Mai multe
|
||
|
Postat pe 5 August 2008 14:16 |
||
|---|---|---|
| Incearca http://www.zodii.ro/ http://www.acvaria.com/horoscop.php?t=rac&p=horoscopul_zilei http://www.eastrolog.ro/compatibilitati-sentimental-erotice/barbatul-rac.php | ||
|
simona_persa Postat pe 6 August 2008 11:32 |
||
| stiu din experienta ca-ntr-o relatie cu un barbat rac faci cam un pas inainte si vreo 2-3 inapoi. Eu una nu m-am inteles cu niciun rac intr-o relatie datorita punctelor de vedere diferite, insa am relatii de prieteni cu destui. Ceea ce am observat e ca's destul de realisti, seriosi (poate prea), au un umor cam ciudat (de parca ar rade de tine) si le place sa domine mai tot timpul chiar daca pot chiar daca nu. | ||
|
|
||
|
puiut_77 Postat pe 6 August 2008 12:47 |
||
| eu sunt intr-o relatie de lunga durata cu un rac si e super ok. e intr-adevar realist si serios , dar eu de cand sunt cu el fac mai multi pasi inainte , nu inapoi.cred ca depinde de om mai mult , nu de zodie , dar oricum pt mine el e perfect pot spune , si implicit am o parere f f f buna despre barbatii raci.poate comportamentul racilor depinde mult de persoana cu care e. mult noroc!!! | ||
|
julya232004 Postat pe 9 August 2008 06:46 |
||
|
B�rbatul din zodia Racului Nu te a�tepta ca acest b�rbat s�-�i pun� sufletul pe mas� la prima �nt�lnire. Racii nu se confeseaz� niciodat� str�inilor �i exist� anumite lucruri pe care nici cei mai buni prieteni ai lor nu le �tiu despre ei. Va fi nevoie de mult timp �i de mult� r�bdare ca s� ajungi s�-l cuno�ti cu adev�rat. Dac�-l prinzi �ntr-una dintre fazele lui nesuferite s-ar putea nici s� nu-�i dore�ti s�-l cuno�ti, dar nu renun�a a�a u�or. Poate fi superficial �i u�uratic, dar �i sensibil �i loial. Pe nea�teptate, acea �ncruntare sumbr� se poate transforma �ntr-un z�mbet bl�nd. Nesf�r�itele lui nemul�umiri �i comportamentul necioplit pot fi �nlocuite treptat de un ton tandru �i de un chicotit �n�bu�it, sau chiar de hohote de r�s dezl�n�uite. C�nd e trist �i �ng�ndurat vei dori s�-l �mbr��i�ezi �i s�-i alini melancolia. C�nd �i manifest� mintea ascu�it�, intuitiv�, te vei holba la el cu gura c�scat�. Precau�ia lui te va impresiona, iar pesimismul lui te va deprima. Acest b�rbat poate fi at�t de curtenitor, manierat �i atent, �nc�t aproape c� te vei a�tepta s� te invite la un menuet. Nu �ncape nici o �ndoial�: e un vis�tor romantic �i totu�i e at�t de ra�ional �i practic �nc�t du�manii s-ar putea s�-l porecleasc� "Cap P�trat". Ce po�i face cu un astfel de b�rbat? S� �ncerci s�-l �n�elegi. Acestea nu s�nt schimb�ri profunde de personalitate. Doar faze lunare care �i traverseaz� con�tientul: azi s�nt, m�ine dispar. At�t �n timpul c�t �i �ntre aceste faze, Racul r�m�ne fidel propriei personalit��i. Firea lui nu deviaz� niciodat� de la tiparul de baz�, �n ciuda schimb�rilor de expresie. �ncearc� s�-�i aminte�ti �ntotdeauna c�, de�i purtarea Racului poate fi aspr� �i distant�, inima lui e �ntotdeauna cald�, afectuoas� �i at�t de sentimental� �nc�t �l face deseori s� se simt� vulnerabil. �n astfel de momente se strecoar� �n carapacea lui, la ad�post fa�� de propriile emo�ii. Vei crede c� e un nesuferit �i vei renun�a la el c�nd se va retrage �ntr-o t�cere ofensat�, dar de �ndat� ce va trage precaut cu ochiul pe afar�, ca s� vad� lumina zilei, vei fi din nou tentat� s� te apropii de el. Din p�cate, b�rbatul din aceast� zodie e �n stare din c�nd �n c�nd s� strice cheful de via�� tuturor celor din jur, manifest�ndu-�i dispre�ul fa�� de to�i �i de toate, �mpr�tiind posomoral� �i pesimism peste tot. �n schimb, alte ori poate fi la fel de amuzant ca un urangutan apucat de sughi�. Normal c� nu �tii dac� s�-i �ntorci spatele sau s�-l str�ngi �n bra�e. Schimb�rile de temperatur� ale unui lunar pot bulversa pe oricine. Acum te ia frigul sub privirile lui �nghe�ate, acum te sufoci de at�ta devotament. Toanele lui se manifest� cel mai acut c�nd se teme c� va pierde ceva. Poate pe tine. Asigur�-l de o mie de ori c� e�ti a a lui. Cuvintele de dragoste s�nt un balsam pentru sufletul lui. Bine�n�eles, el se poate r�t�ci �ntr-una din fazele lui zurlii tocmai �n mijlocul unei scene romantice �ntr-o noapte cu lun� plin�. Exact c�nd te la�i purtat� pe aripile unui vis trandafiriu, el se ofer� s�-�i recite poezia lui favorit�. Tu suspini, te la�i tandr� pe um�rul lui �i �nchizi ochii. Apoi va scoate din el ceva de genul "Am pierdut o batistu�� / M� bate m�mica...", ceea ce te va smulge instantaneu din vraja momentului, dar luna aia plin� poate avea influen�e bizare asupra unui Rac. Vreau s� spun c� omul �sta poate fi de-a dreptul plecat cu sorcova, chiar dac� e suficient de de�tept ca s� fac� un milion de dolari �i s�-l p�streze. Acum, c� a venit vorba de bani, am ve�ti bune pentru tine. Dac� e�ti genul de fat� c�reia �i place s�-�i pl�teasc� la timp chiria, te-ai �ndr�gostit de omul potrivit. Securitatea financiar� �i e aproape la fel de drag� ca tine. Oi fi tu cu un pas �nainte, dar po�i s� consideri banii principalul t�u rival. Aproape toat� via�a va umbla dup� ei cu hot�r�re �i un fel de fervoare t�cut�, aproape religioas�. Finan�ele l-au fascinat din copil�rie �i �i va face mult mai mare pl�cere s� economiseasc� dec�t s� cheltuie. Nu e chiar un zg�rie-br�nz�, dar hai s� zicem c� n-ai s�-l vezi niciodat� aprinz�ndu-�i �igara cu o bancnot� de 50.000 ca s�-�i impresioneze anturajul. De�i are un excep�ional sim� al umorului, Racul nu va g�si niciodat� banii un subiect amuzant. Probabil c� putea face calcule complicate �n minte �nainte s� �nve�e alfabetul �i la unsprezece ani c�tiga deja ceva bani v�nz�nd ziare. S� nu te miri dac� ai s� descoperi c� a p�strat prima lui pu�culi��, �nc� nedeschis�. Zorn�itul argin�ilor �i fo�netul bancnotelor �l lini�tesc, dar nu se va l�uda cu contul lui din banc�. Racii colec�ioneaz� banii pur �i simplu pentru c� �i iubesc. De fapt, probabil c�-�i va minimaliza geniul financiar. Dac� te iei dup� el, e doar "un b�iat s�rac, care �ncearc� s�-�i c�tige existen�a �i s� se descurce cum poate". S-ar putea chiar s� te apuce mila de el �i s� te oferi s�-l aju�i s� ob�in� un �mprumut la banc�. Las-o balt�! Probabil c� jum�tate din banca aia e a lui. Dac� are ascendentul �ntr-un semn de foc, e posibil ca acest b�rbat s� aib� din c�nd �n c�nd impulsuri extravagante, c�roa le va rezista cu un curaj admirabil. Chiar dac� uneori scap� prin magazine la cump�r�turi inutile, ca s� se binedispun�, nu-�i va face un obicei din asta. �nainte s� te apuci s� murmuri printre din�i "meschinul!" ar trebui s� �tii c� Racul are o idee foarte interesant� despre economie. El prefer� s� te duc� la cel mai bun restaurant, unde serviciul �i m�ncarea s� fie pe m�sura pre�ului, dec�t s�-�i ofenseze gusturile delicate cu cotlete de miel arse �i chelneri mojici la un local de m�na a doua. El consider� c� e o prostie s� arunci banii pe fereastr� pe un palton, c�nd o hain� de nurc� sau de vizon e o investi�ie care se amortizeaz� �n c��iva ani. Un Mercedes conservator sau un jeep solid constituie o investi�ie mai sigur� dec�t o ma�in� ieftin� care se stric� de cum dai col�ul. Calitatea �i prosperitatea s�nt sinonime cu Racul. Ei, parc� �i-ai mai venit �n fire, nu? Chiar �i cei mai poetici �i vis�tori reprezentan�i ai zodiei, care �i petrec via�a �n lumea artelor, au un acut sim� al valorii banului. O fi el un pictor boem care tr�ie�te �n mansard�, dar pe vreun raft pe-acolo sigur are ni�te cecuri sau obliga�iuni. C�nd un nativ se lanseaz� �ntr-o carier�, sigur va ajunge printre primii. Talentul lui artistic e uimitor �i po�i s�-�i rogi lini�tit� Racul s�-�i picteze felicit�rile de Cr�ciun. Sigur vor fi adorabile, chiar dac� e un simplu amator. Dac� e un adev�rat b�rbat al Lunii nu va fi �nnebunit dup� hainele sport. �inutele lui s�nt mai degrab� oficiale, c�ci �i plac croielile conservatoare �i finisajele de calitate. Deseori are o sl�biciune pentru butonii de guler, man�etele cu butoni �i c�m�ile scumpe cump�rate en gros, f�r� monogram� (prea ostentativ; prefer� subtilitatea). Chiar �i �n timpul perioadelor financiare instabile - sau c�nd �nc� nu a reu�it s� str�ng� primul milion de dolari - Racul va reu�i s� degaje un aer de bog��ie. Nu va avea �ntotdeauna avere, dar s� vezi un nativ al acestei zodii la coad� la ajutorul de �omaj va fi un lucru la fel de rar ca un palmier �n Siberia. S� sper�m, nu, s� ne rug�m la Dumnezeu s�-�i plac� mama Racului t�u. E aproape sigur c� va fi deseori pomenit� �n conversa�ii, prin remarci precum: "Mama nu folose�te niciodat� farduri �i e o femeie frumoas�. Nu crezi c� �i-ai pus cam mult fard pe ochi, iepura�?". Sau: "Folose�ti foi de pl�cint� �i fulgi de cartofi pentru piure? C�nd eram mic, mama f�cea cu m�na ei p�n� �i p�inea". E foarte posibil ca aceast� culme a virtu�ilor s�-�i fac� apari�ia �n persoan� c�nd �i-e lumea mai drag�, s� te treze�ti c� o �ndelung planificat� ie�ire e anulat� �n ultima clip� fiindc� "iubito, trebuie s� o duc pe mama p�n� la �ar�". Cu alte cuvinte, Racul va ezita foarte mult �nainte s� �i detroneze mama ca s� te �ncoroneze pe tine regin� a vie�ii lui, mai ales dac� aceasta i-a asigurat un cuibu�or pl�cut, plin de confort c�ldu�. Ace�ti nativi s�nt fie foarte, foarte apropia�i de mamele lor, fie complet �nstr�ina�i de ele. Rela�ia nu e niciodat� lejer�, ca la majoritatea oamenilor. Cei care nu-�i idolatrizeaz� mama s�nt fie adopta�i, fie gelozia sim�it� fa�� de tat� a creat un blocaj emo�ional, rezult�nd r�ceal� �i izolare. �ns� la Racul tipic, e mult mai probabil ca problema s� fie apropierea exagerat�. N-are rost s� ne ascundem dup� degete: dac� e�ti �ndr�gostit� de b�rbatul �sta va trebui s�-i cultivi mama �i va trebui s�-i fii rival �n timp ce o cople�e�ti cu complimente. N-o l�sa niciodat� s� te �ntreac� la g�tit �i gospod�rie. Las-o s� te �nve�e s� faci tort de bezea, c�ci �i va pl�cea asta. Apoi pune m�na �i d�-i clas� f�c�nd de una singur� un mu�chi Stroganoff, de s� le lase gura ap�. Ai grij� s�-l r�sfe�i pe Rac cel pu�in la fel de mult ca mama lui, adic� foarte mult, c�ci probabil c� a fost obi�nuit s� fie lumina ochilor ei. Dac� te agi�i �n jurul lui, �l hr�ne�ti regulat, �l serve�ti la mas�, �l �ngrije�ti c�nd e bolnav �i-l �nv�lui cu tandre�e la culcare, vei avea un Rac tare dulce �i afectuos. Ace�ti b�rba�i nu vor recunoa�te niciodat�, dar ador� s� fie alinta�i �i �ngriji�i de femei. �ns� exist� tr�s�turi care vor compensa aceste lucruri. �n primul r�nd, va fi �i el un buc�tar bunicel. S-ar putea s� te surprind� c�nd te va a�tepta cu o mas� complet� de mare clas�. C�nd acest b�rbat te invit� la el acas� la cin� e de obicei foarte serios. Dac� spune s� urci la el ca s�-�i arate colec�ia lui de discuri, probabil c� nu va fi doar un text, ci chiar inten�ia lui. Oricum, vei fi �n siguran��, c�ci de obicei lunarul e un gentleman p�n� �n clipa �n care tu �ncetezi s� mai fii o lady. A�a se f�cea pe vremea bunicii �i, pentru el, alea s�nt "vremurile bune". Pune-i �ntreb�ri despre istorie �i despre arborele lui genealogic. Va fi teribil de �nc�ntat. Dac� ��i spune c� vrea s�-�i fac� poze nu o rupe la fug� pe sc�ri. Fotografia e un hobby comun printre Raci �i pu�ini b�rba�i din acest semn trec prin via�� f�r� s� aib� m�car un aparat de fotografiat. Pentru el nu e u�or s�-�i g�seasc� o femeie demn� de interesul lui, dar c�nd acest lucru se �nt�mpl�, va fi emo�ionant de sentimental �i o va sc�lda �n cadouri �i admira�ie. Dar standardele lui s�nt destul de �nalte, c�ci Racul se teme s� nu se ard�. Un e�ec sentimental, care pentru al�ii ar �nsemna c�teva s�pt�m�ni de triste�e, pentru Rac constituie un dezastru. Dac� ceva �l separ� de o partener� care �i devenise apropiat�, el poate s� o iubeasc� la fel ca �n prima zi mul�i ani dup� desp�r�ire. �n mod normal nu se arunc� din prima �ntr-o rela�ie, dar dac� e sigur c� pe tine te vrea, timiditatea se va transforma peste noapte �n tenacitate �i ��i va umple cutia de scrisori, va dormi pe covora�ul de la u�� �i ��i va monopoliza telefonul p�n� vei ceda. Poate vrei s� �tii ce fel de tat� e Racul? Aici avem ve�tile cele mai bune: �n ad�ncul inimii lor, to�i Racii s�nt mame. Chiar �i b�rba�ii. Vreau s� spun c� va avea o r�bdare infinit� cu copiii, va fi sincer interesat de fiecare durere de din�i, v�n�taie sau juc�rie stricat�, va purta coif din h�rtie cot la cot cu ei de ziua lor �i va petrece ore �n �ir distr�ndu-i pe cei mici. Racii s�nt m�ndri de fiii lor �i feroce de protectori cu fiicele, �ns� c�nd vor deveni adolescen�i, tentativele lor de a renun�a la sprijinul �i protec�ia lui �l pot transforma din nou �ntr-un crab nesuferit. Folose�te cifrele ca s�-l convingi c� gre�e�te, �tii c�t e de impresionat de ele: "Acum avem doi copii. C�nd se vor c�s�tori s-ar putea s� avem �ase sau opt nepo�i, ca dividendele la banc�. �ase sau opt aduc �i mai mult� fericire dec�t doi, nu?". �i cu asta l-a�i prins. "M� bucur c� e�ti de acord, iubitule. Acum, te rog, spune-mi unde ai ascuns rochia de mireas� a fiicei noastre. �i �nc� ceva, dragule, n-ai vrea tu s� desfaci c�tu�ele fiului nostru ca s� se poat� duce la Starea civil�, unde e a�teptat?". Nu �ncerca�i s� face�i asta c�nd e lun� plin�, s-ar putea s� �n�eleag� gre�it. Racului �i vine foarte greu s� renun�e la controlul asupra celor dragi, dar dac� �i aminte�ti c� tu �i e�ti �nc� al�turi, probabil c� va sl�bi str�nsoarea asupra copiilor. |
||
|
CrisJ Postat pe 10 August 2008 21:16 |
||
| CrisJ,nu stiu de unde te-ai documentat dar ai foarte mare dreptate,eu am o relatie cu un barbat rac.sunt foart dificili si nu oricine ii poate intelege.eu tot il inteleg de cativa ani buni si nu stiu cat o sa mai rezist,dar ca sa revenim la subiect nu cred ca trebuie sa pui mult accent pe zodii.Pur si simplu trebuie sa cunosti o persoana si sa vezi daca esti compatibila cu ea,e clar ca si zodia are multa influenta dar mai intai testeaza. | ||
|
luiza1982 Postat pe 19 August 2008 14:09 |
||
| Cris j , eu iti multumesc mult pt ceea ce ne-ai scris, in mare parte il caracterizeaza si pe sotul meu.iti doresc mult noroc | ||
|
julya232004 Postat pe 22 August 2008 05:09 |
||
|
cris j...Pot sa spun ca ori iti cunosti asa de mult barbatul,incat si cele mai subtile caracterizari ale lui ,le-ai gasit,ori ai mai citi cate ceva,despre aceasta zodie.in ambele parti,ai 100 la suta dreptate,si ma bucur ca intradevar o femeie ,intelege asa de bine un barbat.as mai adauga ,avand in vedere ca sotul meu tot un rac este,..cateva amanunte,f importante pe care le-ai uitat tu.In dragoste,..daca nu mai trezesti interes sexual pt el,atunci nu mai este nimic sau atunci cand il intrerupi,din conversatia inceputa,sau nu il asculti pur si simplu,n-o sa mai inceapa alta,sau o sa spuna ca oricum tu stii mai bine,si nu mai deschide subiectul.Lui ii place sa fie ascultat,si sa i se dea si dreptate.in pat nu este armasar,deopotriva..daca vrei asta tre sa cauti in alta zodie.el este permanent stresat pt un motiv sau altulacuma nu-s bani, acuma tre sa plc undeva,sau pur si simplu nu are chef decat de televizor.are un simt al posesiunii,care te scoate din sarite..si daca simte ca te pierde,va face totul sa nu se intample... daca s-a intamplat ..te va ura,sau isi va gasi in ziua urmatoare o alta,c care te va inlocui,numai ca sa iti arate,ca te uraste..te va iubi,in sufletul lui mai mult decat inainte,si se va ascunde.trimite-i o scrisoare de dragoste,cum ca il iubesti inca..si se va gandi un timp,numai la tine.are probleme cu picioarele..sau cu muschii,lii place sa fie masat sau pur si simplu mangaiat,alteori nu doreste ca tu nici macar sa-l atingi...racul este un nativ foarte curios,eu personal,inca nu l-am inteles in totalitate,sper ca in timp...eu sant in berbec. |
||
|
mielke Postat pe 11 Septembrie 2008 11:32 |
||
| Ai dreptate, racusorul trebuie lasat sa vb,sa fie ascultat si laudat, altfel se ascunde in carapace, mai ales cand este ranit.In rest mi se pare ok.avem o relatie de aproape 3 ani,si ne merge bine,nu pare posesiv mai ales k e la distanta,dar mi-a demonstrat de multe ori k ma iubeste.eu il mai scot din sarite...sunt capricorn | ||
|
bombonica22 Postat pe 1 Octombrie 2008 18:25 |
||
| creu de suportata, dictatoroal pina la absurd.un fel de sef in toata familia si in tot neamul pina la ultima rasuflare.iubaret la tinerete si boli grave la batrinete. | ||
|
valytodea Postat pe 16 Aprilie 2012 12:05 |
||
Depinde de educatia care o primesc din familie!Sotul meu e rac si e un familist convins,trebuie sa-i dai increderea necesara,respekt,tandrete si sa sti sa-i daruiesti dragoste.Nu in ultimul rand sa sti sa comunici in permanenta cu el!!!
|
||
|
Titanika Postat pe 16 Aprilie 2012 12:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CEL MAI TARE ZODIAC-LEU | 13 | De la: KarasCristina 21 Noiembrie 2015 08:53 |
| oare sa ma despart de el?? | 8 | De la: artafengshui 24 Iulie 2010 09:14 |
| salut!! | 8 | De la: Barbie30_ 22 Noiembrie 2010 11:41 |
|
|
||
| cum sa cucerim un barbat din zodia pesti? | 8 | De la: kruger 24 Noiembrie 2009 11:02 |
| eu fecioara,el fecioara | 2 | De la: kudika041860 21 Iunie 2009 14:30 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.