Setari Cookie-uri

Sexul Oral e oare necesar intr-o relatie ?

Auzi, deep, te gaseste el. Doamne, incurabili sint unii. Vezi ca poate te cauta cu fratii Camataru sau poate taica-su a fost baiat cu ochii albastri, mai stii?
Gata, ca am contemplat suficient spectacolul inutilitatii pentru seara asta.
soraderazboi
Postat pe 27 Iulie 2010 21:27
De la: soraderazboi, la data 2010-07-27 21:26:03Ahahaha, asta-i ultima ta ramasita de speranta? Ca am furat identitatea cuiva? Banuiesc ca ai googlat si ti-ar ramas deja in git, bine ca nu te-ai sufocat, nu vreau sa cauzez asemenea chestiuni nici macar unui gargaragiu de kudika, trecut de toate tineretile si toate oportunitatile.
Daca furia ta si frustrarea care-ti ies pe urechi te-ar lasa sa vezi, ai observa cine scrie pe aici fara cap si fara coada si cine stie macar sa foloseasca semnele ortografice corect.
Dar tu nu poti si punct. Tu doar faci obsesii si spumegi, asta e rolul tau pe aici.
Succesuri, motanas napirlit.

... ... sorooooo ... ma distrezi de minune ... nu am goagalat si nici nu am de gind sa o fac ... imi este de ajuns ceea ce scrii ... ... tu chiar ca esti cu sorcova ...
marco918
Postat pe 27 Iulie 2010 21:28
De la: soraderazboi, la data 2010-07-27 21:27:40Auzi, deep, te gaseste el. Doamne, incurabili sint unii. Vezi ca poate te cauta cu fratii Camataru sau poate taica-su a fost baiat cu ochii albastri, mai stii?
Gata, ca am contemplat suficient spectacolul inutilitatii pentru seara asta.

.. poate eu am ochii albastrii ... nu te-ai gindit si la asta ? ...
marco918
Postat pe 27 Iulie 2010 21:29
De la: marco918, la data 2010-07-27 21:26:41
... hai mai soro ... chiar crezi ca am timp de pierdut ...

Ahahaha, ia uita-te la el mititelul cum ma copiaza. Pai la cit aberezi pe aici si la cit iti place sa bagi zeci de provocari, doar-doar te baga si pe tine cineva in seama, cu siguranta ca ai foooooarte mult timp de pierdut. Probabil atit ti-a mai ramas, ca oricarui barbat care nu va mai fi niciodata tinar, frumos si mai destept decit e in momentul de fata.
soraderazboi
Postat pe 27 Iulie 2010 21:29
De la: soraderazboi, la data 2010-07-27 21:29:09
De la: marco918, la data 2010-07-27 21:26:41
... hai mai soro ... chiar crezi ca am timp de pierdut ...

Ahahaha, ia uita-te la el mititelul cu ma copiaza. Pai la cit aberezi pe aici si la cit iti place sa bagi zeci de provocari, doar-doar te baga si pe tine cineva in seama, cu siguranta ca ai foooooarte mult timp de pierdut. Probabil atit ti-a mai ramas, ca oricarui barbat care nu va mai fi niciodata tinar, frumos si mai destept decit e in momentul de fata.

.. ofticato ... ... ai uitat de definitia aia pe care trebuia sa mi-o dai ca sa vedem cine intra in ea ? ... ...
marco918
Postat pe 27 Iulie 2010 21:30
De la: soraderazboi, la data 2010-07-27 21:16:59Chapeau bas.
Aha, vorbim si franceza, c'est tres bien. De peste zece ani numai limba asta o aud, am gasit si eu de cateva zile un forum in limba romana, am zis sa-mi mai aduc aminte de limba noastra, si cand colo, hopa ... rechinu'.
Deep
Postat pe 27 Iulie 2010 21:30
oui nous parlons le francais
deci deep mama sa ma anunti cand are loc marea intalnire
yumy
Postat pe 27 Iulie 2010 21:32
De la: soraderazboi, la data 2010-07-27 21:22:17yumy, eu cred ca stiu cine-i omul si cine-i extraterestrul in acest context. Pariu ca stiu?
Chiar ar fi interesant sa privesc, din afara, cumva, o intilnire cu kudika 282, dindirel, marco si predicatorul de serviciu de pe aici, sa-i vad cum dezbat ei necuratia sexului oral, la o bere sau la un ceai, undeva pe o terasa. Sper numai ca ar fi ceva de vazut si nu doar niste indivizi care abia daca reusesc sa scoata o vorba.
De asezat cu ei la masa eu una nu mi-as pierde timpul sa ma asez.

... ete fleosc soro ... ce sa spun ? ... cine nu iti inghite ABERATIILE sint ce ? ... oameni sau extraterestrii ? ... ... frustrata esti ... pun pariu ca nu ai mai facut-o de mult ... de un cadru oficial cred ca nici nu se pune problema ... ai ramas cu vorbele si masturbarea virtuala ...
marco918
Postat pe 27 Iulie 2010 21:33
De la: Deep, la data 2010-07-27 21:30:54
De la: soraderazboi, la data 2010-07-27 21:16:59Chapeau bas.
Aha, vorbim si franceza, c'est tres bien. De peste zece ani numai limba asta o aud, am gasit si eu de cateva zile un forum in limba romana, am zis sa-mi mai aduc aminte de limba noastra, si cand colo, hopa ... rechinu'.

... saracu ... ... a gasit si el dupa citeva zile (in ultimii 10 ani fratilor) si mari chinuieli un site romanesc si da de ... ... ... mai omule tu chiar crezi ceea ce spui ? ... ma dezamagesti tot mai mult ...
marco918
Postat pe 27 Iulie 2010 21:35
Nu, Deep, asta era in spirit de gluma, dar cred ca tu ai inteles deja. Franceza stiu prea putin, engleza aproape la perfectie, iar germana putin, urmatorul pas este sa o perfectionez si pe aceasta.
Lasa rechinii, ca astia din Marea Neagra sint ca niste catei. Daca le dai un sut incearca sa miriie, dar se ineaca si fug schelalaind dup-aia. Chiar vorbeam cu cineva pe o terasa la Vama Veche duminica dimineata, la cafea, despre rechinii si delfinii din Marea Neagra. Din pacate, cu conditia pulmonara pe care o am eu (cam proasta), nu voi putea niciodata sa ma scufund sa vad comorile naturale ale marii cu ochii mei. Trebuie sa ma multumesc cu povestile amicilor, de la care astept vesti bune in toamna aceasta, legate de proiectul de explorare desfasurat.

Of, da, si legatura cu topicul s-a pierdut la... inghesuiala.
Mai bine putina lectura si apoi poate putin scris.
soraderazboi
Postat pe 27 Iulie 2010 21:35
De la: soraderazboi, la data 2010-07-27 21:22:17yumy, eu cred ca stiu cine-i omul si cine-i extraterestrul in acest context. Pariu ca stiu?
Chiar ar fi interesant sa privesc, din afara, cumva, o intilnire cu kudika 282, dindirel, marco si predicatorul de serviciu de pe aici, sa-i vad cum dezbat ei necuratia sexului oral, la o bere sau la un ceai, undeva pe o terasa. Sper numai ca ar fi ceva de vazut si nu doar niste indivizi care abia daca reusesc sa scoata o vorba.

eu cred ca mai degraba ar bea altceva nu ceai....
yumy
Postat pe 27 Iulie 2010 21:36
De la: yumy, la data 2010-07-27 21:32:28oui nous parlons le francais
deci deep mama sa ma anunti cand are loc marea intalnire

... iti spun eu ... uita ...
marco918
Postat pe 27 Iulie 2010 21:36
De la: yumy, la data 2010-07-27 21:36:28

... printre altele ...
marco918
Postat pe 27 Iulie 2010 21:37

Apa sfintita? Adusa de acasa, ca sa nu mai dea banii?
Ehe, stiu eu niste locuri foarte frumoase pentru iubitorii de ceai in Bucuresti, dar despre asta, alta data.
soraderazboi
Postat pe 27 Iulie 2010 21:37
De la: soraderazboi, la data 2010-07-27 21:35:20Nu, Deep, asta era in spirit de gluma, dar cred ca tu ai inteles deja. Franceza stiu prea putin, engleza aproape la perfectie, iar germana putin, urmatorul pas este sa o perfectionez si pe aceasta.
Lasa rechinii, ca astia din Marea Neagra sint ca niste catei. Daca le dai un sut incearca sa miriie, dar se ineaca si fug schelalaind dup-aia. Chiar vorbeam cu cineva pe o terasa la Vama Veche duminica dimineata, la cafea, despre rechinii si delfinii din Marea Neagra. Din pacate, cu conditia pulmonara pe care o am eu (cam proasta), nu voi putea niciodata sa ma scufund sa vad comorile naturale ale marii cu ochii mei. Trebuie sa ma multumesc cu povestile amicilor, de la care astept vesti bune in toamna aceasta, legate de proiectul de explorare desfasurat.

Of, da, si legatura cu topicul s-a pierdut la... inghesuiala.
Mai bine putina lectura si apoi poate putin scris.

... soro ... probabil tot conditia pulmonara te impiedica sa ... gindesti ... ... ia povesteste-ne ce tema ai avut la masteratul ''teologic'' din danemarca ... ...

marco918
Postat pe 27 Iulie 2010 21:39
De la: soraderazboi, la data 2010-07-27 21:37:42

Ehe, stiu eu niste locuri foarte frumoase pentru iubitorii de ceai in Bucuresti, dar despre asta, alta data.

a nu cred ca ar bea asa ceva, ce sa sfiinteasca=))? in capul lor nu exista nici macar prostie, nici vantul nu-si mai face loc pentru ca se sperie de ce vede inauntru testelor lor
yumy
Postat pe 27 Iulie 2010 21:40

... hai ca ma dai pe spate, soro ... chiar nu ne spui si noua cu e cu ''ceaiul'' de prin bucuresti ? ... eu stiu un altfel de ceai ... ... prin ''infuzie'' dar e prea elevat pentru tine ... tu ai ramas la oral ...

... da-mi si mie voie sa ma laud ... putin ... vorbesc PERFECT (conversational si tehnic) - engleza, rusa si italiana ... conversational - araba ...
marco918
Postat pe 27 Iulie 2010 21:40
De la: yumy, la data 2010-07-27 21:40:08

a nu cred ca ar bea asa ceva, ce sa sfiinteasca=))? in capul lor nu exista nici macar prostie, nici vantul nu-si mai face loc pentru ca se sperie de ce vede inauntru testelor lor

... miloago ... te-a intrebat cineva ceva ? ... sau nu te saturi sa tot iei chelfaneala ? ... esti ofticata de ieri, alaltaieri ca te-am refuzat la o lada de bere (si aia virtuala) ... ce cututa poti sa fii ...
marco918
Postat pe 27 Iulie 2010 21:42
De la: marco918, la data 2010-07-27 21:35:14
... saracu ... ... a gasit si el dupa citeva zile (in ultimii 10 ani fratilor) si mari chinuieli un site romanesc si da de ... ... ... mai omule tu chiar crezi ceea ce spui ? ... ma dezamagesti tot mai mult ...
Ce dracu' e greu de inteles, sant plecat din tara de peste 10 ani, si am avut alte chestii de facut pe aici decat sa stau protapit in fata calculatorului. De cateva zile, cautand niste informatii din tara, cursul valutar, si naiba mai stie ce, am dat peste forumul acesta. Uita-te la data inscrierii mele.
Deep
Postat pe 27 Iulie 2010 21:45
ofticata ai vrea tu vad ca iar ti s-a urcat la cap cum te baga lumea in seama, o iei razna
yumy
Postat pe 27 Iulie 2010 21:45
De la: Deep, la data 2010-07-27 21:45:15
Ce dracu' e greu de inteles, sant plecat din tara de peste 10 ani, si am avut alte chestii de facut pe aici decat sa stau protapit in fata calculatorului. De cateva zile, cautand niste informatii din tara, cursul valutar, si naiba mai stie ce, am dat peste forumul acesta. Uita-te la data inscrierii mele.

draga deep eu incerc sa te luminez ca nu are nimic in tartacuta deci no stres stai calm de el poti doar sa razi pana la epuizare, in rest nothing
yumy
Postat pe 27 Iulie 2010 21:46
Eu nu va in teleg de ce va atacati unii pe altii atat de dur ! Nu sunt de acord cu sexul oral privit ca o necesitate , pentru ca nu este , dar si daca va certati si daca nu , unii tot n-o vor face , iar altii o vor face in continuare pentru ca li se pare ca-i mai cu motz asa .Prost e cine accepta sa-l faca si nu-i place !

Postat pe 27 Iulie 2010 21:47

... mai omule ... tu vrei sa te cred ? ... ... mai sint si altii plecati de acasa dar nu sint chiar asa de paraleli ... mai pudreaza si tu ceea ce spui ...
marco918
Postat pe 27 Iulie 2010 21:48
De la: yumy, la data 2010-07-27 21:45:19ofticata ai vrea tu vad ca iar ti s-a urcat la cap cum te baga lumea in seama, o iei razna

... hai nu te mai oftica ... am decis sa iti mai trag o chelfaneala si azi ... ca sa te simti bagata in seama ... de dustibus ... asa ti-o place tie mai dur putin ! ...
marco918
Postat pe 27 Iulie 2010 21:49
De la: scorpio67, la data 2010-07-27 21:47:59Eu nu va in teleg de ce va atacati unii pe altii atat de dur ! Nu sunt de acord cu sexul oral privit ca o necesitate , pentru ca nu este , dar si daca va certati si daca nu , unii tot n-o vor face , iar altii o vor face in continuare pentru ca li se pare ca-i mai cu motz asa .Prost e cine accepta sa-l faca si nu-i place !

exact scorpio, numai stii unii nu prea au ce face...
mai te pupacesc odata
yumy
Postat pe 27 Iulie 2010 21:50
nu ati terminat de discutat de aceste subiect...?!
roz5blue6lila7
Postat pe 27 Iulie 2010 21:50
De la: yumy, la data 2010-07-27 21:46:35

draga deep eu incerc sa te luminez ca nu are nimic in tartacuta deci no stres stai calm de el poti doar sa razi pana la epuizare, in rest nothing

... draga deep !!! ... ... asta va dura pina cind te vei hotari sa termini cu spoiala asta de ''discutie elevata'' si sa iti spui parerea ... sa vezi atunci ce ''draga'' iti da ...

...precupetzele de genul asta sint cel putin alunecoase ... ca sa nu spun altfel ...

marco918
Postat pe 27 Iulie 2010 21:52
De la: roz5blue6lila7, la data 2010-07-27 21:50:26nu ati terminat de discutat de aceste subiect...?!

mai sunt oamenii care reinvie subiectul
pupici si tie roz
yumy
Postat pe 27 Iulie 2010 21:52
De la: marco918, la data 2010-07-27 21:48:24

... mai omule ... tu vrei sa te cred ? ... ... mai sint si altii plecati de acasa dar nu sint chiar asa de paraleli ... mai pudreaza si tu ceea ce spui ...

Lasa omul sa fie paralel si pe altii sa se umfle de ceaiuri in localuri de fitze in capitala .
Ai uitat ce mi-ai spus : have fun !That' all !

Postat pe 27 Iulie 2010 21:53
De la: yumy, la data 2010-07-27 21:46:35
O fi asa, nu o fi, nu pot sa stiu, inca sant "boboc" pe aici. De ras, nu prea imi arde, omul m-a facut prost, direct, sau ma rog, acolo a "batut".
Deep
Postat pe 27 Iulie 2010 21:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce pare aveti despre BTS 8 De la: Georgia99 3 Martie 2009 18:51
voi ce credeti??? 30 De la: contessyna 17 Noiembrie 2011 16:37
vb ft important..vreau sa ma ajutati 58 De la: kudika326643 24 Octombrie 2010 10:39
Parerile voastre 9 De la: stem_29 25 Ianuarie 2011 15:54
???raspuns vreaau:(( 21 De la: l_diana_c 28 Mai 2009 15:59