Setari Cookie-uri

Tuns si vopsit

Recent voi ajunge in tara ptr o scurta vizita si vreau sa dau iama intr-un salon.Stie cineva cat ajunge un vopsit pe par mediu cu produse de la Lòreal Profesionelle(m-ar interesa o combinatie de doua nuante,violet(Gama Majirouge)si blond platinat(Gama Majirel)+un eventual tuns.Nu ezitati sa-mi trimiteti mesaj.Merci mult!Pupici fetelor din intreaga Romanie!
miss_G82
Postat pe 30 Iunie 2008 15:02
depinde de la salon la salon.. poti sa te duci intr-unul si sa te coste 20 de lei si sa intri in altul si sa te rupa de bani. asa ca intai vezi ce preturi au pe la saloane , daca e curatenie si ce fel de persoane umbla pe acolo, si dupa aceea te hotarasti asupra locului / respectiv pretului :)
scrattyvv
Postat pe 9 Iulie 2008 16:22
Pai am vrut odata sa ma vopsesc la un salon si s-a dus amma mea sa se inetereseze de pret si imi spusese ca era mult vreo 600-800 de mii ptr par lung si daca zici ca vrei si produse profesionale de la loreal atunci cred ca vreo 800 de mii 1 milion depinde de lungimea parului.Mult succes!!!

Postat pe 10 Iulie 2008 22:35
Intra pe siteu www.TOPSALOANE.ro si vezi toate saloanele de lux si preturile .Incerca si Coaforul Virtual de pe site e super!!

Postat pe 24 Iulie 2008 02:18
in piata amzei sunt mai multe.

Postat pe 24 Iulie 2008 08:52
De la: miss_G82, la data 2008-06-30 15:02:59Recent voi ajunge in tara ptr o scurta vizita si vreau sa dau iama intr-un salon.Stie cineva cat ajunge un vopsit pe par mediu cu produse de la Lòreal Profesionelle(m-ar interesa o combinatie de doua nuante,violet(Gama Majirouge)si blond platinat(Gama Majirel)+un eventual tuns.Nu ezitati sa-mi trimiteti mesaj.Merci mult!Pupici fetelor din intreaga Romanie!

Depinde de salon bineinteles.Dar in general e intre 100-200lei.Pt ca pe langa vopsit iti pune spalatul , feonatul (pt ca nu poti merge cu parul ud acasa, normal) , manopera...eu am un blond ft deschis si ma face cu wella professionals !imi iese perfect! asa ca acum caut si eu prin magazine si nu stiu unde sa gasesc?pt k vopseaua in sine e in jur de 40 lei.si as economisi mult pentru ca ma fac lunar ..Iti urez succes!
blair
Postat pe 2 August 2008 12:57
depinde chiar si din ce oras esti,,zona ,,salon...De ex:in pitesti la un salon decent,,,nu de lux",,,vopsit,tuns si aranjat este in jur de 150 RON,,,,mai mult sau mai putin cam atat te-ar costa
cris007
Postat pe 22 Mai 2009 19:25
produsele de la l'oreal sunt ok insa nu se compara cu cele de la wella. eu iti recomand un salon care sa le foloseasca insa mai ales, o persoana care stie c sa faca cu ele. la urma urmei totu se reduce la asta. eu imi fac paru de 3 ani de zile la un stylist si e tot c pot sa cer. Am un par superb si nedegradat si luceste atat de frumos. Spun asta in ideea k pana sa o descopar p ea aveam un dezastru de par care se rodea in ultimul hal si care trebuia tuns la 3 saptamani. Si nu este adevarat k ma costa o avere sa ma duc la salon cum zic altii. Adik da, platesc un ban in plus dar e pentru mine nu? Decat salonu din coltul strazii eu zic k e f ok. Dc te intereseaza iti pot arata poze cu mine si diferitele freze si culori p care le-am avut. iti stau la dispozitie. Cat despre preturi; eu am parul pana la umeri si ma fac cu 2 nuante de fiecare data si spalat si freza si ma costa 120 ron. sper k te-am ajutat. Dc ai nevoie de info poti sa imi scrii oricand. salut
dairaa
Postat pe 25 Mai 2009 22:27
plzz ma puteti ajuta si pe me...cu niste pareri..

subiectul : >>Frumusete & Wellness>> Ingrijirea parului>> Help me
Lucky_best_girl
Postat pe 26 Mai 2009 21:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vopsirea parului in timpul menstruatiei. Mit sau realitate? 4 De la: luchianramona 1 Aprilie 2011 15:11
caut pe cineva din IASI care stie sa coase extensii de par 2 De la: extensii4u 6 August 2011 13:35
Parul , aspecte 42 De la: asiral2007 17 Decembrie 2008 10:37
Gama SYOSS 84 De la: kudika418757 28 Octombrie 2011 15:10
Sampon pentru parul ondulat? 8 De la: balrog 14 Martie 2011 15:11