Concurs Corfu

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
iris_4_ever Avatarul lui iris_4_ever

6666 mesaje
Membru din: 15/07/2008
Oras: bucuresti

Eu as vrea sa ies din concurs dar nu exista optiunea aceasta , as mai vrea sa imi sterg profilul dar nici aceasta optiune nu exista sau poate nu am avut suficienta rabdare sa caut eu.
Culmea , vroiam sa scriu un blog despre concurs dar la blog pot scrie doar numele subiectului in schimb nu pot scrie nimic la subiect!

Blogul ar fi trebuit sa fie legat de concursul acesta la care am devenit participanta intr-o seara cand o fata mi-a trimis link-ul catre pagina sa de concurs.

Rugamintea mea este sa nu ma mai votati pentru ca mi se pare ciudat sa votez pe cineva cu mentiunea ca ar trebui sa faca si ea acelasi lucru.

Fiecare ar trebui sa voteze poza care ii place mai mult sau comentariul pozei respective,depinde de la caz la caz.

Eu am votat o singura poza al carei comentariu era legat de cererea in casatorie facuta de utilizatoarea kudika in cazul in care va castiga concursul!
Un motiv suficient de puternic pentru a vota acel profil in fiecare zi in care intru pe site :)

Adevarul este ca as fi castigat concursul inca din prima zi in care am pus poza pe site in cazul in care nu era necesar sa ai cont pe site ca sa poti vota si atunci nu ar mai fi existat la fiecare poza participanta comentariile care m-au scos din sarite

Asa ca inteleg si de ce exista aceste comentarii dar nici sa votez pe cineva ca sa-i intorc serviciul nu mi se pare corect.

Ciudat este faptul ca desi toate utilizatoarele au spus ca mi-au acordat 10 palmieri eu am 278 de puncte .

Si mai ciudat este ca cineva s-a stresat sa acorde 8 palmieri unui profil care nu are nici o sansa sa castige de vreme ce se afla pe locul 1245 din 1520


Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

Aprob intrutotul! Uite, desi eu nu -am inscris in concurs, zilnic primes zeci de mesaje de la participante la acest concurs cu rugamintea de a le vota! Rugaminte? Mie mi se pare cerseala!!!! Daca ai o poza interesanta, ok, asteapta sa fi votata in functie de preferintele celor care o vad....sunt si eu curioasa prin ce tertipluri ankanka... a obtinut 14000 de voturi!!!!Mi se pare o mare aiureala! Eu as fi programat in asa fel site-ul incat sa nu poti vota decat o singura persoana pe zi!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
iris_4_ever Avatarul lui iris_4_ever

6666 mesaje
Membru din: 15/07/2008
Oras: bucuresti

Nu ma intereseaza cine ce tertipuri a folosit ,pur si simplu mi se pare penibil sa stai sa trimiti mesaje cu rugaminti de genul asta dar de,fiecare face ce crede ca este mai bine pentru ea :)

Penibil mi se pare si faptul ca nu ma pot retrage din concurs , ar trebui sa existe o optiune pentru cele care doresc asta dar nu exista

E ok sa poti vota mai multe persoane pe zi dar nu este ok sa o poti face doar daca esti inregistrat.
Asta este un mod de a capata site-ul cati mai multi utilizatori inregistrati cunoastem, dar este prea pe fata acest lucru.

In mod normal trebuia sa poata vota oricine fara sa se mai logheze si atunci s-ar fi renuntat la mesajele despre care vorbeam mai devreme , fiecare si-ar fi trimis link-ul in lista de mess si de aici d-zeu cu mila.
Raporteaza abuz de limbaj