Setari Cookie-uri

Sexul Oral e oare necesar intr-o relatie ?

De la: Barbie30, la data 2010-08-22 20:04:09
De la: scorpio67, la data 2010-08-22 16:09:39Iar m-am balbait !

Se mai intampla pe kudika

Barbie ,esti foarte frumoasa bre, vreau sa te trec prietena mea in avatar !!si nu te mai grabii asa ca de aia te balbai !!!! mii si mii de flori
mitica_1
Postat pe 22 August 2010 20:15
De la: mitica_1, la data 2010-08-22 20:15:10

Barbie ,esti foarte frumoasa bre, vreau sa te trec prietena mea in avatar !!si nu te mai grabii asa ca de aia te balbai !!!! mii si mii de flori

Nea Mitica de data asta nu m-am balbait eu! Multumesc pentru flori,dar pot sa te intreb ce te-a lovit ?
Barbie30
Postat pe 22 August 2010 20:17
...si cand e vb. de o relatie... nu cred ca o relatie e ceva pasager... ci de durata, deci...
daca e persoana iubita nu mai pui semne de intrebare...
acum cat de des/rar, depinde de moment, de imprejurari, dar merita... si daca e reciproca e ... superr
dodydoru
Postat pe 22 August 2010 21:27
... si ca sa ne distram un pic ... ... iata un mesaj de la ''doamna'' care tocmai spunea ca unii ''insista'' prea mult pe ideiile lor ... e totusi de ''admirat'' parerea personala excelenta ... il postez aici ca sa nu creada ca am de gind sa ma cert cu cineva si in privat ... nu am obiceiul sa port pica unora mai slabutzi la minte ... iar celorlalti nici atit ...

De la: perce_neige la 22 August 2010, 17:47 Catre: marco918

Subiect: [fara subiect]
ce s-a intamplat ,,puisor" ?!!!!!!!!! nu mai ai argumente logice si ai trecut la jigniri ? sau marco , dindirel si alte cateva nick-uri sunt ale uneia si aceleiasi persoane ? oricum , calmeaza-te baiatu' , ca mai faci , Doamne fereste un stop cardiac si stii foarte bine ca primariile au buget de criza ........ s-ar putea sa ramai neingropat . asa baba frustrata si tatza cum ma consideri tu , pe una ca mine n-o sa pui mana nici in cele mai frumoase vise ale tale . dar probabil esti constient de asta si faci ca vulpea : daca n-a ajuns la struguri a inceput sa tipe ca sunt acri . PS. chiar nu stiu de ce imi pierd timpul cu tine , oricum nu esti bun nici macar sa imi speli picioarele asa ca , daca ai de gand sa continui , vei vorbi de unul singur .

... nu stiu de unde a tras atitea concluzii ''pertinente'' si mai ales faptul ca imi doresc sa ''pun mina'' ca sa ii spal picioarele ... ... probabil isi inchipuia ca o sa o cer si in casatorie !!! ... ... si de asta are, saracutza, grija de orice muritor prapadit ca mine ... mda, fascinanta romanie ...

marco918
Postat pe 22 August 2010 22:45
De la: perce_neige, la data 2010-08-22 14:13:51
De la: marco918, la data 2010-08-22 13:50:41
De la: perce_neige, la data 2010-08-22 13:36:21domnule dindirel , citeste mai cu atentie postarile lui 282 si ale celorlalte femei adresate ei , si vei observa ca nimeni nu a jignit-o pentru ca nu-i place sexul oral ........... in general , jignirile au venit ca raspuns la acuzatiile sau jignirile lui 282 adresate celorlalte .
au fost si altele care au scris ca nu le place si nu il practica , dar si-au exprimat parerea O DATA si gata . sa postezi aproape zilnic pt o perioada de mai bine de doi ani pt a-ti exprima aceeasi idee , mie imi suna a paranoia . sau a cersetorie ( de atentie , nu de bani ) .
recomandarea mea ............ inainte de a posta ceva , documenteaza-te .

.. documenteza-te !!!? ... ... frateee, s-au prostit de tot unii ...

... deci ... ''discursul'' de mai sus trebuie inteles cam asa ... in viziunea autoarei ... unii (adica prostimea) trebuie sa isi exprime O DATA parerea ca nu le place ... mai mult ... cei carora nu le place nu trebuie sa se bage pe acest topic PUBLIC ... restul (cei carora le place la nebunie) trebuie sa insiste pentru ca s-au ... DOCUMENTAT ... si e normal sa fie agresivi ... mai bine le iei 25% din salariu decit salamul de la gura ...

... nu mai comentez si eu prea mult acest topic ''fenomenal'' si RELEVANT pentru ceea ce au multi romanii in cap si ce incearca sa impuna ... dar ... pina acum am vazut numai ''explicatii'' de un imbecilism patologic din partea sustinatorilor agresivi ai ''bucalului'' ... culmea majoritatea sint femei (nu prea multe dar cu multe frustrari si experientze frustrante la activ) ... si ce spun ele (documentat, bineinteles) - lasa-ne frate ca noi facem doar ce vrem (corect si nimeni nu si-a inchipuit ca ar fi altfel) ... sau ... bucalul este dovada iubirii noastre ( ) ... sau ... bucalul ma excita ( ) ... bucalul e un ''sex'' ( ) ... bucalul ma ajuta in relatie ( ) ... sau ... sau ... sau ... totul perfect documentat ( ) ... ...

stii , marco , de obicei nu raspund cretinismelor , dar tu , in senilitatea ta , esti chiar dragut .citeste postarile lui dinsirel referitoare la atitudinea celorlalti user-i vis a vis de 282 , si POATE vei intelege ce am vrut sa transmit prin prima mea postare . ( documentarea nu avea nici o legatura cu sexul oral ci cu postarile , de-a lungul timpului , ale lui 282 , sub diferite nick-uri ) . dar ce sa-i faci , cei ca tine , care sufera de lipsa acuta de atentie , ar face orice pentru a obtine macar un strop ( ca si mitica - tinel - tycu si ce nume o mai avea pe aici , care a fost in stare sa inventeze si un viol , doar doar l-o baga cineva in seama )
nici eu nu raspund cretinismelor..si in primul rand va rog s spuneti adevarul...nu eu am jignit ci am fost jignita de cele care nu acceptau parerea mea..iar atunci si-au varsat asupra mea gramada de imbecilitati care mai de care mai josnice..aici e un forum de discutii nu de injurat si jignit pe cine ni se pune pata
kudika029282
Postat pe 22 August 2010 23:20
De la: marco918, la data 2010-08-22 17:02:31
De la: perce_neige, la data 2010-08-22 14:57:54.......................................
..............................................
PS. Apropos , acum vreun an si ceva sustineai ca sexul oral nu numai ca e binevenit , dar chiar e recomandat de medici , mai ales in avitaminoze .

... auzi, mamaie ... ma confunzi cu barbati-tu, probabil ... inconsecvent ... arata-mi un singur rind in care am afirmat eu idioteniile pe care mi le arogi si imi cer ... SCUZE ... asa cum esti ''capabila'' sa iti aduci aminte de 3 ani incoace tot ce a scris 282 fara indoiala ca vei putea sa gasesti ceea ce sustii ca am spus eu ... altfel ... da-mi voie sa te consider o ... TZATZA ... de cea mai proasta calitate ... astept ... dar nu pina la pensie ... baba frustrata ...

... ceva ma distreaza ... probabil ca chestia cu ''medicii'' care recomanda bucalul pentru ''avitaminoza'' ti-a placut la nebunie ... si de asta iti ... ''amintesti'' ... fiecare cu ce il doare ...

taci mosneagule nu mai emana idiotenii cu creierul ala atrofiat de prea multa odihna..nu ma pun cu prostii ca au creierul prea mic si odihnit..esti un prost de cea mai proasta calitate mosneag imbecil asta esti mai frustratule nu mai injura cala usa cortului unde te trezesti../in mahala...
kudika029282
Postat pe 22 August 2010 23:44
De la: marco918, la data 2010-08-22 22:45:52... si ca sa ne distram un pic ... ... iata un mesaj de la ''doamna'' care tocmai spunea ca unii ''insista'' prea mult pe ideiile lor ... e totusi de ''admirat'' parerea personala excelenta ... il postez aici ca sa nu creada ca am de gind sa ma cert cu cineva si in privat ... nu am obiceiul sa port pica unora mai slabutzi la minte ... iar celorlalti nici atit ...

De la: perce_neige la 22 August 2010, 17:47 Catre: marco918

Subiect: [fara subiect]
ce s-a intamplat ,,puisor" ?!!!!!!!!! nu mai ai argumente logice si ai trecut la jigniri ? sau marco , dindirel si alte cateva nick-uri sunt ale uneia si aceleiasi persoane ? oricum , calmeaza-te baiatu' , ca mai faci , Doamne fereste un stop cardiac si stii foarte bine ca primariile au buget de criza ........ s-ar putea sa ramai neingropat . asa baba frustrata si tatza cum ma consideri tu , pe una ca mine n-o sa pui mana nici in cele mai frumoase vise ale tale . dar probabil esti constient de asta si faci ca vulpea : daca n-a ajuns la struguri a inceput sa tipe ca sunt acri . PS. chiar nu stiu de ce imi pierd timpul cu tine , oricum nu esti bun nici macar sa imi speli picioarele asa ca , daca ai de gand sa continui , vei vorbi de unul singur .

... nu stiu de unde a tras atitea concluzii ''pertinente'' si mai ales faptul ca imi doresc sa ''pun mina'' ca sa ii spal picioarele ... ... probabil isi inchipuia ca o sa o cer si in casatorie !!! ... ... si de asta are, saracutza, grija de orice muritor prapadit ca mine ... mda, fascinanta romanie ...

Marco , ai dreptate !!
Tycu
Postat pe 23 August 2010 16:01
De la: Barbie30, la data 2010-08-22 20:17:48
De la: mitica_1, la data 2010-08-22 20:15:10

Nea Mitica de data asta nu m-am balbait eu! Multumesc pentru flori,dar pot sa te intreb ce te-a lovit ?

Cum ce m-a lovit bre ? m-a "lovit" un chip frumos din avatar , un chip ce ...nu poate fii uitat in veci,e un chip superb ,e a lui Barbie 30 ! Eu un vagabond hoinar dores sa te trec domnita prietena in avatar si te rog nu ma ranii in piept si da-mi un click acolo, unul pe cuvantul accept !!
mitica_1
Postat pe 23 August 2010 16:59
De la: kudika029282, la data 2010-08-22 23:44:10
De la: marco918, la data 2010-08-22 17:02:31
De la: perce_neige, la data 2010-08-22 14:57:54.......................................
..............................................
PS. Apropos , acum vreun an si ceva sustineai ca sexul oral nu numai ca e binevenit , dar chiar e recomandat de medici , mai ales in avitaminoze .

... auzi, mamaie ... ma confunzi cu barbati-tu, probabil ... inconsecvent ... arata-mi un singur rind in care am afirmat eu idioteniile pe care mi le arogi si imi cer ... SCUZE ... asa cum esti ''capabila'' sa iti aduci aminte de 3 ani incoace tot ce a scris 282 fara indoiala ca vei putea sa gasesti ceea ce sustii ca am spus eu ... altfel ... da-mi voie sa te consider o ... TZATZA ... de cea mai proasta calitate ... astept ... dar nu pina la pensie ... baba frustrata ...

... ceva ma distreaza ... probabil ca chestia cu ''medicii'' care recomanda bucalul pentru ''avitaminoza'' ti-a placut la nebunie ... si de asta iti ... ''amintesti'' ... fiecare cu ce il doare ...

taci mosneagule nu mai emana idiotenii cu creierul ala atrofiat de prea multa odihna..nu ma pun cu prostii ca au creierul prea mic si odihnit..esti un prost de cea mai proasta calitate mosneag imbecil asta esti mai frustratule nu mai injura cala usa cortului unde te trezesti../in mahala...

Domnita Kudika , nu te mai supara pe oamenii bre, mai bine trece-ti matale chipul in avatar, ca eu stiu sa apreciez frumusetea feminina si nenea mitica te va trece prietena in avatar !!!
mitica_1
Postat pe 23 August 2010 17:04
Domnita Perce_neige, eu am fost intotdeauna impotriva jignirii sexului frumos feminin ,dar matale nu ai dreptate bre , adica eu [exemplu ] , daca spun de o mie de ori ca imi place de [exemplu ] Barbie 30 ,sau de Kudika 282, sau chiar de matale ,inseamna ca sunt paranoic ??? Si mai e ceva ...tind sa-i dau dreptate lu' Kudika , ea a spus la inceput o parere despre sex oral si pentru parerea ei a fost "atacata "cu jigniri !! cinstit asta-i adevarul
mitica_1
Postat pe 23 August 2010 17:17
necesar ?nicidecum.dar exista ,si daca exista inseamna ca inseamna ceva .fara sex oral nu ar exista implineire sexuala .numai cine nu a gustat din placerea aceasta nu stie ce poate insemna .chiar daca mai sunt unii care nu recunosc ..de ce ?nu stiu de ce trebuie sa ne ascundem .atat timp cat o faci din placere pentru amindoui partenerii nu trebuie sa te ascunzi .si mai e ceva ....sexul oral nu este doar sex oral...ar trebui ridicat la nivelul de arta ,,succes si nu va rusinati ,gustati si dupa aceea spune-ti daca nu va place .
kudika316223
Postat pe 23 August 2010 18:23
De la: mitica_1, la data 2010-08-23 17:17:03 Domnita Perce_neige, eu am fost intotdeauna impotriva jignirii sexului frumos feminin ,dar matale nu ai dreptate bre , adica eu [exemplu ] , daca spun de o mie de ori ca imi place de [exemplu ] Barbie 30 ,sau de Kudika 282, sau chiar de matale ,inseamna ca sunt paranoic ??? Si mai e ceva ...tind sa-i dau dreptate lu' Kudika , ea a spus la inceput o parere despre sex oral si pentru parerea ei a fost "atacata "cu jigniri !! cinstit asta-i adevarul
ma bucur dom mitica ca esti de partea mea si nu sunt singura impotriva practicarii acestei perversiuni numita sex oral.e adevarat ca am fost atacata pentru parerea mea si am fost tinta multor jigniri grosolane..dar e rusine celor care au facut-o mare e gradina domnului si multe proate sunt in ea dar eu nu imi pun mintea cu aceste specii infecte care isi fac gura wc de dragul uni barbat..vai de capul lor cat de josnice au ajuns si nici macar nu pricep ca sunt batjocorite
kudika029282
Postat pe 23 August 2010 18:48
Dindiii...mi-a fost dor de tine !!! dumneata esti o fata mult prea....... ''serioasa'', zau
anastasia_m
Postat pe 23 August 2010 18:56
De la: kudika316223, la data 2010-08-23 18:23:09necesar ?nicidecum.dar exista ,si daca exista inseamna ca inseamna ceva .fara sex oral nu ar exista implineire sexuala .numai cine nu a gustat din placerea aceasta nu stie ce poate insemna .chiar daca mai sunt unii care nu recunosc ..de ce ?nu stiu de ce trebuie sa ne ascundem .atat timp cat o faci din placere pentru amindoui partenerii nu trebuie sa te ascunzi .si mai e ceva ....sexul oral nu este doar sex oral...ar trebui ridicat la nivelul de arta ,,succes si nu va rusinati ,gustati si dupa aceea spune-ti daca nu va place .

Sigur ai spus in gluma !!! spune ca a fost o gluma ,ca altii rad !!Daca scarbosenia aia de "sport" adica spalat sexe in gura o numesti o placere la femeie ori nu cunosti placerea adevaratului sex , ori o spui in gluma !!!
Dindirel
Postat pe 23 August 2010 20:09
De la: Dindirel, la data 2010-08-23 20:09:27
De la: kudika316223, la data 2010-08-23 18:23:09necesar ?nicidecum.dar exista ,si daca exista inseamna ca inseamna ceva .fara sex oral nu ar exista implineire sexuala .numai cine nu a gustat din placerea aceasta nu stie ce poate insemna .chiar daca mai sunt unii care nu recunosc ..de ce ?nu stiu de ce trebuie sa ne ascundem .atat timp cat o faci din placere pentru amindoui partenerii nu trebuie sa te ascunzi .si mai e ceva ....sexul oral nu este doar sex oral...ar trebui ridicat la nivelul de arta ,,succes si nu va rusinati ,gustati si dupa aceea spune-ti daca nu va place .

Sigur ai spus in gluma !!! spune ca a fost o gluma ,ca altii rad !!Daca scarbosenia aia de "sport" adica spalat sexe in gura o numesti o placere la femeie ori nu cunosti placerea adevaratului sex , ori o spui in gluma !!!
ai dreptate dindirel cum au unii asemenea tupeu strigator la cer..??chiar scarbosenie ordinara este scarbosul ala de sex oral..iar cei care spun ca asta e o placere sa-si spele sexul in gura femeii..ori nu sunt normali la cap si sufera de vreo boala psihica ori habar nu au de placerea sexului normal
kudika029282
Postat pe 23 August 2010 20:18
miss_darine
Postat pe 23 August 2010 20:31
... hooooo, gloabelor ... ce e pe aici ... ce e cu scandalul asta ? ...

marco918
Postat pe 24 August 2010 00:02
De la: mitica_1, la data 2010-08-23 17:17:03 Domnita Perce_neige, eu am fost intotdeauna impotriva jignirii sexului frumos feminin ,dar matale nu ai dreptate bre , adica eu [exemplu ] , daca spun de o mie de ori ca imi place de [exemplu ] Barbie 30 ,sau de Kudika 282, sau chiar de matale ,inseamna ca sunt paranoic ??? Si mai e ceva ...tind sa-i dau dreptate lu' Kudika , ea a spus la inceput o parere despre sex oral si pentru parerea ei a fost "atacata "cu jigniri !! cinstit asta-i adevarul

... auzi ... nu esti mata ala cu ... VIOLUL ? ...

marco918
Postat pe 24 August 2010 00:03
De la: kudika029282, la data 2010-08-23 18:48:56

ma bucur dom mitica ca esti de partea mea si nu sunt singura impotriva practicarii acestei perversiuni numita sex oral.e adevarat ca am fost atacata pentru parerea mea si am fost tinta multor jigniri grosolane..dar e rusine celor care au facut-o mare e gradina domnului si multe proate sunt in ea dar eu nu imi pun mintea cu aceste specii infecte care isi fac gura wc de dragul uni barbat..vai de capul lor cat de josnice au ajuns si nici macar nu pricep ca sunt batjocorite

Asa e Kudika, eu am spus doar adevarul , realitatea !!!!
mitica_1
Postat pe 24 August 2010 09:51
De la: marco918, la data 2010-08-24 00:03:50

Oi fii ala bre !! ahaaa inteleg, acum matale vrei sa te iei de mine eu trebuie sa-ti raspund ca si eu sunt un si asa ne certam . dar nuuu , nu fac asta ca -mi place cum pui problema pe aici !!! Mai bine spune nu-ti plac blondele ??? eu le gasesc superbe bre !!!!!
mitica_1
Postat pe 24 August 2010 10:00
De la: miss_darine, la data 2010-08-23 20:31:52

miss-ule ce cauti tu mama pe la oral ?
yumy
Postat pe 24 August 2010 10:12
nu aveam de gand sa-mi mai dau cu parerea a n-spea oara despre sexul oral dar daca mi-a sarit in ochi...sa-mi spun parea aici si acum de-a lungul timpului am avut pareri diferite in functie de anumite intamplari subiestieve
intro casnicie de 20 de ani ca a mea sexul oral nu a avut un rol deosebit lipsind cu desavarsire mai acum cateva luni in urma relansarii relatiei mele cu sotia am simtit si eu "binefacerile " sexului oral nu a fost ceva nemaipomenit cu toate ca e placut si in urma discutiilor cu privire la reciprocitate am renuntat sa-i mai sugerez sotiei asta pentru ca mie nu-mi place sa execut
asta nu pune cu nimic in pericol relatia mea de casatorie si nici alte relatii
daca e sa mai fie , bine daca nu nu...nu e esential
pickard
Postat pe 24 August 2010 10:12
De la: yumy, la data 2010-08-24 10:12:11

ma amuz si io de prostiile debitate p'aici
miss_darine
Postat pe 24 August 2010 11:02
De la: mitica_1, la data 2010-08-24 10:00:38

Oi fii ala bre !! ahaaa inteleg, acum matale vrei sa te iei de mine eu trebuie sa-ti raspund ca si eu sunt un si asa ne certam . dar nuuu , nu fac asta ca -mi place cum pui problema pe aici !!! Mai bine spune nu-ti plac blondele ??? eu le gasesc superbe bre !!!!!

... mai nene ... unul care ''violeaza'' ca sa puna la punct o femeie (chiar si ultima curvistina) NU E SANATOS LA CAP ... chiar daca intimplator are si anumite caracteristici de ''normalitate'' ...

... o palma nu se pedepseste cu alta palma ... daca ai luat-o inseamna ca esti prea prost sa intelegi dinainte ca te afli intr-o situatie si cu niste oameni care o sa ti-o ... traga ... ai fost folosit (asta am inteles ca e scuza ta) pentru ca ti-a ... PLACUT ... la inceput si ai crezut ca merge ... dupa ce ai luat-o s-a trezit ''ambitia'' din tine ... si ti-ai razbunat orgoliul bolnav asa cum te-a dus capul ...

... esti un ... JEG ...

marco918
Postat pe 24 August 2010 15:47
De la: miss_darine, la data 2010-08-24 11:02:00
De la: yumy, la data 2010-08-24 10:12:11

ma amuz si io de prostiile debitate p'aici

eu cred ca mai vrei sa inveti cate ceva
pickard
Postat pe 24 August 2010 16:12
De la: marco918, la data 2010-08-24 15:47:57

... mai nene ... unul care ''violeaza'' ca sa puna la punct o femeie (chiar si ultima curvistina) NU E SANATOS LA CAP ... chiar daca intimplator are si anumite caracteristici de ''normalitate'' ...

... o palma nu se pedepseste cu alta palma ... daca ai luat-o inseamna ca esti prea prost sa intelegi dinainte ca te afli intr-o situatie si cu niste oameni care o sa ti-o ... traga ... ai fost folosit (asta am inteles ca e scuza ta) pentru ca ti-a ... PLACUT ... la inceput si ai crezut ca merge ... dupa ce ai luat-o s-a trezit ''ambitia'' din tine ... si ti-ai razbunat orgoliul bolnav asa cum te-a dus capul ...

... esti un ... JEG ...

Ai vazut ca am avut dreptate? cum am ghicit eu ca te vei lua de mine !!! Mai marco, eu stiam ca baietii din Caracal sunt isteti ! mai ales ca acolo de mult cica a ramas o caruta in pana ! Marco, nu-mi da mie lectii de comportament ,ca pe fruntea mea nu scrie "buturuga"sa faca toate pramatiile cu mine ce vor !!La tine in afara de faptul ca jignesti domnitele de pe aici [ sa nu mai zic de mine ] esti o persoana care orice fata te poate trece Dunarea cu o bomboana ! Da, domnule Marco, o palma se pedepseste cu o alta palma daca ai ceva ambitie barbateasca ,dar asta e greu sa intelegi ,asa ca .....!!! Ele ar fii multe de spus !!!
mitica_1
Postat pe 24 August 2010 17:38
De la: mitica_1, la data 2010-08-24 17:38:29

... esti un ... JEG ...

Ai vazut ca am avut dreptate? cum am ghicit eu ca te vei lua de mine !!! Mai marco, eu stiam ca baietii din Caracal sunt isteti ! mai ales ca acolo de mult cica a ramas o caruta in pana ! Marco, nu-mi da mie lectii de comportament ,ca pe fruntea mea nu scrie "buturuga"sa faca toate pramatiile cu mine ce vor !!La tine in afara de faptul ca jignesti domnitele de pe aici [ sa nu mai zic de mine ] esti o persoana care orice fata te poate trece Dunarea cu o bomboana ! Da, domnule Marco, o palma se pedepseste cu o alta palma daca ai ceva ambitie barbateasca ,dar asta e greu sa intelegi ,asa ca .....!!! Ele ar fii multe de spus !!!

... auzi, gogoasa ... daca erai asa de sigur trebuia sa ma eviti ... dar ... ai ramas inca pe timpul razboiului din '44 ... acolo se dadeau la ''palme'' cu gramada ... intre barbati ... cu femeile nu e cazul sa te comporti la fel ... iar in cazul tau sint sigur ca nu a inteles ''mesajul'' ... chiar daca era o japitza nici tu nu erai mai prejos din moment ce v-ati inteles o perioada destul de bine ... erai ''barbat'' asa cum sugerezi o lasai si cautai ceva mai apropiat ''valorilor'' tale ... cred ca exagerezi importanta ''palmelor'' in societate ... si de aici toate manifestarile de grobianism sub pretextul ''valorilor'' ... si am inteles ca era si virgina ? ...

... ce sa spun ... jignesc ''domnitzele'' ? ... ... si ce mai fac ? ...

marco918
Postat pe 24 August 2010 17:49
De la: pickard, la data 2010-08-24 16:12:32

eu cred ca mai vrei sa inveti cate ceva

da, mi-am luat caietul de notite, semintele si berea
miss_darine
Postat pe 24 August 2010 18:37
De la: mitica_1, la data 2010-08-24 09:51:49
De la: kudika029282, la data 2010-08-23 18:48:56

Asa e Kudika, eu am spus doar adevarul , realitatea !!!!
la fel si eu am spus doar adevarul care a deranjat pe multe practicante de aici care se vitaminizeaza molfaind sexul barbatesc in gura....
kudika029282
Postat pe 24 August 2010 19:08
De la: marco918, la data 2010-08-24 17:49:18
De la: mitica_1, la data 2010-08-24 17:38:29

... esti un ... JEG ...

... auzi, gogoasa ... daca erai asa de sigur trebuia sa ma eviti ... dar ... ai ramas inca pe timpul razboiului din '44 ... acolo se dadeau la ''palme'' cu gramada ... intre barbati ... cu femeile nu e cazul sa te comporti la fel ... iar in cazul tau sint sigur ca nu a inteles ''mesajul'' ... chiar daca era o japitza nici tu nu erai mai prejos din moment ce v-ati inteles o perioada destul de bine ... erai ''barbat'' asa cum sugerezi o lasai si cautai ceva mai apropiat ''valorilor'' tale ... cred ca exagerezi importanta ''palmelor'' in societate ... si de aici toate manifestarile de grobianism sub pretextul ''valorilor'' ... si am inteles ca era si virgina ? ...

... ce sa spun ... jignesc ''domnitzele'' ? ... ... si ce mai fac ? ...

Domnule Marco daca vezi asa lucrurile , se pare ca ai multe de invatat !! Si ce trebuia sa fac bre ? sa-i multumesc ca m-a mintit, s-o invit la local ? Sa memorezi asta ca niciodata un barbat nu trebuie sa cedeze in fata unei femei ca ajunge "carpa" ei!!Pai cum sa nu ne "intelegem bine" cand eu eram tinut in minciuna !!!
mitica_1
Postat pe 24 August 2010 20:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ati fii in stare sa donati 1 euro pt un caz umanitar?? 1 De la: omenie 24 Iunie 2010 21:30
Baiat tanar femeie matura 5 De la: Vlad_Andrei_2 30 Aprilie 2016 11:51
Sex oral sau pa! 23 De la: Dany_elle 5 Mai 2016 09:08
ce sa fac? 18 De la: alyblue 30 Aprilie 2010 18:35
Sex neprotejat urmat de mici... probleme. 15 De la: kudika004836 31 Octombrie 2009 11:27