2008 12:20
da.. da e fantoma ta.. la mine nu e fantoma

Postat pe 20 August 2008 12:23
nu mai inteleg nimic lion, spune-mi titlul "disertatiei" tale. pleasssssseeeeeeee
Lucia1971
Postat pe 20 August 2008 12:30
lucia draga.. lion e etta .. la care ii trimit multi pupici si multe flori

Postat pe 20 August 2008 12:32
exact ..lion=etta

lioaneee...ttrimite mesajul ala azi bre
iris_4_ever
Postat pe 20 August 2008 12:39
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-20 10:48:42
De la: sheeva, la data 2008-08-20 09:54:46Cine l-a laudat pe Micutu, nu a facut-o degeaba. Are niste maini de aur si cum le foloseste... wow...
A reusit, dupa mult timp, sa ma aduca in culmea extazului cand m-am vazut in oglinda.... culoare si tunsoare de incremenisem ...
Eu il recomand cu caldura

Degeaba il recomanzi daca nu pui poza cu inainte si dupa ....
las ca vin si pozele ...curioasa mica ce esti tu

Postat pe 20 August 2008 12:41
vaaaaaaaaiiiiiii. saru' mana de explicatii. Dar povestea aceea am citit-o ieri si mi-a placut enorm. Era atat de matur scrisa! Pe bune!
ahaaaaaaaaaaa, deci cadana sefa m-a "adoptat". Multumesc etta. Si, evident, multumesc Oana. P Pupici multi de la Cluj. Au ajuns la mine si florile. Saru'mana.
Lucia1971
Postat pe 20 August 2008 12:44
nu puteam sa postez !!!....draga Lucia,lion_king este ,pe drept,sotul meu ....cunoscut aici drept lionu'.....dar odata am fost eu ,etta,....m-am jucat putin cu cei de aici....si cred ca tare le-a placut !!!.......si azi s-a facut o greseala......am postat di greseala pe lion_king !!!....dar m-am explicat mai jos.... DECI LION_KING NU ARE TEXT LA CONCURS !!!........

eeeee....si acu'....ce mandra sunt cum se bat gagicile pe lionu' meu !!!!.....da' stati linistite ,iubitelor ,ca lionu' da la toata lumea !!!!....are rezerve inepuizabile !!!!......

Postat pe 20 August 2008 12:45
no acu' m-am luminat. gata! deci tre' sa ne pentru o cafea? atunci...
Lucia1971
Postat pe 20 August 2008 12:48
IRIIIIIIISSSSSSS!!!!!!!!!
DACA MA DI EU PRIMESC CAFELUTZA....?
MAMA CE AM MAI MANCAT.....
SUNT CA O PURCEA ...
ETTA TARE MI-A MAI PLACUT TEXTUL PE CARE L-AI SCRIS...MERITA VOTAT.
tya103
draga Lucia,eu te-am primit cu drag in radul nostru!!!....la ce recomandari ai din partea sultanuuluuui!!!......numa' ca eu nu sunt cadana sefa(daca am inteles eu bine ).....ci PERVERSA HAREMULUI,doamna profesoara de perversiuni......pai nu trebuie fetele invatate sa-si faca sultanul fericit ?????....... .......asa ca "citeste-ma" bine si invata......ca tre' sa ai si tu instructajul facut ,nu ????....

Oana,multumesc pentru pupici...si in special pentru flori....daca vreti sa ma faceti fericita,florile sunt primul cadou care ma incanta intotdeauna !!!.......
Tyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaa.....ce face fata mea ????......mi-e dor de tineeeee !!!!......

fineeeeeee,o tunsoare la nasa pe cand,dragule ????......ca nu mai sta de nici o culoare paru' asta in capul meu !!!!!......oooffff......

Postat pe 20 August 2008 12:52
o sa tin minte faza cu florile etta.. by the way.. care sunt florile tale preferate?

Postat pe 20 August 2008 12:53
hai mai ca incetul cu incetul pricep tot. Recomandari din partea sultanului? Sincer, am facut exact ce am simtit intotdeauna. Si sa indrazneasca cineva sa zica ca nu are nevoie de prieteni... Am spus si o repet: eu sunt Luci pentru prieteni! pentru toti prietenii mei!
Lucia1971
Postat pe 20 August 2008 12:56
aaaaaaaaaaaa, ica ceva. Tovarasa PERVERSA SEFA sa stii ca intotdeauna mi-a placut sa invat. Deci... iata-ma pe post de invatacel
Lucia1971
Postat pe 20 August 2008 12:58
am primit un mesaj pe privat, de la o persoana tare iubita de Harem,dar care totusi nu era cadana mea..!!

f suparata ,ma intreaba de ce nu o includ si pe ea in randul cadanelor mele..????

i-am raspuns,ca inca nu eram sigur ca-si doreste tare mult asa ceva si am mai intrebat-o inca odata...

vrei sa devii cadana mea.. ??????

raspuns : Mesaj:
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

esti de acum Zana cea Buna a Haremului Minunat

despre cine credeti ca este vorba...???

Postat pe 20 August 2008 13:01
Oana,orice floare imi incanta privirea si imi bucura sufletul !!!....insa ca un top al preferintelor ar fi : trandafirii,crinii aia frumos mirositori,lalelele........dar orice combinatie si orice floare e binevenita....chiar si buchetele din flori de camp imi plac!!!......intreba-l pe sultan ce bucuroasa am fost cand mi-a dat o begonie !!!!.....si cand primeam flori de la ceilalti ,cand am fost la el in vizita !!!....eram in al 9-lea cer !!!!....as fi fost in stare sa iau acasa si florile celorlalte fete !!!.......

Luci(uite vezi ca m-am conformat !!),o sa o luam incetul cu incetul!!!.....ca nu vreau sa va supun la stress!!!......si imi pare bine ca vei fi o eleva silitoare !!!......ca sa am cum sa las urmasi de nadejde pe-aicea!!!.....

si apropos,pe unde umble eleva mea preferata????......Deiutaaaaaaa,ce-ai patit drguta de nu ne mai onorezi cu prezenta ?????......pup....mi-e dor de tineeeee !!!.....

Postat pe 20 August 2008 13:07
Lucia1971
Postat pe 20 August 2008 13:07
lucia nu stie ca ea-i mai noua..

Postat pe 20 August 2008 13:09
asa e, Oana, dar se adresa sultanului care ne-a pus sa ghicim cine e cea mai noua cadana.
etta draga, eu pot sa promit ca voi fi silitoare. mai ales ca varsta este ideala pentru asemenea invataturi sau mai bine zis aprofundari. si astea-s pentru tine
Lucia1971
Postat pe 20 August 2008 13:14
gata. Musai sa plec spre servici ca mai am o trebushoara de facut in drum si musai sa fiu punctuala la job. Nu ca as fi eu punctuala de felu' meu, dar... na, treaca de la mine azi.
Multumesc celor care mi-au facut bucurii pe ziua de azi. va pupicesc si poate ne vedem mai incolo.
Lucia1971
Postat pe 20 August 2008 13:21
bine ca nu si-a dat nimeni seama ca e vorba de mineeeeee..... eu.. care am fost candva cadana dar mi-am dat demisia.. si acum am revenit cu forte noi!
si nu aveam rabdare sa mai astept pana se intorc toti din pauza de masa ca sa citeasca ce a scris sultanul..
sultane.. iti multumesc ca mi-ai spus zana buna si nu cadana ratacita.. ca la asa ceva ma asteptam, sincer

Postat pe 20 August 2008 13:24
in acest caz ...welcome back ca eu sigur nu stiam despre care zana vorbeste sultanul

tya ...ai grija cu mancatul asta excesiv , mai da si la altii ca eu iar am uitat sa mananc azi ....cred ca am nevoie de o dadaca

iris_4_ever
Postat pe 20 August 2008 13:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
intrebare 11 De la: mitura 20 Noiembrie 2009 23:46
invitation 2all 3 De la: pamela_1 23 Martie 2009 15:40
"BAR DE NEGRI" 101 De la: broscoiu 19 Decembrie 2011 12:02
Cum isi da seama o persoana ca e proasta ? 268 De la: camelyta_camy 3 August 2011 17:42
Forumuri cafenele etc 3 De la: copacelul 29 Mai 2009 22:54