Setari Cookie-uri

Sexul Oral e oare necesar intr-o relatie ?

De la: Barbie30, la data 2010-11-03 17:13:29Nea Mitica,fiecare e liber sa aleaga ce vrea(si aici nu ma refer doar la sex),daca nu procedam la fel asta nu inseamna sa dam cu pietre in ei.Fiecare vede viata in felul lui si are propriile limite,daca nu corespund cu ale noastre nu inseamna ca sunt gresite ci doar privesc din alt unghi lucrurile.Asa ca....bre nea Mitica ai grija ca viata matale sa merite vizionata(atunci cand o sa fie cazul) si lasa-i pe ceilalti sa faca asa cum le dicteaza inima,ratiunea sau principiile.

Pai asta am spus si eu, asa este fiecare e liber sa aleaga ce vrea , eu nu condamn si nu dau cu piatra in cei car practica asta , m-am referit ca eu personal nu practic asta deoarece , am avut o data ocazia sa cunosc cum este si crede-ma ca nu am simtit nicio placere,este exact ca o onanie , concluzia este ca numai cei care practica onania [ baietii ] practica si sexul oral si precum eu nu practic asa ceva normal ca refuz acest "sport " !!
mitica_1
Postat pe 4 Noiembrie 2010 09:20
De la: AdrianaR, la data 2010-11-03 17:22:44Apoi nea Mitica...esti ingust rau la minte....dar nu despre asta`i vb....
Eu vorbeam despre o femeie pe care o iubesti nea Mitica...o femeie care te iubeste si ea......(si`acum nu`mi spune ca daca te iubeste n`o sa`ti poata cere sa`i faci sex oral ca astea`s deja telenovele)
Ce`ai face nea Mitica?Te desparti de iubirea ta pt ca refuzi sa faceti sex oral?
Vai...e cam trist....

Adriana R , actul sexual indiferent de care e nu are nicio legatura cu iubirea .Nu e obligatoriu daca iubesti o femeie si esti iubit de femeia aceea sa faceti si sex. ! Sexul este un instinct si iubirea e un sentiment !Asa ca daca femeia iubita cere barbatului sa faca sex oral, barbatul foarte bine poate sa accepte sau sa refuze dar asta nu are legatura cu iubirea dintre ei !daca femeia il paraseste sau face sex oral cu altul , e clar ca nu-l iubeste pe barbat !!
mitica_1
Postat pe 4 Noiembrie 2010 09:29
De la: mitica_1, la data 2010-11-04 09:20:15este exact ca o onanie , concluzia este ca numai cei care practica onania [ baietii ] practica si sexul oral

daca e sa ducem logica si mai departe,
si sexul "normal" fara finalizare, adica fara procreere este tot onanie

dar cum noi suntem fiinte "superioare", am dat o noua conotatie sexului si il vedem ca pe o placere a vietii, prin diferite "metode", mai mult sau mai putin placute de unii

De la: mitica_1, la data 2010-11-04 09:29:22actul sexual indiferent de care e nu are nicio legatura cu iubirea .Nu e obligatoriu daca iubesti o femeie si esti iubit de femeia aceea sa faceti si sex. ! Sexul este un instinct si iubirea e un sentiment !Asa ca daca femeia iubita cere barbatului sa faca sex oral, barbatul foarte bine poate sa accepte sau sa refuze dar asta nu are legatura cu iubirea dintre ei !daca femeia il paraseste sau face sex oral cu altul , e clar ca nu-l iubeste pe barbat !!

foarte foarte adevarat,
din cauza compatibilitatea placerilor trebuie lamurita cat mai devreme in relatie,
altfel unu vrea ceva altu vrea altceva
battleofwits
Postat pe 4 Noiembrie 2010 09:38
De la: mitica_1, la data 2010-11-04 09:29:22
De la: AdrianaR, la data 2010-11-03 17:22:44Apoi nea Mitica...esti ingust rau la minte....dar nu despre asta`i vb....
Eu vorbeam despre o femeie pe care o iubesti nea Mitica...o femeie care te iubeste si ea......(si`acum nu`mi spune ca daca te iubeste n`o sa`ti poata cere sa`i faci sex oral ca astea`s deja telenovele)
Ce`ai face nea Mitica?Te desparti de iubirea ta pt ca refuzi sa faceti sex oral?
Vai...e cam trist....

Adriana R , actul sexual indiferent de care e nu are nicio legatura cu iubirea .Nu e obligatoriu daca iubesti o femeie si esti iubit de femeia aceea sa faceti si sex. ! Sexul este un instinct si iubirea e un sentiment !Asa ca daca femeia iubita cere barbatului sa faca sex oral, barbatul foarte bine poate sa accepte sau sa refuze dar asta nu are legatura cu iubirea dintre ei !daca femeia il paraseste sau face sex oral cu altul , e clar ca nu-l iubeste pe barbat !!

Aha...si eu daca de ex te iubesc pe mata,tre sa stau sa ma masturbez ca sa ma simt bine si sa ma simt impinita in plan sexual....pt ca de`..te iubesc,nu?
Hahahaha u made my day
AdrianaR
Postat pe 4 Noiembrie 2010 09:53
De la: mitica_1, la data 2010-11-04 09:20:15
De la: Barbie30, la data 2010-11-03 17:13:29Nea Mitica,fiecare e liber sa aleaga ce vrea(si aici nu ma refer doar la sex),daca nu procedam la fel asta nu inseamna sa dam cu pietre in ei.Fiecare vede viata in felul lui si are propriile limite,daca nu corespund cu ale noastre nu inseamna ca sunt gresite ci doar privesc din alt unghi lucrurile.Asa ca....bre nea Mitica ai grija ca viata matale sa merite vizionata(atunci cand o sa fie cazul) si lasa-i pe ceilalti sa faca asa cum le dicteaza inima,ratiunea sau principiile.

Pai asta am spus si eu, asa este fiecare e liber sa aleaga ce vrea , eu nu condamn si nu dau cu piatra in cei car practica asta , m-am referit ca eu personal nu practic asta deoarece , am avut o data ocazia sa cunosc cum este si crede-ma ca nu am simtit nicio placere,este exact ca o onanie , concluzia este ca numai cei care practica onania [ baietii ] practica si sexul oral si precum eu nu practic asa ceva normal ca refuz acest "sport " !!

Fara suparare dar matale ai o problema....
Nush de ce am impresia ca d`ta nu faci diferenta intre orgasm si ejaculare!
Acum,as putea sa spun si eu: "n`ai dat peste cine trebuie"....dar nu e cazul...
Matale ai probleme din punct de vedere psihologic...De unde`ai tras d`ta concluzia ca numai cei care practica onania,practica si sexul oral?
Onania nu este nici o boala,nici o problema psihologica...e un act cat se poate de normal!
P.S. Iubirea nu inseamna cumva si sacrificiu?Sau pt matale inseamna doar sacrificiu din partea EI iar din partea ta,nimic?Iubirea nu`nseamna cumva si implinire din toate punctele de vedere?
Nu prea esti d`ta in clar cu multe...
AdrianaR
Postat pe 4 Noiembrie 2010 12:07
De la: AdrianaR, la data 2010-11-04 12:07:57

Matale ai probleme din punct de vedere psihologic...De unde`ai tras d`ta concluzia ca numai cei care practica onania,practica si sexul oral?
Onania nu este nici o boala,nici o problema psihologica...e un act cat se poate de normal!
P.S. Iubirea nu inseamna cumva si sacrificiu?Sau pt matale inseamna doar sacrificiu din partea EI iar din partea ta,nimic?Iubirea nu`nseamna cumva si implinire din toate punctele de vedere?

Buna Adi, e mai greu pt unele persoane sa inteleaga aspectele despre care vb
visan_georgiana
Postat pe 4 Noiembrie 2010 12:13
De la: TIGRA, la data 2010-11-04 12:13:48

Buna Adi, e mai greu pt unele persoane sa inteleaga aspectele despre care vb

Buna si tie TIGRA ...ce sa faci...la t�� ni greu...
AdrianaR
Postat pe 4 Noiembrie 2010 12:15
De la: battleofwits, la data 2010-11-04 09:38:46
De la: mitica_1, la data 2010-11-04 09:20:15este exact ca o onanie , concluzia este ca numai cei care practica onania [ baietii ] practica si sexul oral

daca e sa ducem logica si mai departe,
si sexul "normal" fara finalizare, adica fara procreere este tot onanie

dar cum noi suntem fiinte "superioare", am dat o noua conotatie sexului si il vedem ca pe o placere a vietii, prin diferite "metode", mai mult sau mai putin placute de unii

De la: mitica_1, la data 2010-11-04 09:29:22actul sexual indiferent de care e nu are nicio legatura cu iubirea .Nu e obligatoriu daca iubesti o femeie si esti iubit de femeia aceea sa faceti si sex. ! Sexul este un instinct si iubirea e un sentiment !Asa ca daca femeia iubita cere barbatului sa faca sex oral, barbatul foarte bine poate sa accepte sau sa refuze dar asta nu are legatura cu iubirea dintre ei !daca femeia il paraseste sau face sex oral cu altul , e clar ca nu-l iubeste pe barbat !!

foarte foarte adevarat,
din cauza compatibilitatea placerilor trebuie lamurita cat mai devreme in relatie,
altfel unu vrea ceva altu vrea altceva

Interesant ca vezi finalizarea unui sex normal prin procreere ! procreere inseamna gravida [ nastere ] , ar fii si asta daca femeia ramane gravida, dar finalizarea de fapt este orgasmul !Se stie ca sexul este un instinct primar adica cu acest instinct se nasc toate vietuitoarele de pe pamant, adica si omul , acest instinct trebuie consumat , indiferent ca e hetero sau homo . Daca nu este ocazia si organismul cere,barbatul trece la onanie si femeia la masturbare iar celelalte vietuitoare turbeaza !Asa e lasata lumea de la Creator !!Asa ca sexul nu este o placere a vietii , ci o necesitate care creaza placere , dar ramane necesitate !!!!
mitica_1
Postat pe 4 Noiembrie 2010 15:41
Exact cum am banuit...Matale nu faci diferenta intre orgasm si ejaculare...
"finalizarea de fapt este orgasmul "....sa spui asta la 50 de ani e.....incredibil!Nea mitica...finalizarea inseamna ejaculare pt ca nu poti lasa o femeie insarcitana doar avand orgasm decat daca ai "noroc" (adica daca lichidul tau seminal contine spermatozoizi suficienti incat sa fecundeze ovului si binenteles daca partenera se afla`n perioada de ovulatie)
Orgasmul este doar o stare euforica...o stare de efervescenta..etc...
Ejacularea este strict eliberarea spermei!
AdrianaR
Postat pe 4 Noiembrie 2010 15:57

Adriana R, nu prea cunosti filozofia iubirii,am mai spus ca iubirea nu are legatura cu necesitatea [ dorinta de a face sex ] . Femeia se masturbeaza numai si numai atunci cand organismul ii cere sex NORMAL si numai Normal [ aici intra se sexul intre lesbi care e tot normal } si din diferite motive nu poate sa-l faca ! - niciodata nu se masturbeaza o femeie ca vrea sex oral sau anal !iar faptul ca il iubesti pe barbat nu are legatura cu dorinta de a face sex . Lipsa sexului intre parteneri[ iubiti ] se rezolva prin alte metode nu prin masturbare sau onania !!!Adriana R , orgasm sau ejaculare este acelasi lucru.Sexul oral il mai practica unii baieti doar ca sa se dea "mari" fata de prieteni, adica "vezi Doamne cine mai e ca ei " si il mai practica onanistii! -de ce ? pentru ca barbatul simte aceeasi usurare , dar nu simte adevarata placere creata de un sex normal !!!
mitica_1
Postat pe 4 Noiembrie 2010 16:02
Sa ma fereasca Dumnezeu!
Asta e...de unde nu`i,nici Dumnezeu nu cere!
AdrianaR
Postat pe 4 Noiembrie 2010 16:07
De la: AdrianaR, la data 2010-11-04 16:07:42Sa ma fereasca Dumnezeu!

Adri.......nu te vad bine
anastasia_m
Postat pe 4 Noiembrie 2010 16:10
De la: anastasia_m, la data 2010-11-04 16:10:26
De la: AdrianaR, la data 2010-11-04 16:07:42Sa ma fereasca Dumnezeu!

Adri.......nu te vad bine

P���ti....ce sa`i faci...?
AdrianaR
Postat pe 4 Noiembrie 2010 16:12
De la: AdrianaR, la data 2010-11-04 15:57:55 Exact cum am banuit...Matale nu faci diferenta intre orgasm si ejaculare...
"finalizarea de fapt este orgasmul "....sa spui asta la 50 de ani e.....incredibil!Nea mitica...finalizarea inseamna ejaculare pt ca nu poti lasa o femeie insarcitana doar avand orgasm decat daca ai "noroc" (adica daca lichidul tau seminal contine spermatozoizi suficienti incat sa fecundeze ovului si binenteles daca partenera se afla`n perioada de ovulatie)
Orgasmul este doar o stare euforica...o stare de efervescenta..etc...
Ejacularea este strict eliberarea spermei!

Adriana R in primul rand inca nu am 50 ani , mai scade vreo 20 ,poate la gandire da . Orgasmul este lichidul acela alb adica cel cu "vitamine " la care se refera Dindirel , iar ejacularea inseamna evacuarea acelui orgasm la sfarsitul sexului !! iar orgasmul la barbat se numeste sperma !!De ce nu fac diferenta intre ele ? pentru ca obligatoriu orgasmul se finalizeaza prin ejaculare, altfel nu ar fii orgasm !!!!
mitica_1
Postat pe 4 Noiembrie 2010 16:14
De la: mitica_1, la data 2010-11-03 17:06:20
De la: AdrianaR, la data 2010-11-03 10:26:07
De la: mitica_1, la data 2010-11-03 10:20:04
De la: Barbie30, la data 2010-11-02 19:57:28
De la: mitica_1, la data 2010-11-02 19:40:53
De la: scorpio67, la data 2010-11-02 15:54:46
De la: Tharr, la data 2010-11-01 20:53:38Vad ca nu se mai afiseaza toate paginile...eroare?

Pai de atatea virusi ca MItica, Ticu, dindirel, 282 si altii ca ei, a luat-o Kudika razna.
Cica e un virus acus de se cheama Bad boy, dupa astia combinati a fost facut.

Scorpio, noi suntem antivirusi , eu zic ca esti plna de virusi de la "acadele si halvite ", eu personal nu am nimic cu "oralul " daca-ti place poti sa stai cu "halvita " in gura toata viata !!!

Bre nea Mitica,vorbeste frumos!

Pai bine domnita tot pe mine ma certi ? de ce s-a luat de mine scorpio cu asa aprecieri ? Eu nici nu m-a leg de "sex oral" si de fapt de nimeni de pe forum, eu am spus ca fiecare sa faca cum vrea dar fara violenta , viol !Mie-mi place alt tip de sex, adica sexul frumos femeia, femeia si mai ales blondele e cea mai reusita creatie a Domnului !!Si defapt Scorpio ce e , sexul frumos creatie domneasca sau baiat ??

Domnu` mitica....dar matale sa de ai o relatie si te indragostesti....iubesti femeia acee din toata inima si ea pe tine.....si la un moment dat iti cere sa`i faci sex oral si vrea sa`ti faca si ea matale,o refuzi?

Da o refuz, am mai spus ca nu condamn pe cei care fac ,e treaba lor daca vor , placerea lor ,dar fara violenta adica viol . De ce refuz ? pentru ca eu nu vad in primul rand nicio placere si apoi cum a mai spus cineva pe topic sexul oral este ca o onanie pentru baiat si masturbare pentru fata , trebuie recunoscut ca la baieti numai cei care practica prin WC -uri onania si fetele care au probleme cu hormonii si se masturbeaza des practica acest sex,asa vad eu problema !!

cam ai dreptate domnu mitica nu e ceva chiar extraordinar dar in anumite momente se cere
dar cum am mai zis ca sa fiu on topic sexul oral nu e esetial si nici chiar necesar intr-o relatie normala.
eu fac azi 20 de ani de casnicie si daca au fost si vor fi probleme , nu din cauza sexului oral vor fi ci din alte cauze
pickard
Postat pe 4 Noiembrie 2010 16:17
De la: mitica_1, la data 2010-11-04 15:41:35 Interesant ca vezi finalizarea unui sex normal prin procreere ! procreere inseamna gravida [ nastere ] , ar fii si asta daca femeia ramane gravida, dar finalizarea de fapt este orgasmul !Se stie ca sexul este un instinct primar adica cu acest instinct se nasc toate vietuitoarele de pe pamant, adica si omul , acest instinct trebuie consumat , indiferent ca e hetero sau homo . Daca nu este ocazia si organismul cere,barbatul trece la onanie si femeia la masturbare iar celelalte vietuitoare turbeaza !Asa e lasata lumea de la Creator !!Asa ca sexul nu este o placere a vietii , ci o necesitate care creaza placere , dar ramane necesitate !!!!

tocmai ca am incercat sa merg pe logica expusa de tine -> sex oral = onanie,

daca e asa, atunci si sexul normal tot onanie este, atata timp cat nu-si indeplineste functia pentru care a fost creat ... adica cea de a procrea, eu din cate stiu, omul e singurul animal care se fote din placere ... pentru restul speciilor sexul e doar un mijloc de a se reproduce.

insa cum am mai spus, omul e un animal superior, iar sexul a devenit o forma de a capata placere (orgasm), din cauza asta femeia chiar si-a dezvoltat un organ care este destinat exclusiv pentru placerea sexuala (clitorisul) ...

faptul ca unii prefera doar misionar si nimic altceva, e doar alegerea lor
sau ca unora le place anal/oral/capra/bla.bla.bla, iar e placerea lor
battleofwits
Postat pe 4 Noiembrie 2010 16:23
battleofwits,n`ai cu cine! eu,cre`ca renunt
AdrianaR
Postat pe 4 Noiembrie 2010 16:26
De la: AdrianaR, la data 2010-11-04 16:26:29battleofwits,n`ai cu cine! eu,cre`ca renunt

la ce renunti?
pickard
Postat pe 4 Noiembrie 2010 16:36
De la: pickard, la data 2010-11-04 16:17:01
De la: mitica_1, la data 2010-11-03 17:06:20
De la: AdrianaR, la data 2010-11-03 10:26:07
De la: mitica_1, la data 2010-11-03 10:20:04
De la: Barbie30, la data 2010-11-02 19:57:28
De la: mitica_1, la data 2010-11-02 19:40:53
De la: scorpio67, la data 2010-11-02 15:54:46
De la: Tharr, la data 2010-11-01 20:53:38Vad ca nu se mai afiseaza toate paginile...eroare?

Pai de atatea virusi ca MItica, Ticu, dindirel, 282 si altii ca ei, a luat-o Kudika razna.
Cica e un virus acus de se cheama Bad boy, dupa astia combinati a fost facut.

Scorpio, noi suntem antivirusi , eu zic ca esti plna de virusi de la "acadele si halvite ", eu personal nu am nimic cu "oralul " daca-ti place poti sa stai cu "halvita " in gura toata viata !!!

Bre nea Mitica,vorbeste frumos!

Pai bine domnita tot pe mine ma certi ? de ce s-a luat de mine scorpio cu asa aprecieri ? Eu nici nu m-a leg de "sex oral" si de fapt de nimeni de pe forum, eu am spus ca fiecare sa faca cum vrea dar fara violenta , viol !Mie-mi place alt tip de sex, adica sexul frumos femeia, femeia si mai ales blondele e cea mai reusita creatie a Domnului !!Si defapt Scorpio ce e , sexul frumos creatie domneasca sau baiat ??

Domnu` mitica....dar matale sa de ai o relatie si te indragostesti....iubesti femeia acee din toata inima si ea pe tine.....si la un moment dat iti cere sa`i faci sex oral si vrea sa`ti faca si ea matale,o refuzi?

Da o refuz, am mai spus ca nu condamn pe cei care fac ,e treaba lor daca vor , placerea lor ,dar fara violenta adica viol . De ce refuz ? pentru ca eu nu vad in primul rand nicio placere si apoi cum a mai spus cineva pe topic sexul oral este ca o onanie pentru baiat si masturbare pentru fata , trebuie recunoscut ca la baieti numai cei care practica prin WC -uri onania si fetele care au probleme cu hormonii si se masturbeaza des practica acest sex,asa vad eu problema !!

cam ai dreptate domnu mitica nu e ceva chiar extraordinar dar in anumite momente se cere
dar cum am mai zis ca sa fiu on topic sexul oral nu e esetial si nici chiar necesar intr-o relatie normala.
eu fac azi 20 de ani de casnicie si daca au fost si vor fi probleme , nu din cauza sexului oral vor fi ci din alte cauze

Asa este , ai dreptate si din partea mea sa ai casnicie pe viata fericita !
mitica_1
Postat pe 5 Noiembrie 2010 09:14
De la: AdrianaR, la data 2010-11-04 16:26:29battleofwits,n`ai cu cine! eu,cre`ca renunt

Pai renunta , mai citeste ce spun eu si ceilalti ca mai ai multe de invatat si revii mai tarziu !!
mitica_1
Postat pe 5 Noiembrie 2010 09:17
"Orgasmul este lichidul acela alb"...

nu pot sa fiu de acord cu asta...cum sa fie o stare euforica un lichid?
si nu e nevoie sa-mi dai explicatii nea mitica, ca oricum nu sunt de acord cu dumneata
fluffy
Postat pe 5 Noiembrie 2010 15:23
De la: fluffy, la data 2010-11-05 15:23:24"Orgasmul este lichidul acela alb"...

si nu e nevoie sa-mi dai explicatii nea mitica, ca oricum nu sunt de acord cu dumneata
orgasmul e lichid alb si mai cum.? ....haaaaaaaaaa
kudika029282
Postat pe 5 Noiembrie 2010 18:06

Pai de ce nu esti de acord bre ? ca spun adevarul nu l-am inventat eu !! Orgasmul este acel lichid alb ca smantana ! Starea euforica la care te referi nu este orgasmul in sine ci un efect pe sistemul nervos al ejacularii ! Nu exista fiinta pe pamant care la sfarsitul actului sexual sa aiba orgasm dar sa nu ejaculeze lichidul !-
mitica_1
Postat pe 5 Noiembrie 2010 18:38
De la: mitica_1, la data 2010-11-05 18:38:34

Pai de ce nu esti de acord bre ? ca spun adevarul nu l-am inventat eu !! Orgasmul este acel lichid alb ca smantana ! Starea euforica la care te referi nu este orgasmul in sine ci un efect pe sistemul nervos al ejacularii ! Nu exista fiinta pe pamant care la sfarsitul actului sexual sa aiba orgasm dar sa nu ejaculeze lichidul !-

mai bine nu ma bagam in aceasta discutie cu dumneata...eu nu cred asta si nu ma poti convinge in nici un fel...
cum poate fi orgasmul, stare de euforie = lichidul , stare de agregare?
fluffy
Postat pe 5 Noiembrie 2010 18:43
De la: kudika029282, la data 2010-11-05 18:06:10

Cred ca dulce de-l cauta multe doritoare .Dindirel cred ca stie mai bine
mitica_1
Postat pe 5 Noiembrie 2010 18:43
De la: mitica_1, la data 2010-11-05 18:43:33
De la: kudika029282, la data 2010-11-05 18:06:10

Cred ca dulce de-l cauta multe doritoare .Dindirel cred ca stie mai bine

voi ati deschis afacerea cu orgasme la piata...?ca vindea unii acolo desta alb...la bidonase...
BEL_AMY1
Postat pe 5 Noiembrie 2010 18:47
ca sa imi argumentez cele zise :

"Definitia medicala / fiziologica a orgasmului

Cercetarea medicala a incercat sa defineasca orgasmul bazandu-se pe ce se intampla in corpul uman. S-a masurat accelerarea pulsului, temperatura corpului, inrosirea pielii, schimbari hormonale, schimbari ale sensibilitatii, contractiile musculare, ejacularea, si multe altele. Cercetarea ne poate da o masuratoare "medie" a orgasmului, dar nu exista limite stabilite pentru aceste masuratori. Totusi, toate aceste schimbari ale corpului, au fost folosite pentrua dovedi ca a avut loc un orgasm.

Definitia psihologica a orgasmului

Psihologii si psihiatrii definsec orgasmul pe baza experientelor si satisfactiilor individuale, eliberare, si a altor schimbari emotionale si / sau cognitive. Freud (care a facut deosebirea intre orgasmul vaginal si cel clitoridian) considera ca unul este dovada sanatatii psihologice si celalalt un semn al unei dezvoltari psihosociale intarziate. Dupa Freud, un orgasm bun vine in urma penetrarii vaginale, in timp ce unul rau, apare un urma stimularii clitoridiene. Majoritatea psihologilor si cercetatorilor in psihologie au abandonat aceste concepte si, conform acestor definitii, fie ati avut un orgasm atunci cand spuneti ca ati avut unul, fie ati avut un orgasm atunci cand ceea ce descrieti se potriveste cu definitia anumitor experti.

Definitia culturala a orgasmului

O traditie mult mai indelungata in definirea orgasmului, vine de la artisti si scriitori, care deseori definesc orgasmul pe baza efectelor sale asupra mintii. Aceste definitii sunt de departe cele mai colorate, dar evindent, nu ofera o definitie standardizata despre ce este orgasmul. Termenul "mica moarte", pe care-l folosesc francezii pentru a descrie experienta de semi-constienta post-orgasmica, este un bun exemplu de definitie care se bazeaza mai mult pe experienta personala decat pe demonstratii stiintifice.

Asa cum probabil ca ati ghicit, pentru ca nu s-a putut stabili ca una dintre definitii este mai satisfacatoare decat celelalte, s-a propus ca definirea orgasmului sa ia in consideratie toate cele trei aspecte: medical, pshiologic si cultural.

Doi cercetatori de la Universitatea McGill din SUA, au propus un model de definitie al orgasmului care sa includa toate cele trei elemente de mai sus:

1. Senzorial. Se refera la toate experientele fiziologice ale corpului nostru, incluzand senzatia de caldura, tensiunea musculara si relaxarea, ritmul inimii, presiunea sangvina, etc.
2. Evaluativ. Modul in care experimantam si evaluam ce se intampla; se simte bine sau rau, durere sau placere, intens sau bland?
3. Afectiv. Sau raspunsul emotional din timpul si dupa orgasm, ne simtim mai intimi sau indepartati, pe alta planeta sau lucizi, fericiti sau tristi?

Acest model este recomandat pentru cel putin trei motive. Mai intai, aceasta definitie se concentreaza pe experianta si nu pe comportament sexual. Nu se refera la partea corpului care este stimulata, sau modul in care este stimulata. Este logic, pentru ca nu avem toti acelasi corp, nu toti simtim placerea sexuala in acelasi mod. In al doilea rand, aceasta definitie a orgasmului complica mult lucrurile. Modelele mai traditionale ale orgasmului s-au bazat pe "ciclul raspunsului sexual" al lui Masters si Johnsons, care este util, insa ingusteaza mult definitia orgasmului. Si in ultimul rand, acest model nu favorizeaza un aspect al orgasmului in pofida altuia."

deci, ejacularea face parte din orgasm, nu sunt unul si acelasi lucru.

fluffy
Postat pe 5 Noiembrie 2010 18:49
De la: fluffy, la data 2010-11-05 18:43:24

mai bine nu ma bagam in aceasta discutie cu dumneata...eu nu cred asta si nu ma poti convinge in nici un fel...

Scuza-ma dar ai citit ce ai scris ? revino maine ca acum cred ca ti-e somnica !! pai asa am spus eu ? ce ma iei cu stare de agregare bre , vrei sa discutam de fizica ? , si asa am spus eu ca... "orgasmul, stare de euforie = lichidul" ???
mitica_1
Postat pe 5 Noiembrie 2010 18:50
De la: mitica_1, la data 2010-11-05 18:50:01

Scuza-ma dar ai citit ce ai scris ? revino maine ca acum cred ca ti-e somnica !! pai asa am spus eu ? ce ma iei cu stare de agregare bre , vrei sa discutam de fizica ? , si asa am spus eu ca... "orgasmul, stare de euforie = lichidul" ???

te-as ruga sa-ti masori vocabularul ca nu ne cunoastem
eu am zis ce cred eu...pt mine orgasmul este o stare de euforie si lichidul o stare de agregare...nu am scris ca asta ai zis dumneata...am zis ca pentru mine nu sunt la fel
pai problema mea nu este ce crezi dumneata, problema este ca incerci sa-i convingi pe altii ca asa este...
fluffy
Postat pe 5 Noiembrie 2010 19:02
De la: mitica_1, la data 2010-11-05 18:50:01

Nea Mitica ia bre' o berica si lasa fetele sa aiba orgasmuri albe,colorate cum vor ele
The_Exile
Postat pe 5 Noiembrie 2010 19:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nijte sfaturi va rog.... 7 De la: Full_Metal_Jacket 10 Aprilie 2010 15:09
la inceput 18 De la: stem_29 5 Octombrie 2010 20:04
pielea dupa epilare 3 De la: Franzi 5 Noiembrie 2009 09:57
Pot ramane insarcinata? 14 De la: kudika_23663 10 Ianuarie 2013 18:20
Cea mai buna metoda contraceptiva 43 De la: cameliagiurgiu 11 Iunie 2009 06:45