Setari Cookie-uri

sagetator......calitati defecte

Si eu sunt sagetator si ma mandresc cu zodia mea.Asta e ceea ce am gasit despre nativi din sagetator: Enjoy :)
Mulþi Sãgetãtori cautã luminile rampei ºi nimeni nu e mai fericit decît ei sã ofere bis dupã bis unui public încîntat. E în stare sã cînte pînã rãguºeºte sau sã danseze pînã îºi toceºte tãlpile, numai de dragul încîntãrii de a se exprima. întotdeauna vei observa la naivul, curajosul, optimistul Sãgetãtor o trãsãturã copilãroasã. El refuzã sã accepte gravitatea vieþii, deºi unii dintre ei reuºesc sã facã faþã responsabilitãþilor cu multã conºtiinciozitate dupã ce trec de prima tinereþe. El îºi prezintã întotdeauna punctul de vedere folosind argumente obiective, raþionale, uneori fãcînd praf opoziþia cu satira lui tãioasã, ºi totuºi, nu se ºtie cum, reuºeºte sã nu se implice în scandal. însã fcoul din el e oricînd gata sã izbucneascã oricînd cineva atacã miracolul sau cauza lui din momentul respectiv. E un inamic de temut, cãci þinteºte la fix atunci cînd îºi face timp sã se concentreze asupra victimei sale. Atunci, sãgeþile lui îºi rateazã rareori þinta. Ele sînt înmuiate în remarci spirutale ºi inteligente ºi sînt sufient de ascuþite ca sã strãpungã orice armurã.
Deºi foarte puþini Sãgetãtori sînt cu adevãrat amuzanþi, e ciudat felul în care spun o glumã, cãci pierd ritmul ºi stricã poanta. Publicul (acasã sau într-o salã de spectacol) va hohoti de rîs din cauza evidentei stîngãcii, dar sufletul jovial al jupiterianului va crede cã toatã lumea rîde datoritã minunatului lui simþ al comediei. E de-a dreptul vesel!
Femeia sagetator NU poate suporta plictiseala. Este directa, sincera, buna la suflet si marinimoasa. Iubeste libertatea si trebuie sa aiba posibilitatea de a calatori. Are nevoie de variatiuni si stimulare. Chiar daca este fericita, nu poate fi singura, are nevoie de martori care sa-i vada fericirea.
Scumpa_dash
Postat pe 20 Septembrie 2008 14:46
ai dreptate Inocica,asa suntem noi sagetatoarele si cind iubim,iubim prosteste
lia44_2008
Postat pe 26 Octombrie 2008 13:52
da..da-i a naibii de bine sa iubesti...
inocica2
Postat pe 26 Octombrie 2008 15:35
De la: izvolinschi, la data 2008-08-12 20:34:34buna, ce parere aveti de sagetatoare....ce predomina calitatile sau defectele....

Dragelor, ma uit la mine si vad numai calitati .... ah, cel putin in dimineata asta de duminica! Las' ca revine si modestia la cotele alea normale
Cruella_de_vil
Postat pe 26 Octombrie 2008 16:29
Ce ziceti, atunci, de varianta (ea, adica eu) sagetator - (el)rac?? Pt mine e o stiinta! :-) E ca si cum as intra intr-o incapere in care intru in fiecare zi si ma minunez "Wow....da` asta unde era pana acum?". Si ma refer si la bune dar SI la rele.
milka_b
Postat pe 8 Noiembrie 2008 10:13
[quote name=\\\'brye\\\' date=\\\'2008-11-08 10:13:23\\\'] Ce ziceti, atunci, de varianta (ea, adica eu) sagetator - (el)rac?? Pt mine e o stiinta! :-) E ca si cum as intra intr-o incapere in care intru in fiecare zi si ma minunez "Wow....da` asta unde era pana acum?". Si ma refer si la bune dar SI la rele. [/quote]

yo sunt sagetatoare si am avut o relatie de un an jumatate cu un rac. ne intelegeam foarte bine, gandeam la fel (asta nu stiu daca este si din cauza ca eram in acelasi an nascuti ) dar ceva, undeva scartaia... la momentul acela credeam ca nu ne intelegem din cauza zodiilor, dar mai tarziu am intalnit un alt rac (eram doar prieteni ce-i drept) dar el vedea cu totul altfel relatia fata de racul "meu" :P

asa ca eu cred ca e mai important cum e el ca om, zodia conteaza mai putin. oricum racii in general au nevoie de stabilitate si cel mai important pentru ei este familia. am citit undeva ca daca te pui bine cu mama lui "batalia" este pe jumatate castigata :P

cazul meu a fost unul nefericit, cred eu, mai mult din cauza ca el se lua dupa parerea tatalui lui... adica tatal lui ii spunea ca n-are nevoie de o relatie stabila pana la 26-30 de ani cand este pe picioarele lui. pana la varsta aia trebuia sa se distreze cu "cat mai multe"... mai mult...dupa ce ne-am despartit tatal lui i-a spus ce mandru este de el ca a luat decizia asta in sfarsit definitiv :-j

acum intamplator dupa jumatate de an de la terminarea relatiei, ne-am intalnit si era destul de trist ca n-are pe cineva alaturi de el la ziua de nastere, de nume etc mi-a dat intr-un fel de inteles ca ii pare rau pt cum s-a purtat in relatia noastra... (asta daca n-am interpretat gresit :P)

deci in ciuda a ce scrie pe net la compatibilitatea dintre un sagetator si un rac si a cazului meu, cred ca este posibila o poveste de iubire cu un happy end :) amandoi sunteti receptivi sa incercati mereu ceva nou si nu va exista monotonie in aceasta relatie (cel putin in a mea n-a fost :D)

imi cer scuze daca am deviat de la subiect si sper ca am fost de ajutor :)
matza23
Postat pe 8 Noiembrie 2008 20:58
De la: Cruella_de_vil, la data 2008-10-26 16:29:19
De la: izvolinschi, la data 2008-08-12 20:34:34buna, ce parere aveti de sagetatoare....ce predomina calitatile sau defectele....

Dragelor, ma uit la mine si vad numai calitati .... ah, cel putin in dimineata asta de duminica! Las' ca revine si modestia la cotele alea normale

calitatile

Postat pe 8 Noiembrie 2008 20:59
Sagetatoarele sunt femei foarte bune! In general si ... de cele mai multe ori gratis.:) Eu asa sunt, si mi se reproseaza ca sunt prea "moale". Suntem si miloase peste masura dar in acelasi timp, extrem de taioase.
Referitor la relatia asta cu racul...si eu cred ca se poate ajunge la un happy end. Eu ma inteleg f bine cu ambii parinti, mama lui fiind tot rac.
Alte cazuri sagatator rac?
milka_b
Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:05
DE-aia tot insist, pt ca mi se pare o enigma racul asta...:P
milka_b
Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:09
me too sagetatoare. si am stat cu un rac mult si bine...si as mai sta o viata. iti pot povesti orice despre rac,pt ca am cunoscut cativa,sunt intr-adevar mai greu de citit pt ca au o viata interioara bogata,pe care nu o dezvaluie usor. parerea mea e ca am o compatibilitate ff buna cu ei,pt ca sunt persoane afectuoase,dornice sa iubeasca si sa fie iubiti (cum n-ai sa mai intalnesti la alte zodii,trust me),persoane profunde,pasionate de ceea ce fac,cu un simt al umorului sanatos si delicat. au nevoie de armonie,certurile ii pot inchide in ei si atunci cheia e sa-i faci sa se simta iubiti si apreciati...ehe,sunt multe de spus. Oricum,acum,dupa o 'trecere' prin aproape toate zodiile pot spune ca am compatib cea mai mare cu ei.
anabel
Postat pe 11 Noiembrie 2008 05:34
eu ma inteleg bine nu am probleme cu nimeni
dar au o problema prea mult filtr,si nu stiu cand sa se opreasca ,iar barbati.......sagetatori,alocooolu reprezinta pericolu nr.unu ,exagereaza cu partyurileee in rest ca persoane sunt ok dar din pacate....ehhhh asta e nu e nimeni perfect au o inima mare dar de multe ori o fac doar pentru a primi laude din pacate
xandra79
Postat pe 15 Decembrie 2008 16:27
hello everybody sunt o sagetatoare dar vreau sa va povestesc cum m-a descris un fost prieten ei bine el a zis ca sunt NEBUNA IUBITOARE POSESIVA SI SOCIABILA cred ca m-a descris cel mai bine va pup:)))))
magdalenamr
Postat pe 28 Aprilie 2009 16:08
hy :D imi place topic-ul fiind sagetatoare Sincera sa fiu, sunt mandra de zodia mea , tot timpul am fost si voi fii. Hey, avem si noi defecte ca toti oamenii dar si calitati. In ceea ce priveste relatiile cu racii, le consider profunde , de scurta durata si totusi care lasa o amprenta foarte mare asupra noastra. Ff dificile totusi...consider ca e greu sa mentii o relatie cu un rac, semn de apa , sagetatorul fiind semn de foc, insa totusi e palpitant si imbogateste ambele parti. However, eu nu vreau sa mai aud de raci never ever.
IoanaMart
Postat pe 28 Aprilie 2009 16:18
Predomina calitatile, deoarece O sagetatore nu minte si are spiritul drepatii
kudika016062
Postat pe 1 Mai 2009 23:58
bored
Diavolyta_
Postat pe 2 Mai 2009 00:00
da , faza cu indragostitul ... deacord cu tine
kudika082502
Postat pe 10 Noiembrie 2009 07:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum merge treaba intre balante si fecioare?? 1 De la: shyningskyes 27 Decembrie 2009 06:06
Eu-gemeni,El-fecioara.Ne iubim,dar va merge mult? 29 De la: pity_82 7 Noiembrie 2011 19:39
buna 3 De la: yumalai 15 Ianuarie 2010 06:57
virginitatea...cu cat inaintezi in varsta..cu atat renunti mai greu la ea 92 De la: marco918 7 Februarie 2011 00:22
deci 9 De la: paris_love 16 Iulie 2009 16:53