Setari Cookie-uri

Iubire VS ce te face sa te simti implinita

Nu sunt aproape de vreo casatorie, si cel mai fericita am fost cand eram mai 'singurica'. am surosi/prietene, maritate, NU sunt fericte, cearta cearta, barbatii si femeile nu sunt facut si stea impreuna. Suntem prea diferiti. Totusi mi se pare greu in a te imparti intre ceea ce ai nevoie si, ceea ce stii ca ar fi bine sa faci. De exemplu actualul meu prieten crede ca sunt o disperata care vrea sa il ia de sot :)). Si asta numai din cauza ca l am lasat sa imi vada partea....vulnerabila, care pune stapanire pe mine seara, si in anumite momente am nevoie de cineva acolo care sa fie cu mine, si sa imi zica cat ma aprecieaza, si cum el a ezitat de multe ori, mi am iesit din fire si am dat o in bara.....spunand tot felul de bombe in legatura cu mutatul impreuna si casatorie, care nu au facut decat sa il indeparteze mai tare :). Este om atunci cand te intalnesti cu tipi, cand totul este nedefinit, cand nu ai cine stie ce asteptari, atunci vezi clar intre limita a ce iti doresti, ce ai nevoie...nu este nimic sa te bruieze. stiu...stiu...noi femeile vrem sa fim 'salvate'...dar... daca nu se paote mereu. Trebuie enaparat sa ne plangem de mila? Sau sa gasim o solutie ingenioasa ca in orice alt domeniu.
alinuta2
Postat pe 6 August 2008 14:10
Intotdeauna vor exista avantaje si dezavantaje in orice fel de situatie , toti avem nevoie de afectiune si de aprecierea celorlalti , dar , importat este ceea ce simti cu adevarat ; cateodata la inceputul unei relatii , ti se poate parea ca esti indragostit(a) pana peste cap , iar dupa ce trece flacara asta nebuna , sa vezi ca te minti singur . Eu am stat intr-o relatie 5 ani , dar, din fericire am avut curaj sa ii pun capat , pana nu era prea tarziu , iti pot afirma cu mana pe inima , din proprie experienta ca obisnuinta cateodata este mai rea decat dragostea . In acesta relatie de care vb : am mai pus capat o data pe la jumatate , iar apoi am avut acelasi sentiment ca si tine , lipsa de afectiune , nevoia de a fi langa cineva , ca sa nu mai spun ca era in preajma sarbatorilor de iarna cand toti erau cu cineva si, binenteles ca am cedat si am reluat relatia dupa o despartire de 6 luni . Ideea era ca o sa fie altfel . Ei bine , nu a fost , chiar mai rau si aici foarte bine isi are locul zicala " orice miracol tine 3 zile " Scurtand povestea , pot sa iti spun ca a doua oara a fost mai rau si s-a terminat mai urat decat precedenta despartire .In concluzie : fa ceea ce simti , traieste-ti viata asa cum vrei , e dreptul tau si nu trebuie sa dai socoteala la nimeni si mai ales nu face ceva daca nu esti sigura pe tine si pe ceea ce simti , nu tre' sa faci ceva " numai pentru a intra in randul lumii " Viata e prea scurta ca sa ne limitam numai la compromisuri ! Gandeste-te ca daca nu il iubesti cu adevarat nu te minti numai pe tine ci , il minti si pe el si in acest fel faci rau la amandoi ! nu stiu daca ti-am fost de folos , ideea mea era doar sa iti comunic experienta mea , nicidecum sa te influentez ! Alegerile trebuie sa le facem singuri , ca sa nu dam vina pe ceilalti pentru asta ! Iti doresc sa faci alegerea care te va face fericita !

Postat pe 20 Septembrie 2008 04:03
Iubirea are si ea partea frumoasa intr-o relatie!!Atunci cand iubesti vezi numai partea buna a lucrurilor cand iubesti vrei ca aceea persoana sa fie langa tine, sa te iubeasca, sa te aprecieze,respecte sa te faca cea mai fericita femeie, sa te protejeze.
Nu trebuie sa ne plangem de mila atunci cand o relatie nu merge trebuie sa cautam o solutie ca sa mearga aceea relatie sa vorbim cu persoana de langa noi si asa ne dam seama de ce nu merge!!
Mereu vor exista solutii asa ca nu trebuie sa ne plangem de mila

Postat pe 21 Septembrie 2008 10:33
pentru mine iubirea este f frumoasa, multa lume imi spune ca traiesc intr-o lume a mea in care cred ca iubirea poate invinge totul.desi nu am avut parte de aceasta iubire, adica mereu am dat de la mine mult prea mult si am primit f putin. si acum sunt la fel, ma atasez f repede si.....pentru mine, pana acum, iubirea a fost f dureroasa.:(
flo80
Postat pe 6 Noiembrie 2008 16:00
De la: alinuta2, la data 2008-08-06 14:10:21 Este om atunci cand te intalnesti cu tipi, cand totul este nedefinit, cand nu ai cine stie ce asteptari, atunci vezi clar intre limita a ce iti doresti, ce ai nevoie...nu este nimic sa te bruieze. stiu...stiu...noi femeile vrem sa fim 'salvate'...dar... daca nu se paote mereu. Trebuie enaparat sa ne plangem de mila? Sau sa gasim o solutie ingenioasa ca in orice alt domeniu.


cred ca pina acum ai reusit sa gasesti solutia ingenioasa in a defini ce era nedefinit
si ai incetat sa iti mai plingi de mila
daca nu, imi pare rau pt tine...
sandra33
Postat pe 16 Noiembrie 2008 02:55
De la: alinuta2, la data 2008-08-06 14:10:21Nu sunt aproape de vreo casatorie, si cel mai fericita am fost cand eram mai 'singurica'. am surosi/prietene, maritate, NU sunt fericte, cearta cearta, barbatii si femeile nu sunt facut si stea impreuna. Suntem prea diferiti. Totusi mi se pare greu in a te imparti intre ceea ce ai nevoie si, ceea ce stii ca ar fi bine sa faci. De exemplu actualul meu prieten crede ca sunt o disperata care vrea sa il ia de sot :)). Si asta numai din cauza ca l am lasat sa imi vada partea....vulnerabila, care pune stapanire pe mine seara, si in anumite momente am nevoie de cineva acolo care sa fie cu mine, si sa imi zica cat ma aprecieaza, si cum el a ezitat de multe ori, mi am iesit din fire si am dat o in bara.....spunand tot felul de bombe in legatura cu mutatul impreuna si casatorie, care nu au facut decat sa il indeparteze mai tare :). Este om atunci cand te intalnesti cu tipi, cand totul este nedefinit, cand nu ai cine stie ce asteptari, atunci vezi clar intre limita a ce iti doresti, ce ai nevoie...nu este nimic sa te bruieze. stiu...stiu...noi femeile vrem sa fim 'salvate'...dar... daca nu se paote mereu. Trebuie enaparat sa ne plangem de mila? Sau sa gasim o solutie ingenioasa ca in orice alt domeniu.

sunt avantaje si dezavantaje.de obicei, omul vrea ce nu are.si cand obtine ceva, vrea altceva.asta e.cred ca cel mai important lucru este sa fii TU INSATI in orice imprejurare.sa ai ceva al tau, sa fii independenta.
mkdisk
Postat pe 15 Ianuarie 2009 08:54
eu am un prieten d 2 ani jumatate si la inceputul relatiei eram f devotata lui,incercam s fac tot pt a avea o relatie fericita,apoi dupa 1 an a inceput s ma caute fostul prieten la care am tinut enorm d mult si dupa care am suferit la fel de mult...ne am intalnit am discutat despre posibile impacari etc...dupa care m am vazut cu el d cateva ori fapt care mi a deschis ochii k inca mai simteam ceva pt el,cva mult prea puternic k sa mai renunt la el.timp d 1 an si jumatate ne am tot vazut .in momentul de fata sentimentele sunt reciproce si totodata puternice si pline d dorinta d a fi impreuna.intre timp intre mine si prietenul meu s au petrecut destule chestii urate am iertat m-a iertat am iertat etc...nustiu c pot face mai departe..mi e frik k pr meu s nu reactioneze urat dak ii zic dintr-o data k"gata vreau s o terminam".pur si simplu nu ma mai simt fericita alturi de el.totul mi se pare banal.toate lucrurile frumoase dintr-o relatie la noi s au pierdut p drum...poate sa mi dea cineva o sugestie cum as putea pune punct unei relatii fara s fiu afectata....si s pot fi fericita intr-un final alturi d persoana cu care imi doresc?
sw3nney
Postat pe 25 Ianuarie 2009 20:54
parere mea este ca nimic nu poate fi mai frumos decat sa iubesti si sa fii iubita.....atunci cand te trezesti dimineata langa persoana iubita,faceti cumparaturi impreuna,iesiti in oras impreuna,discutati toate pb,etc....cand ai pe cineva langa tine,uiti de toate pb,ceva parca te face sa vezi greutatile mai usoare...spun din propria experienta..suntem de 3 ani impreuna si suntem la felca in prima zi,sau poate chiar mai mult
aliona_larisa
Postat pe 26 Ianuarie 2009 19:00
iubirea te face sa te simti implinita atunci cand exisa cu adevarat... de multe ori ne minim singure ca iubim persoana de langa noi insa ceea ce simtim pt aceea persoana nu e decat o atractie poate
_dulcik_
Postat pe 5 Martie 2009 18:05
De la: _dulcik_, la data 2009-03-05 18:05:44iubirea te face sa te simti implinita atunci cand exisa cu adevarat... de multe ori ne minim singure ca iubim persoana de langa noi insa ceea ce simtim pt aceea persoana nu e decat o atractie poate

so so true!
ctwmn
Postat pe 5 Martie 2009 20:18
of iubirea cel mai frumos sentiment existent de pe fatza pamantului
_dulcik_
Postat pe 7 Martie 2009 16:51
http://multsoare-stuff.blogspot.com/



http://multsoare-stuff.blogspot.com/



http://multsoare-stuff.blogspot.com/



http://multsoare-stuff.blogspot.com/



http://multsoare-stuff.blogspot.com/




http://multsoare-stuff.blogspot.com/



http://multsoare-stuff.blogspot.com/




http://multsoare-stuff.blogspot.com/





http://multsoare-stuff.blogspot.com/





http://multsoare-stuff.blogspot.com/




http://multsoare-stuff.blogspot.com/





http://multsoare-stuff.blogspot.com/




http://multsoare-stuff.blogspot.com/
copacelul
Postat pe 2 Mai 2009 22:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
NU RATATI 1 De la: karmelita89 2 Aprilie 2010 16:02
alin 46 De la: mitura 5 Iunie 2010 15:56
Organizare nunta.. chiar si cand crezi ca nu mai ai timp ;) 1 De la: Dumitru_Iulian_1 8 Iunie 2014 23:05
buna 3 De la: i_deiutsa 31 Iulie 2011 18:08
aranjamente cu flori 12 De la: roz5bule6lila7 27 August 2009 16:31