Mai multe
| eu am o pereche de pantofi care imita zebra si talpa de pluta, i-am luat de la aldo anul trecut. voi? | ||
|
BuzBuz Postat pe 24 Iunie 2008 14:18 |
||
|---|---|---|
|
eu am o multime de incaltari toate imi plac chiar daca unele sunt mai iefrine -pt mine conteaza sa fie comod si sa am la ce sa ii asortez , |
||
|
pysoyas Postat pe 26 Iunie 2008 12:44 |
||
| da chiar asa... | ||
|
|
||
|
zgabeatza Postat pe 26 Iunie 2008 13:44 |
||
si eu am o pereche de pantofi de la Aldo Absolut superbi Sunt decupati, au toc metalic, talpa de piele si interior tot de piele si la exterior sunt imbracati cu un fel de matase(culoarea violet). Sunt cei mai finuti pantofi pe care i-am vazut .. ever ... and they're mine
|
||
|
Josie Postat pe 1 Iulie 2008 13:34 |
||
| am o gramada nu sunt de firma dar sunt mortali tocmai mi-am cumparata o pereche de pantofi negri superbi, si o pereche de balerini mov decupati in fata si cu un mic toculet | ||
|
HABIBA_CHANDRAMUCKI Postat pe 1 Iulie 2008 14:58 |
||
| PANTOFII? Sunt viata mea ! nu am decat pantofi haiosi, mai bine zis ciudati... cei mai ciudati sunt cei de la london fly! ii ador! imi plac pantofii mai "copilarosi", ii urasc pe cei cu toc..mi se potrivesc de minune modelele care sunt acum la moda, in culori vii, cu albinute, floricele, etc. | ||
|
eusiparerilemele Postat pe 2 Iulie 2008 22:59 |
||
| Aldo este unul din prefratele mele.....dar iubesc Salsa Jeans ...nu stiu cata lume a auzit de magazinul acesta..dar va spun ca este unul dintre putinele magazine cu marfa de calitate si modele unice..ex: am o pereche de cizme din blugi de la Salsa....still cowboy ....multa lume a vrut sa le cumpere de la mine si chiar purtate..cu un pret dublu sau chiar mai mare....sigur ca nu le-am dat..sunt superbe si foarte confortabile.... | ||
|
Postat pe 2 Iulie 2008 23:11 |
||
| preferatii mei sunt o pereche roz, din lac.. decupati in fata, stil peep-toe.. sunt pur si simplu deliciosi :) | ||
|
Postat pe 3 Iulie 2008 13:39 |
||
| toti pantofii pe care ii am (si sunt cativa...)imi plac la nebunie, cu toate ca nu toti sunt de firma. Preferatii mei sunt de la leonardo, sunt albi, din piele, cu talpa joasa....foarte comozi. | ||
|
cosnita_ana_maria Postat pe 3 Iulie 2008 15:39 |
||
| pantofii mei sunt rosu cameleon ce se schimba in negru,decupati in fata,cu toc inalt,de lac,stilul anilor '60. | ||
|
ciufi87 Postat pe 7 Iulie 2008 21:20 |
||
am niste pantofi de la manolo blanhic super tari
|
||
|
buZzik Postat pe 21 Iulie 2008 00:30 |
||
mmm manolo blahnic wooow te invidiez
|
||
|
Josie Postat pe 22 Iulie 2008 13:35 |
||
|
||
|
Postat pe 24 Iulie 2008 15:01 |
||
o pereche de pantofi cu toc cui de 10 cm,negri,cu un fermoar de-a lungul lor si pe botul lor..........
|
||
|
foxyy_ladyy69 Postat pe 25 Iulie 2008 01:28 |
||
| pentru KALOMIRAA16 : draga mea daca ai avea pantofi de firma renumiti de care vorbesti ai stii fara doar si poate ca se scrie MANOLO BLAHNIK ;););) sau daca chiar ii ai ...ai doar bani si atat ;) si i-ai cumparat numai "sa dea bine ";) mi-a facut placere :) | ||
|
Criss_MS Postat pe 25 Iulie 2008 23:04 |
||
Pantofii ,ii iubesc si nu pot sa aleg o pereche preferata.Cand ies ma gandesc ce pantofii incalt astazi si pe urma vine restul. Apropo cunosc Salsa jeans,sunt super!!!
|
||
|
ali_cia101 Postat pe 25 Iulie 2008 23:21 |
||
Au toc, sunt rosii si stralucesc de la kilometrii (metaforic vorbind) Am mentionat ca ii ador
|
||
|
anarki91_myself Postat pe 8 August 2008 18:39 |
||
| Pantofi toc inalt, platforme, sandale romane, cizme, etc toate la 165 lei. Comanda pana pe 14 AUGUST! Grabiti-va pt ca cizmele albastre sunt aproape epuizate! CLICK AICi HTTP://VINTAGEMYLOVE.BLOGSPOT.COM ! | ||
|
Postat pe 12 August 2008 14:11 |
||
| am foarte multe perechi de pantofi.. de toate culorile. Dar am o slabiciune pt o pereche din piele intoarsa.. cu imprimeu de leopard.. sunt atat de chic! | ||
|
Postat pe 12 August 2008 14:23 |
||
|
Ador pantofii de toate formele si culorile,dar sincer,cel mai.."eu" ma simt cu dragii mei balerini :D Mentionez ca am destule perechi de balerini ;;)..o pereche alba,cu un toc mititel,mititel;negri,cu accesorii aurii;argintii tip plasa;galbeni,si cafenii,cu pietricele incastrate..:X:X Si cred ca o sa mai adaug vreo pereche colectiei mele,cat de curand ,..Ma gandeam la un roz piersica
|
||
|
Postat pe 12 August 2008 20:05 |
||
|
Urasc balerinii... cei mai groaznici pantofi din lume... iti fac piciorul lung si te fac sa arati ca o ratza! Barbatii urasc acest tip de pantofi... parca sunt desprinsi dintr-un film horror... si exprima orice altceva... numai sexualitate, feminitate si frumos NU!!!! |
||
|
Postat pe 19 August 2008 13:23 |
||
fiecare femeie are piciorul diferit, logic si fiecare ne incaltam cu ce ne sta bine ...eu prefer balerinii pt zi si tocurile pt seara , deci depinde de fiecare , nu e cazul sa personalizam preferintele
|
||
|
Criss_MS Postat pe 20 August 2008 17:34 |
||
poi ce sa zik am mai multe perechi da cei mai si cei mai pe care ii am sunt niste valentino ,au o bareta sub forma de fundita peste picior si sunt din saten ce sa mai sunt mortali!!!!
|
||
|
BabyPinkGlam Postat pe 20 August 2008 21:44 |
||
Am multe perechi de pantofi superbi! Dar ii prefer pe cei cu toc. Am o pereche pe care ii ador, nu stiu daca materialul din care sunt facuti au o denumire exacta, este un material sifonat,argintii,finuti, decupati in fata, au o fundita si talpa neagra. Sunt superbi si multor fete le-au placut cand i-au vazut.
|
||
|
Biancagh Postat pe 9 Septembrie 2008 20:33 |
||
ca tot vine iarna cizmulite UGG din piele intoarsa si crosetate,doreste cineva ?pentru informatii norahbose@yahoo.com
|
||
|
nora_ele Postat pe 10 Septembrie 2008 13:10 |
||
|
Postat pe: 10 Septembrie 2008, ora 14:46 Modifica Citeaza Raspunde scz.. dragalaspui 80 mesaje Membru din: 7/11/2007 Oras: Ramnicu Valcea Postat pe: 10 Septembrie 2008, ora 14:37 Citeaza Raspunde VA ANUNT CA AZI SE DIFUZEAZA REPORTAJUL CU MINE LA POSTUL ACASA TV, LA ORA 17.30, IN RELUARE LA ORA 24.00 |
||
|
Postat pe 10 Septembrie 2008 14:51 |
||
| fiecare pereche de pantofi pe care o am simbolizeaza ceva pentru mine asa ca imi plac toti pe care ii am si ii iubesc pe fiecare in parte | ||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 20:16 |
||
| sunt obsedata de pantofi. am o gramada de perechi si sunt innebunita dupa toate. mi-am cumparat o pereche de pantofi negri, de lac, cu tocul foarte inalt, cel mai inalt si nu i-am purtat decat de 2 ori pentru ca imi sunt foarte incomozi.insa imi place sa-i admir:X | ||
|
alexutzab Postat pe 22 Septembrie 2008 10:39 |
||
| Eu am numai pantofi fara toc sau cu un toculet mic acum am primit o pereche de pantofi mi-a a adus cineva de la francesco morichetti sunt interesanti numai ca nu am cum sa ii port pt ca au un toc de 10-12 cm ceea ce detest am sa-i port la o nunta acum si gata ii pun la arhiva | ||
|
Postat pe 22 Septembrie 2008 19:30 |
||
| Ca toate femeile, ador pantofii. Cel mai mult imi plac cei cu tocuri f f da' f inalt.Cel mai mic toc la mine e de 10 cm. Cel mai mult in perioada aceasta imi plac niste pantofi rosii nine west, unii gri gianni si unii negri tabu exclusive. | ||
|
dafffne Postat pe 22 Septembrie 2008 20:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| haine , accesorii super | 6 | De la: Dutu_Maria_Cornelia_1 11 Septembrie 2015 15:23 |
| Ceasul un instrument de masurã a timpului sau un obiect de fiþã? | 11 | De la: Florenina 13 Iulie 2011 15:29 |
| BIJUTERII SI DECORATIUNI INTERIOARE DIN INDIA | 1 | De la: extensii4u 7 Septembrie 2009 23:24 |
|
|
||
| Vara imprimeurilor | 4 | De la: _dulcik_ 6 Martie 2009 09:37 |
| Negru sau ROsu? | 33 | De la: mitura 25 August 2009 21:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.